- Poruka
- 77.468
ja mislim da je kokoška bila t-reksБез трачка сумње. Свака птица је дословно диносаур, у правом смислу речи, од најмање попут колибрија и врапца, до највеће попут ноја и орла.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da je kokoška bila t-reksБез трачка сумње. Свака птица је дословно диносаур, у правом смислу речи, од најмање попут колибрија и врапца, до највеће попут ноја и орла.
Тираносаури су истребљени заједно с осталим нелетећим диносаурима.ja mislim da je kokoška bila t-reks
po građi su isti samo nekoliko hiljada puta umanjeni.Тираносаури су истребљени заједно с осталим нелетећим диносаурима.
Pa gledaj mu avatar. Direktno iz prošlosti teleportom stigao, da nas obavesti.po građi su isti samo nekoliko hiljada puta umanjeni.
al kako ti to pišeš kao da si svedok događaja![]()
Било би баш превише да сад копирам километарске текстове резултата истраживања и научних дебата који нису ни сви на енглеском, само да бих показао на основу чега се о неким стварима (не све, наравно) зна.po građi su isti samo nekoliko hiljada puta umanjeni.
al kako ti to pišeš kao da si svedok događaj
Иои, нешнал џиографик... Понекад ми се дигну длаке на врату кад прочитам неке чланке које објављују.Doktor Džek Horner smatra da je moguće da se dinosauri vrate kao vrsta samo na osnovu njihovog genetskog koda. Iz ovog razloga se on posvetio stvaranju - "kokasaurusa"
-nacinalna geografija-
s tim što oni postoje i ne trebaju ti kilometarski naučni radovi ono što vidiš golim okom.А по грађи су слични као што су слични лав и домаћа мачка, водени биво и домаће говече, итд. Јер припадају истим породицама.
eeee tako se rađaju ideje koje kasnije postaju naučne teorijeИои, нешнал џиографик... Понекад ми се дигну длаке на врату кад прочитам неке чланке које објављују.
Ал добро, није то научна литература баш.
Зато што оно што се види голим оком често није довољно ни прецизно, па доведе до потпуно погрешних закључака, што је рецимо откриће генетике показало кад је почела да се примењује за класификовање.s tim što oni postoje i ne trebaju ti kilometarski naučni radovi ono što vidiš golim okom.
Не пишу се нови радови изнова на исту тему, сваки рад се бави различитим појединостима које су саме по себи битне, али у ширем контексту сви потврђују исто. Тако да то што доказују не значи да су потребни за то.zašto misliš da su potrebni bezbroj naučnih radova ako je nešto već odavno dokazano?
Па видиш да није, и колико год књига, фосила, начина датирања и чега год било, некоме је увек недовољно па недовољно. То може само да значи једно - да је тај неко једноставно одлучио да верује да није тако и за њега нема промене мишљења. А то је управо супротно научном методу. Наука покаже нешто, па мислимо да знамо, онда покаже још нешто што доведе оно прво у питање, па може да дође до промене ставова и мишљења, јер ако тога нема онда остаје само догма, а то наука није. Промена је напредак, чак и кад се греши, јер се на грешкама учи, и кад-тад научи.čemu toliko ubeđivanje, dovoljno je jedna knjiga, fosili, način datiranja, mutacije, prelazne forme, karike i rešena stvar?
izbace samo adaptaciju da ne bune ljude i misle da adaptacija isto što i evolucija u smislu škrge-pluća
Под условом да се дође до доказа који би ишли у корист теорије, иначе постају само део историје. Као рецимо флогистон.eeee tako se rađaju ideje koje kasnije postaju naučne teorije
pa će se dođe, ništa ti ne briniПод условом да се дође до доказа који би ишли у корист теорије, иначе постају само део историје. Као рецимо флогистон.
dobro i šta naučna javnost ima od toga što je neki sale na forumu i ne veruje. ako je cilj nauke da ubeđuje ništa se ne razlikuje od verskih fanatika.да је тај неко једноставно одлучио да верује да није тако и за њега нема промене мишљења
Fala brate sto me zasmejavas. I posle Koslava Koslav.dobro i šta naučna javnost ima od toga što je neki sale na forumu i ne veruje. ako je cilj nauke da ubeđuje ništa se ne razlikuje od verskih fanatika.
ili se boje nečeg?

Можда, и то ако их има уопште.pa će se dođe, ništa ti ne brini
Научна јавност баш ништа. Иначе би се лично бавили активностима на форуму представници научне јавности. Није циљ науке да убеђује него да истражује, да дође до одговора, константна потрага за знањем.dobro i šta naučna javnost ima od toga što je neki sale na forumu i ne veruje. ako je cilj nauke da ubeđuje ništa se ne razlikuje od verskih fanatika.
ili se boje nečeg?
Kad završe tu potragu, neka me neko obavesti.константна потрага за знањем
Па нема завршетка, зато се зове константна.Kad završe tu potragu, neka me neko obavesti.
U besmisao, ja bih pre rekla. Zato što se znanje traži na pogrešnom mestu.Па нема завршетка, зато се зове константна.
Дође се до одговора на једно питање - из тога се јави нових пет питања. И тако у бесконачност.
nisi me razumeo šta sam hteoМожда, и то ако их има уопште.
Научна јавност баш ништа. Иначе би се лично бавили активностима на форуму представници научне јавности. Није циљ науке да убеђује него да истражује, да дође до одговора, константна потрага за знањем.
Rekla sam nešto toliko besmisleno, da mi nije jasno kako si mogla
da se iznerviraš na tako nešto.
Mislim.. da izumre može samo jednom..
Uključi mozak. Pogledajte prilog 1275636

И ево га, по дваесдевети пут иста прича, више пута демантована и демонтирана, али џаба.
Нико у то не верује. Пустио си машти на вољу јер очигледно ти не иде у главу нешто просто као што је природна селекција.
Ej, ej, ej, ko će drugi da te obavesti nego ja.Kad završe tu potragu, neka me neko obavesti.
). Očekuješ da zbog tih silnih srcadi dobijem povišen pritisak (aj ebiga, već ga imam), ali želiš da dobijem malo viši od povišenog i da onda mandrknem.