, ili nekim linkom.
Čini mi se da sam ti ponudio knjigu koju je napisao doktor biologije i koji u jednom delu objašnjava nastanak ovih "motora". Na tebi je da to pročitaš i da vidiš kako savremena biologija to objašnjava, ili da to odbaciš pa i dalje da pričaš o Božijoj intervenciji. Ne bi to bilo nimalo čudno, jer religijska opsednutost, koja je prisutna kod tebe ne prihvata nikakva naučna objašnjenja, a vrlo je čudno da i dalje forsiraš Božiju upletenost bez ikakvih dokaza.
U pravu si. Samo u prirodi opstju najprilagođeniji. I ako je mutacija doprinela da neka jedinka ima veće šanse ze preživljavanje, pa makar te šanse bile i minimalne, ta se mutacija prenosi na sledeće generacije. I tako mali korak po korak, dolazi se do složenih oraganizama.
Ja ne znam kakvog si ti obrazovnog nivoa,, ali ovo "to je nezamisliva stvar." je nezamisliva stvar za tebe, ali nije i za brojne doktore bioloških nauka, koji više od 150 god podržavaju i nadograđuju TE.
Ako su biblijski Bog i Alah jedno te isto, otkuda tolika netrpeljivost? I ne zaboravi, da je za mnoge hrišćanske denominacije i Isus Bog, tako da tvoja izjava : "Allah je Bog Isusa Krista" nema nikakvog smisla, sa njihovog stanovišta.
Ovo ne mogu ni da potvrdim ni da odbijem. Samo vidim da je Muhamed, osnivač islama, živeo negde u VI veku, nekoliko stotina godina posle Hrista.
Pa lepo sam ti napisao. Kada si mi naveo citate iz Kurana koji potvrđuju ID, ja sam ti ukazao da sve navedeno objašnjava nauka. A onda si ti rekao da savremena nauka potvrđuje ID.
Eto: navedi primere u kojima savremena nauka potvrđuje ID.
Čini mi se da sam ti ponudio knjigu koju je napisao doktor biologije i koji u jednom delu objašnjava nastanak ovih "motora".
nema tu smisljnog odgovora kako mutacie mogu da stvore motor, heeeej ljudi sta je vama, jeste li skrenuli sa pameti , cuj motor koji je najefikasniji motor u niverzumu da slcuajnosti stvore a ne inteligencija, pa sta vise vjerujete jeste lisvjesni uopste, jesi li svjestan te nebuloze da slucajnost koja je samo matematicka vjerovatnoca a i ta vjerovatnoca je 0...i to nije nikakav razum entitet, koji ima svijest, pamet, moc planiranja i stvaranja i kodiranja...znacivjerujete u cistu bajku za odrasle, to mi koji vjerujemo u inteligentni dizajn, to verujemo na osnovu nauke, i logike
znaci nema smisla da slucajnosti=mutacije stvore grad kodiranih masina u celiji, to nikakvog smisla ni logike nema, ni kad bi se nasadio na glavu ne mogu logiku u tom vasem vjerovanju pronaci...stvarno ogroman slijepac vjernik moras biti u evoluciju da bi covjek mogao vjerovati da ti mutacije stvaraju sve to.
a vrlo je čudno da i dalje forsiraš Božiju upletenost bez ikakvih dokaza.
kada neko vidi tragove stopa ili covjeka ili zivotinje u psutinji, niko nece vjerovati da je to slucajnosti stvorile preko kise, vjetra, zemljotresa, tornada itd
nego je te stope stvorilo bice, zivo bice.
tako isto kada vidim grad masina i ribota u celiji ja logicki vjerujem da je to bozije jelo jer alternativa mu je nelogicna, da mutacija stvori to, pa je logicnije da je to djelo inteligentnog bica.
inteligentni dizajn se uocava kroz pozicioniranje dijelova sa svrhom koji su u interkaciji jedno sa drugim.
U pravu si. Samo u prirodi opstju najprilagođeniji. I ako je mutacija doprinela da neka jedinka ima veće šanse ze preživljavanje, pa makar te šanse bile i minimalne, ta se mutacija prenosi na sledeće generacije. I tako mali korak po korak, dolazi se do složenih oraganizama.
Ja ne znam kakvog si ti obrazovnog nivoa,, ali ovo "to je nezamisliva stvar." je nezamisliva stvar za tebe, ali nije i za brojne doktore bioloških nauka, koji više od 150 god podržavaju i nadograđuju TE.
nezamislivo je da slucajnosti stvore grad kodiranih masina i robota u celiji
Ako su biblijski Bog i Alah jedno te isto, otkuda tolika netrpeljivost? I ne zaboravi, da je za mnoge hrišćanske denominacije i Isus Bog, tako da tvoja izjava : "Allah je Bog Isusa Krista" nema nikakvog smisla, sa njihovog stanovišta.
ja poznajem Bibliju bolje nego sami hrscani, pa znam dobro sta tamo pise a znam dobro i u sta hrscani vjeruju.
evo ti i dokaz
Bog Biblije je Allah, dok Jahve nije njegovo ime nego Jahve znaci YHWH sto znaci "O ON" kada nisu smjeli zidovi izgovarati Bozije ime , govorili su ovu rijec, jer su smatrali da je presveto bozije ime da bi se izgovaralo, i zato su govorili Jahve
Musliman je Biblijska rijec, Isus je bio musliman, rijec Musliman se pojavljuje 25 puta u Bibliji dok hrscanin samo 3 puta.
Musliman znaci osoa koja se mirno predala volji Bozijoj.
I ne zaboravi, da je za mnoge hrišćanske denominacije i Isus Bog, tako da tvoja izjava : "Allah je Bog Isusa Krista" nema nikakvog smisla, sa njihovog stanovišta.
Bog kaze u Kuranu za hrscane da su zalutao narod, i poziva ih da se vrate na pravi put
Hrscani su ljudi koji kontriraju samoj Bibliji i Ucenjima Isusa, hrscanstvo je nastalo od Pavla koji je dosao poslije isusa koji nije imao ista ucenja kao Isus, i zato cemo vidjeti kako hrscanstvo kontrira Isuwsovim ucenjima, to jeste kako Pavle kontrira a hrscani ga slijede u tome...i nije cudo onda sto Bog naziva hrscane zalutalim narodom.
Nigdje u Bibliji nema jasan dokaz od isusa gdje kaze da je Isus bog, nego cak sta vsie Isus kaze jedini pravi bog je otac na nebu
| Ivan 17,1 | Ovo reče Isus i podiže oči svoje na nebo i reče: "Oče, dođe čas, proslavi Sina svojega, da Sin tvoj proslavi tebe! |
| Ivan 17,2 | Jer ti si mu dao vlast nad svakim tijelom, da svima, koje si mu dao, dadne život vječni. |
| Ivan 17,3 | A ovo je život vječni, da spoznaju tebe, jedino pravoga Boga, i koga si poslao, Isusa Krista. |
iako ovo pise u Bibliji opet hrscani kontriraju Isusu , dzaba sto im kaze Otac je jedini pravi Bog, ali oni ma jok Isuse sta ti znas, dodji da ti mi kazemo ko je pravi bog, ti si pravi Bog, ti si nas Bog....znaci nije vise to skrivena zabluda nego javna i ocita zabluda i to bez imalo srama sto se kaze.
Ovo ne mogu ni da potvrdim ni da odbijem. Samo vidim da je Muhamed, osnivač islama, živeo negde u VI veku, nekoliko stotina godina posle Hrista.
Muhammed nije osnivac islama, islam je postojao i prije Muhammeda, Isus je bio musliman, i ucio ljude Islamu a ne hrscanstvu.
islam znaci "mirna predanost volji Bozijoj" .
Pa lepo sam ti napisao. Kada si mi naveo citate iz Kurana koji potvrđuju ID, ja sam ti ukazao da sve navedeno objašnjava nauka. A onda si ti rekao da savremena nauka potvrđuje ID.
Eto: navedi primere u kojima savremena nauka potvrđuje ID.
kada ti nauka pokaze sta sve ima u celijama , fakticki ti je potvrdila ID, jer kad vidis grad masina i robota, ima li iko normalan da ce vjerovati da je to slucajno nastalo postepeno nekako to nije logicno vjerovati kao sto nije logicno vjerovati 2+2=5.