Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok onda demantuj da su sveti đorđe i kralj artur poubijali sve zmajeve, a koja je mnogo starija ideja od dinosaurusa koja se pojavila tek polovinom 19 veka.
a šuplja mi priča da su stradali samo oni.
do sad je nadjen samo jedan fosil zmaja star oko 180 miliona godina tako da je pitanje da li je to i zmaj ili nesto sta lici na njega
sa druge strane, nalaze fosile dinosaurusa stalno.

do sad je nadjen samo jedan fosil zmaja star oko 180 miliona godina tako da je pitanje da li je to i zmaj ili nesto sta lici na njega
sa druge strane, nalaze fosile dinosaurusa stalno.
dino je izumro još pre 65 miliona godina, tako nam kažu, a njihove neobične kosti niko nije primetio do polovine 19 veka Ili bar o tome nije ostavio nikakav pisani trag. u muzejima nemaš "originalne" kosti. nigde egzatni dokaz nemaš postojanja dinosaurusa sem da veruješ u ponudi. lepo je to crtani filmovi i razni parkovi... to ti je u domenu onog koji veruje da su ljudi bili po 7,8 metara i isto imaju kao "dokaz" neke fejkovane kosti.

Neverovatno da neko veruje u ovo što ti pričaš, zaista...I ista ta fela veruje u-ravnu zemlju, zemlju staru 6.000 godina i slične gluposti...
ne znam, ti ako je dokaz da su nađeni neki fosili i to šatro tek u 19 veku nemaš drugi dokaz i zato što je neko tako proglasio da su bili, postojali i pre 65 m. god "nešto" ih urnisalo nemaš ništa. znam šta je dogma. onda veruješ i da su ljudi bili visoki po 7 metara pošto ima fosila i kostiju
IMG_20221225_184226.jpg

evo savremenog dinosaurusa :D

ne znam, ti ako je dokaz da su nađeni neki fosili i to šatro tek u 19 veku nemaš drugi dokaz i zato što je neko tako proglasio da su bili, postojali i pre 65 m. god "nešto" ih urnisalo nemaš ništa. znam šta je dogma. onda veruješ i da su ljudi bili visoki po 7 metara pošto ima fosila i kostiju
Pogledajte prilog 1275343
evo savremenog dinosaurusa :Dž
Fosil ovoga ne bi uopste licio na fosil dinosaurusa, realno. Drugo-ZAŠTO bi neko ulagao toliko ENORMAN napor da NAPRAVI lažne fosile? Da li si svestan koliki je to posap? S KOJOM SVRHOM? Isto kao priča kako je NASA lažirala sve fotke iz svemoira...Druže...trenutno čitam enciklopediju svemira NEMA ŠANSE da je ijedna ona fotka fake a kamoli sve...
Enormno visoki ljudi moguće da su postojali, da. I to mi je mnogo verovatnije i uverljivije od teorije da je Zemlja ravna ploča, da je stvorena za 7 dana i da je stara 6.000 godina i slične gluposti...

Fosil ovoga ne bi uopste licio na fosil dinosaurusa, realno. Drugo-ZAŠTO bi neko ulagao toliko ENORMAN napor da NAPRAVI lažne fosile? Da li si svestan koliki je to posap? S KOJOM SVRHOM? Isto kao priča kako je NASA lažirala sve fotke iz svemoira...Druže...trenutno čitam enciklopediju svemira NEMA ŠANSE da je ijedna ona fotka fake a kamoli sve...
Enormno visoki ljudi moguće da su postojali, da. I to mi je mnogo verovatnije i uverljivije od teorije da je Zemlja ravna ploča, da je stvorena za 7 dana i da je stara 6.000 godina i slične gluposti...
znači veruješ
eto a ja ne verujem i u evoluciju i u dinosauruse ni u gigante, ni u 6 hiljada godine starost zemlje.
zatim ne verujem da su postojali adam i eva, da je zmija i magare pričali ljudskim govorom, da se ilija vazneo na nebo sa sve konjima i kočijama, da je jona bio kitu u trbuhu tri dana...
e ako veruješ u kremenka pošteno bi bilo da veruješ i u baba jagu, drekavca jer se noću pored groblja ili puta čuje neka dreka.
zašto bi samo verovao šta je NASI interesantno?

Prvo sto je jako diskutabilno-ŠTA nazivamo ČOVEKOM? Znaci prvo se kaže stvorio je coveka, muskarca i ženu: " da načinimo čoveka po liku svome, muško i žensko stvori ih". Onda kasnije ipak u Raju u Edenu imamo Adama-prvog čoveka koji je SAM-USAMLJEN! Kako ako su muško i žensko stvoreni? Onda stvara Evu-od muškarčevog rebra!! Onda na kraju prvi ljudi žive bezmalo po hiljadu godina a kasnije sve kraće i kraće-KAKO 10 puta kraći životni vek ako je genetika ista? Znači čovek je od nečega nastao-od Božje ruke ili vanzemaljaca, nebitno sad ali-morao se RAZVITI-PROMENITI! Da ne kažemo -evoluirati...
Govorimo o tjelu o razvoju oblika ..

znači veruješ
eto a ja ne verujem i u evoluciju i u dinosauruse ni u gigante, ni u 6 hiljada godine starost zemlje.
zatim ne verujem da su postojali adam i eva, da je zmija i magare pričali ljudskim govorom, da se ilija vazneo na nebo sa sve konjima i kočijama, da je jona bio kitu u trbuhu tri dana...
e ako veruješ u kremenka pošteno bi bilo da veruješ i u baba jagu, drekavca jer se noću pored griblja ili puta čuje neka dreka.
zašto bi samo verovao šta je NASI interesantn?

Govorimo o tjelu o razvoju oblika ..
Razvoj. Evolucija. Znaci kao sto sam vise puta rekao-postanak i evolucija nisu neminovno suprotni vec su razliciti delovi jedne iste jednacine-nastanka coveka-kakvog danas znamo.

to može biti fake,
Истина, може бити. Да ли јесте? Не.
А и како би то ико могао да реализује у 17. веку? И зашто? Одговор никако не може да буде некаква претпоставка по којој су диносауруси наводно измишљени да би се нпр. оправдало становиште науке да је живот еволуирао, пошто су први фосили откривени у 17. веку, а прва комплетна (Ламаркова) теорија еволуције је представљена тек у 19. веку.

zamisli opičio asteroid ili kometa šta li i selektivno samo pobio dinosaure.
Замишљам, али зашто? Пошто нико никад и нигде није тврдио да је побио само диносаурусе. Каква бесмислица, зашто би ико тако нешто и помислио за озбиљно?

dino je izumro još pre 65 miliona godina, tako nam kažu, a njihove neobične kosti niko nije primetio do polovine 19 veka Ili bar o tome nije ostavio nikakav pisani trag. u muzejima nemaš "originalne" kosti. nigde egzatni dokaz nemaš postojanja dinosaurusa sem da veruješ u ponudi.
Изгледа ниси баш пажљиво пратио тему Еволуција или креација, на којој је изнесено на десетине непобитних доказа, не само о постојању диносауруса, већ и о нестанку већине врста и о еволуцији преосталих врста.

jesu li sumeri ili egipćani imali predstavu o njima pa crtali po pećinama neka ogromna čudovišta :D
Цртежи из пећина су докази о постојању или непостојању нечега?

Крокодили нису диносауруси, само потичу од заједничког претка.

Као што сам већ рекао, све ово је обрађено већ са (неким) изнесеним доказима на поменутој теми.

Nije to inteligentni dizajn. Ta riba je milion puta izumrla dok nije razvila takav
mehanizam preživljavanja.

cuj razvila, pa znas li ti sta uopste pricas ????

prvo riba nije svjesna svog tijela a kamoli da razvija nesto

pa to sto kazes jer u stvari, da slucajnosti su kroz mutacijske greske probijanjem kroz minsko polje reparacijskog mehanizma uspjele da stvore ribu koja izgleda kao dno mora, kao da mutacije vide kako dno izgleda pa takve formu i boje stvaraju na ribi da bi je kamufliralo, i jos joj daju stap i mamac da hvata ribe.....dajte ljudi ne glupirajte se i ukljucite mozak covece, pa kako mozete tako nesto vjerovati ,da mutacije mogu odraditi same od sebe to sve...ovo je ocito da je Bozije djelo a ne nikakve mutacije koje su slucajni dogadjaji, mutacije koje nemaju svijest, ni razum, ni moc planiranja, ni znanje o kodiranju....teska nelogika u koju vjerujete.

pa to sto kazes jer u stvari, da slucajnosti su kroz mutacijske greske probijanjem kroz minsko polje reparacijskog mehanizma uspjele da stvore ribu koja izgleda kao dno mora, kao da mutacije vide kako dno izgleda pa takve formu i boje stvaraju na ribi da bi je kamufliralo, i jos joj daju stap i mamac da hvata ribe.....dajte ljudi ne glupirajte se i ukljucite mozak covece, pa kako mozete tako nesto vjerovati ,da mutacije mogu odraditi same od sebe to sve...ovo je ocito da je Bozije djelo a ne nikakve mutacije koje su slucajni dogadjaji, mutacije koje nemaju svijest, ni razum, ni moc planiranja, ni znanje o kodiranju....teska nelogika u koju vjerujete.
Rekla sam nešto toliko besmisleno, da mi nije jasno kako si mogla
da se iznerviraš na tako nešto. :lol:
Mislim.. da izumre može samo jednom..

Uključi mozak.
kojica1.gif

znači veruješ
e ako veruješ u kremenka pošteno bi bilo da veruješ i u baba jagu, drekavca jer se noću pored groblja ili puta čuje neka dreka.
zašto bi samo verovao šta je NASI interesantno?
Ja totalno ne razumem sta pričaš ti?

Побио је више од три четвртине врсти живота; гомилу сисара, гуштера, биљака и инсеката; умало почистио ајкуле, кошљорибе, мекушце и планктоне; и истребио птеросауре, мозасауре, плезиосауре, нелетеће диносауре и амоните.

Побио је више од три четвртине врсти живота; гомилу сисара, гуштера, биљака и инсеката; умало почистио ајкуле, кошљорибе, мекушце и планктоне; и истребио птеросауре, мозасауре, плезиосауре, нелетеће диносауре и амоните.
a jel kokoška potomak nekog preživelog dina?

И ево га, по дваесдевети пут иста прича, више пута демантована и демонтирана, али џаба.

Нико у то не верује. Пустио си машти на вољу јер очигледно ти не иде у главу нешто просто као што је природна селекција.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back