Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da upravo to, jer vi vjerujete da slucajnosti to jeste mutacije stvaraju nove vrste
Нико не говори ни о каквој интелигенцији мутација, осим тебе јединог премудрог на планети.

ali kad vidimo prirodu, viidmo ogromnu kompleksnost, ogroman inteligentni dizajn, jer su dijelovi pozicionirani sa svrhom.
Ти видиш.

znaci onda da evolucija ili mutacije il islucajnosti stvaraju pametno, tipa da recimo stvaraju kamuflaze na zivotinjama
Не значи. Прекини да спамујеш тему. Већ смо говорили о овоме.

vidi ovo
316534073_601917928400519_6809323312429889372_n.jpg

zar nije ovo inteligentno stvaranje ove gusjenice, da se moze kamuflirati po zelji na bilo koje drvce
Није.

Кажеш и то не доказује ништа. Свака будала данас нешто каже.

Znci opet se vracamo na globalnu zaveru gde milioni naucnika sirom sveta nezavisni jedni od drugih podmecu fosile vec vekovima i lazu da jasno pokazuju evoluciju , uz to podmecu i genetske dokaze itd.

Nije ni bitno , evo ti objasnjenje za postepenu evoluciju " motora "
Al veruj u sta hoces.

nia sam nisi pogkedao video a meni ga postiras, pa covjek absolutno nista nije objasnio tu, nego samo dio p odio onako dijelove nabrojao

jer nema tu nikakve logike da mutacija moze da stvori prvo razne dijelove odjednom , pa ih spoji i kodira u DNK

to je previse ogroman proces stvaranja

Kada mi pokazes da puzle od 40 raznih puzli, bacis na pod i ono se spoji i napravi sliku, tacno svaka puzla padne na svoju poziciju i prikopca se kao sto bi neko pozicionirano pri sklapanju puzli da bi dobio sliku.

nia sam nisi pogkedao video a meni ga postiras, pa covjek absolutno nista nije objasnio tu, nego samo dio p odio onako dijelove nabrojao

jer nema tu nikakve logike da mutacija moze da stvori prvo razne dijelove odjednom , pa ih spoji i kodira u DNK

to je previse ogroman proces stvaranja

Kada mi pokazes da puzle od 40 raznih puzli, bacis na pod i ono se spoji i napravi sliku, tacno svaka puzla padne na svoju poziciju i prikopca se kao sto bi neko pozicionirano pri sklapanju puzli da bi dobio sliku.
NIko te nije pitao sa licno misljenje , covek je dao dokaze da svaki deo moze da mutira i da ima posebnu funkciju , cak je objasnio i na koji nacun su delovi mutirali , nije samo on nego ovaj argument su pokusali kreacionisti u americkim skolama kada su pokusali da uce ove splacine americkoj deci , ali srecom naucnici su ih pocepali na sudjenju i ovaj argument je zajedno sa "inteligentnim dizajnom" bacen u djubre , ali znam da ova tvoja globalna zavera dostize cak i u americke sudove tako da sta cemo jbg :D
Ovu zadnju tvoju recenicu necu ni da komentarisem , nepoznavanje najosnovnijeg znanja o evoluciji a nasao da kritikuje.

Нико не говори ни о каквој интелигенцији мутација, осим тебе јединог премудрог на планети.

Ти видиш.

Не значи. Прекини да спамујеш тему. Већ смо говорили о овоме.

Није.

Кажеш и то не доказује ништа. Свака будала данас нешто каже.

Niko ne govori ni o kakvoj inteligenciji mutacija, osim tebe jedinog premudrog na planeti.

ti ne shvatas neke stvari

Ja ovdje tumacim sustinski sta to znaci ono sto ateisti evolucionist ovdje zagovaraju a i oni sami ne znaju sustiniski sta zagovaraju pa im ja to samo detaljno docaram

to sto indirektn ozagovaraju jeste da vjerujemo da

Mutacije stvaraju nove vrste zivotinja koje prirodna slekecija dadne propusnu kartu za dobro odradjenu mutraciju
to jeste
Slucajnosti stvaraju nove vrste zivotinja koje prirodna slekecija dadne propusnu kartu za dobro odradjen slucajan dogadjaj.

t je ono sto ti ne kontas, ja ovdje tumacim sustinski sta ove ateiste zagovaraju ovdje...znam ja dobro da oni nikad nece napisati slucajnosti inteligeno stvaraju jer ne znaju sustinu evoluciju, dok ja znam, pa im samo razumskim jezikom pojednostavim sta mi zagovaraju ovdje.

NIko te nije pitao sa licno misljenje , covek je dao dokaze da svaki deo moze da mutira i da ima posebnu funkciju , cak je objasnio i na koji nacun su delovi mutirali , nije samo on nego ovaj argument su pokusali kreacionisti u americkim skolama kada su pokusali da uce ove splacine americkoj deci , ali srecom naucnici su ih pocepali na sudjenju i ovaj argument je zajedno sa "inteligentnim dizajnom" bacen u djubre , ali znam da ova tvoja globalna zavera dostize cak i u americke sudove tako da sta cemo jbg :D
Ovu zadnju tvoju recenicu necu ni da komentarisem , nepoznavanje najosnovnijeg znanja o evoluciji a nasao da kritikuje.
covek je dao dokaze da svaki deo moze da mutira i da ima posebnu funkciju

nikakve to nisu dokazi, to je puko teorietisanje bez pokrica...ali tebi je to drago jer puse u tvom smjeru...pa zato prihvatas sve i progutas sta ti kazu bez imalo vode, onako na suho

kako ne kontas da motor mora biti odjendom stvoren, jer ako nema jednog dijela nemoze funkcionisati, samim tim je ireducibilno kompleksan.

absolutno nikakvog razloga nemam da vjerujem da mutacije mogu naprviti najefikasniji motor u univerzumu, kao sto je bakterijska flagela.

nikakve to nisu dokazi, to je puko teorietisanje bez pokrica...ali tebi je to drago jer puse u tvom smjeru...pa zato prihvatas sve i progutas sta ti kazu bez imalo vode, onako na suho

kako ne kontas da motor mora biti odjendom stvoren, jer ako nema jednog dijela nemoze funkcionisati, samim tim je ireducibilno kompleksan.

absolutno nikakvog razloga nemam da vjerujem da mutacije mogu naprviti najefikasniji motor u univerzumu, kao sto je bakterijska flagela.
Veruj u sta hoces , niko ne kaze da je odjednom stvoren , objasnjeno je postepeno stvaranje evolucijom.

ti ne shvatas neke stvari

Ja ovdje tumacim sustinski sta to znaci ono sto ateisti evolucionist ovdje zagovaraju a i oni sami ne znaju sustiniski sta zagovaraju pa im ja to samo detaljno docaram
Лупањем глупости које немају никаквог смисла.

ja ovdje tumacim sustinski sta ove ateiste zagovaraju ovdje...znam ja dobro da oni nikad nece napisati slucajnosti inteligeno stvaraju jer ne znaju sustinu evoluciju, dok ja znam, pa im samo razumskim jezikom pojednostavim sta mi zagovaraju ovdje.
Да, схватили смо већ да си умислио да знаш боље од оних који се баве тиме, све јасно. Сваки шарлатан то исто тврди, проверен метод.

Veruj u sta hoces , niko ne kaze da je odjednom stvoren , objasnjeno je postepeno stvaranje evolucijom.

ali covjece boziji kakva je poneta stvrati nesto a nema funkcije, kako mozes biti tako bez dubokog razmislanja, i vjerovati da ti mutacije stvaraju postepeno dugi niz godina i nema nikakve funkcije, sve dok se ne stvori kompletan motor, eh tek onda pusti ga u opticaj, ma ajde breeee

ovo ni u bajkama ne moze naci.

Kazem ti opet, ja samo pojednostavim ono sto vi koji zagovarate evoluciju tvrdite

jednostavnim rijesnikom vam pojednostavim evoluciju da svi mogu razumjeti, da vide sta vi INDIREKTNO zagovarate iako niste svjesni toga, pa zao i kaze niko osim tebe to ne tvrdi.
У реду је, укапирали смо да си умислио да знаш боље од стручњака, лупаш глупости, нема потребе да нам црташ.

ali covjece boziji kakva je poneta stvrati nesto a nema funkcije, kako mozes biti tako bez dubokog razmislanja, i vjerovati da ti mutacije stvaraju postepeno dugi niz godina i nema nikakve funkcije, sve dok se ne stvori kompletan motor, eh tek onda pusti ga u opticaj, ma ajde breeee

ovo ni u bajkama ne moze naci.
Za svaki delic je objasnjena funkcija , ali ti nisi pogledao klip ( koji navodi i naucne radove ) zato sto te nauka ne zanima.

Лупањем глупости које немају никаквог смисла.

Да, схватили смо већ да си умислио да знаш боље од оних који се баве тиме, све јасно. Сваки шарлатан то исто тврди, проверен метод.

znam onoliko koliko sam naucio od naucnika koji objasnjavaju zasto to nije evolucija mogla stvoriti.

tako da ja samo upijam njihovo znanje i naucna dostignuca, nikad nisam tvrdio da sam ja to saznao sam od sebe na svoju ruku istrazivanjima ulaboratoriji, nego jednostavno slucam naucnike koji rade istrazivanja o ovome.

Za svaki delic je objasnjena funkcija , ali ti nisi pogledao klip ( koji navodi i naucne radove ) zato sto te nauka ne zanima.
Ма јок, него зато што не разуме, нема капацитета за то, умишљен је и мисли да већ зна нешто јер је одгледао неколико Јутјуб снимака.

ti ako mozes da vjerujes da mutacije mogu da ti stvore najefikasniji motor u univerzumu qa svi nasi naucnici sa svom tom tehnologijom nemogu ...sta onda da kazem, nema se tu sta reci, osim vjeruj onda tkao kako vjerujes, ja ne mogu, srce mi ne da, jer je nelogicno to kao sto je nelogicno da me neko ubijedi da je 2+2=5

znam onoliko koliko sam naucio od naucnika koji objasnjavaju zasto to nije evolucija mogla stvoriti.
Тачно, знаш толико колико си научио од гомиле превараната, шарлатана и квази-научника.

tako da ja samo upijam njihovo znanje i naucna dostignuca,
Упијаш њихове небулозе, а научних достигнућа немају.

nikad nisam tvrdio da sam ja to saznao sam od sebe na svoju ruku istrazivanjima ulaboratoriji, nego jednostavno slucam naucnike koji rade istrazivanja o ovome.
Не раде. Немаш појма како изгледа радити истраживања. Неке будале ти на Јутјубу нешто испричале и ти утриповао да су то некаква ,,истраживања".

ti ako mozes da vjerujes da mutacije mogu da ti stvore najefikasniji motor u univerzumu qa svi nasi naucnici sa svom tom tehnologijom nemogu ...sta onda da kazem, nema se tu sta reci, osim vjeruj onda tkao kako vjerujes, ja ne mogu, srce mi ne da, jer je nelogicno to kao sto je nelogicno da me neko ubijedi da je 2+2=5
Ja ne verujem ni u sta , tacno je objasnjeno kako postepene mutacije mogu da stvore izuzetno kompleksne organizme , ali sto se mene tice ubaci Boga tu slobodno , ne menja cinjenicu evolucije.

Ja ne verujem ni u sta , tacno je objasnjeno kako postepene mutacije mogu da stvore izuzetno kompleksne organizme , ali sto se mene tice ubaci Boga tu slobodno , ne menja cinjenicu evolucije.

ako ti je srce na mjestu sa tim da mutacije mogu stvoriti ovo a nemaj urazum nemaju moc planiranja i stvore ovako nesto dok nasi naucnici nemogu ovo napraviti, sta da kazem, no comment

Тачно, знаш толико колико си научио од гомиле превараната, шарлатана и квази-научника.

Упијаш њихове небулозе, а научних достигнућа немају.

Не раде. Немаш појма како изгледа радити истраживања. Неке будале ти на Јутјубу нешто испричале и ти утриповао да су то некаква ,,истраживања".
pa dobro eto ljudi profesori sa raznih univerziteta su sarlatani za tebe :ok: :ok: :ok:

pa dobro eto ljudi profesori sa raznih univerziteta su sarlatani za tebe :ok: :ok: :ok:
То што су ,,професори са разних универзитета" не значи да не причају глупости. Занимљиво је да тај аргумент ауторитета волиш да потежеш за своје тврдње, а не признајеш ауторитет огромне већине професора с разних универзитета који опонирају тој шачици на које се ти позиваш.

Ovo sam vec negde komentarisao ali ako za tebe mogu da budu prevaranti 99% profesora i naucnika sirom sveta sa svih mogucih univerziteta mogu i za njega da bude ta sacica tvojih ( tih koji nisu deo globalne zavere XD )
zamisli se 40 dijelova u mutacije ti sve posloze na tacne pozicije odjednom, jer nemoze postepeno stvaranje biti jer doovlno je jedan da uklonis da je motor nefunkcionalan, pa ti je prica suplja o postepenom stvaranju, motor da bi funkcionalan bio mora odjendom da bude stvaran

a ne da ga mutacije milione godina sastavljaju ko djeca puzle

То што су ,,професори са разних универзитета" не значи да не причају глупости. Занимљиво је да тај аргумент ауторитета волиш да потежеш за своје тврдње, а не признајеш ауторитет огромне већине професора с разних универзитета који опонирају тој шачици на које се ти позиваш.

svakome ko prica gluposti oponiram

ako mi neko dodje i kaze mutacije mogu da stvore motor od 40 dijelova, nije to lahko logicki za progutat meni kao vama, vi te nelogike lakse mozete da progutate nego ja.

svakome ko prica gluposti oponiram

ako mi neko dodje i kaze mutacije mogu da stvore motor od 40 dijelova, nije to lahko logicki za progutat meni kao vama, vi te nelogike lakse mozete da progutate nego ja.
To je to , reci naucnicima da lupaju gluposti u nauci i nastavi da im drzis predavanja ovde na internet forumu zato sto ti imas LOGIKU a oni nemaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back