Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidiš, singularitet postane preopterećen u smislu da je za tako malu površinu previše tolika količina materije, i singularitet prosto pukne, a prostor i vreme se vrlo brzo rašire, i onda kreće sve iz početka, formiranje zvezda, galaksija, planeta itd... ukratko, dođe do kosmičke inflacije, što nije nemoguće, jer, ako svemir može da se skupi, može i da se raširi, zar ne?
Зашто би и како постао преоптерећен, како то сингуларитет пуца? У ствари можда би било боље да нам прво кажеш да ли постоји тачно одређена граница за "пуцање", а то је кад се у сингуларности нађе цијели универзум зашто не на пола или двије трећине?

Није добра аналогија, има више проблема, нпр. вештачка интелигенција се не размножава.
И то је твој одговор на замишљену ситуацију о једном од најстаријих питања у филозофији, а то што се не размножава цитираћу твог саборца па можда тад пронађеш аналогију.
To je samo 100 miliona godina nakon nastanka zemlje. Što znači da je život jedna preprosta stvar. Taj život potpada još uvek u hemijsku evoluciju, jer su to zapravo samo tzv. Protoćelije, odnosno molekuli, koji se čak ne mogu ni razmnožavati. To se kuvalo u tzv. Primordijalnoj supi još kad je voda dospela na planetu

Да ти си у праву шта год ја или неко други рекао, јер ти си као и ова двојица атеиста 1 и 5( да ниси ти можда 2 или 3,4 :D) дошао овдје да нас вјернике просвијетлиш и укажеш нам на нашу заблуду, а не да дускутујеш.
Али види овако, покушај да замислиш филозофску комуникацију измећу двије вјештачке интелигенције, гдје једна има став да су створени од стране творца, а друга страна има тврдњу да су настали случајно од нпр. пијеска и ту своју тврдњу поткрепљује тиме што му у хардверу постоје неки елементи који су заједнички са тим пјеском.
Сад ти си неутрални посматрач и чија ти прича дјелује увјерљивије?
Kao neutralan posmatrač deluje mi evolucionizam uverljivije. Jer evolucionisti iznose dokaze, koji su potpuno realni. Neke stvari izgledaju čudno, ali to ne znači da nije tako bilo. Dok kreacionizam ne iznosi ništa.

Зашто би и како постао преоптерећен, како то сингуларитет пуца? У ствари можда би било боље да нам прво кажеш да ли постоји тачно одређена граница за "пуцање", а то је кад се у сингуларности нађе цијели универзум зашто не на пола или двије трећине?
Zato što pola nije previše, a ceo jeste.

И то је твој одговор на замишљену ситуацију о једном од најстаријих питања у филозофији, а то што се не размножава цитираћу твог саборца па можда тад пронађеш аналогију.
Тема је о креацији и еволуцији, не о креацији и нпр. абиогенези, те се држим теме. Ако ти није јасно зашто спомињем размножавање волео бих чути шта ти мислиш да је еволуција.

Poslednja izmena:
Тема је о креацији и еволуцији, не о креацији и нпр. абиогенези, те се држим теме. Ако ти није јасно зашто спомињем размножавање волео бих чути шта ти мислиш да је еволуција.
Uopste ne trena odgovarati.
Samo pustitu da vi to objadbite.
Nema boljeg dokaua da je sve samo vera.

Moji problem je to što ne mogu da shvatim da neko može biti toliko ograničen.
Vidis isto mi vidimo to zlo evoluciju.
Pa zar je nas narod malo patio zbog te prebare pod komunizmom?
Ali mi nisno dosli na forum ateizam da vam govorimo da nr mozemo da vas shvatimo.
Jednostavnp kas ne zanimate.
Pa bi bilo lepo da to bude obostrano.
I da postujes domacine ovde.
Koja je to kultura da udjes u neciji dom i vredjas ga?
Opet ta nasilna evolucionisticka kultura?
Pa nemoj bolje da ulazis.
Dao si argumente, imas nase.
Ne svidjaju ti se.
Daleko ti lepa kuca.
Srecan put.

Vidis isto mi vidimo to zlo evoluciju.
Pa zar je nas narod malo patio zbog te prebare pod komunizmom?
Ali mi nisno dosli na forum ateizam da vam govorimo da nr mozemo da vas shvatimo.
Ne svidjaju ti se.
Daleko ti lepa kuca.
Srecan put.
Podsetiću te da si ti kod mene, a ne ja kod tebe. Tako da ti možeš da brišeš, a ne ja.

Ne svidjaju ti se.
Daleko ti lepa kuca.
Srecan put.
Ovo je forum religija i sve sobe pripadaju religiji.
Kada si iznajmio sobu imas moralnu obavezu da se ponasas.
Iako vidim da u evoöluciji nema morakla, ali ovde kod nas ima.
На потфоруму Религија стоји да је он "за верујуће и оне који би желели да верују". Ниси модератор, стога искулирај с триповањем да јеси.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back