Eurovision 2008-Takmicari

Pozdrav drugari!
Fibiskus, nismo mnogo pogresili u proceni Semifinala I...
Cini mi se i da u Rumunskoj pesmi ima italijaskog jezika!
Zalosno je za Rebeku i Giselu! Bas su se potrudile, posebno Gisela...
Nisam ocekivao Norvesku u finalu!
Arena je bila extraaaa....
pozZ

To da je poluprazna videli smo....Ne moze da glasa zemlja koje nije bilo veceras...polako:whistling:

Aaaaaaaaaaaaa, to nisam znala. Verovatno su karte pokupovale ambasade i stranci koji se nisu pojavili. Ja nisam primetila nikakve propuste, bilo je fenomenalno, ozvucenje, scena, pirotehnika, jedino sam se iznervirala sto je bilo tako malo ljudi. Laka je bio genijalan!!!

Laka je najbolji!
I super su oni filmici izmedju.

Samo me jedno zanima...Sto se ljudi loze na rusku pesmu? Aj sad stvarno... Nit' je nesto posebno, nit' je koreografija nesto specijalno...Jedino onaj plavusan sto se vrti na ledu, al' i to...

I mislim ona Norveska i one plave toalete i "hold on" pesmice...pih...

A s Fincima se ne bih zezala... opaki neki momci...

Laka je najbolji!
:ok::ok::ok:
ma loze se na dimu jer je kao ''zgodan'' ,rus (politika...) i ima neke pop pjesmice ...blah :whistling:

Ukupno poena za Semifinal II na forumu:

1. SWEDEN 46
2. UKRAINE 40
3. F.Y.R. Macedonia 25
4. SWITZERLAND 23
5. CZECH REPUBLIC 22
6. PORTUGAL 17
7. GEORGIA 12
8. BULGARIA 12
9. HUINGARY 8
10. ICELAND 8
11. TURKEY 5
12. LATVIA 5
13. CROATIA 4
14. DENMARK 1
15. MALTA 1

P.S. Ja licno ne bih voleo da Dima pobedi!

Mene je Holandija izneverila! Jeste pevljiva pesmica, ali tek sam sada obratio paznju na previse turcizma u pesmi i kopiju koreografije Belgije 2004.
Zao mi je za Belgijance, toliko su se promovisali ovde kod nas, snimili spot...
Zapazio sam da je Andora uvek originalna i jedinstvena!

Mene je Holandija izneverila! Jeste pevljiva pesmica, ali tek sam sada obratio paznju na previse turcizma u pesmi i kopiju koreografije Belgije 2004.
Zao mi je za Belgijance, toliko su se promovisali ovde kod nas, snimili spot...
Zapazio sam da je Andora uvek originalna i jedinstvena!

E stvarno, belgijska pesmica mi je stvarno super. Cuj, napisana na nepostojecem jeziku! E to je originalno, a ne tamo one lutkice i kosuljice... Rekla bih da je belgijska pesma van konkurencije jer je potpuno ne-pop-zanr, ne pali se masa na to. Ako se dobro secam, komentator rece da je napravljena po ugledu na srednjovekovne melodije...Stvarno je lepa pesmica.

A sta mislite o Izraelskom nastupu! Publika ih je bas gotivno pozdravila!
A Estonci...BEOGRAD - TALLIN, odose leto svet nazad...hehe
Ma Rusija mi nije bas nista posebno, koliko su je najavljivali.....
Grchka stvarno salje sve isto...tra la la...isti kalup svake godine!
Majiska, slazem se skroz za Belgiju, mada taj nepostojeci jezik je 3.put na ESC-u, slicno mislim za Getu! Zao mi je i Moldavije, totalno mi je originalna i ima naj spot! pozZ

Cek...
Pluscenko je bio tamo, a ja sam propustila to da vidim??????!??

Bacila sma oko na nastup Rusije, ali samo sam videla Bilu, ili kako se vec zove, kako se "seksi" valja po podu, i reko' nije ovo za mene. Nisam osmekala Pluscenka! O neee :dash::dash::dash::dash:

Inace, BiH pesma mi je ok, one ostale nis' posebno. Nadam se da ce drugo polufinale biti bolje. A Finci moraju da posalju neke "metalce"...

Sto se tice finala, nemojte pogresno da me shvatite, ali meni se svidja nasa pesma. Ok, ne "svidja" svidja, ali mi je ok. Jeste da Joksimovic non stop pise istu pesmu i nece se zaustaviti dok ne poblesavi ili ne pobedi, ali bolja mi je od Laneta...

Cek...
Pluscenko je bio tamo, a ja sam propustila to da vidim??????!??

Bacila sma oko na nastup Rusije, ali samo sam videla Bilu, ili kako se vec zove, kako se "seksi" valja po podu, i reko' nije ovo za mene. Nisam osmekala Pluscenka! O neee :dash::dash::dash::dash:

Inace, BiH pesma mi je ok, one ostale nis' posebno. Nadam se da ce drugo polufinale biti bolje. A Finci moraju da posalju neke "metalce"...

Sto se tice finala, nemojte pogresno da me shvatite, ali meni se svidja nasa pesma. Ok, ne "svidja" svidja, ali mi je ok. Jeste da Joksimovic non stop pise istu pesmu i nece se zaustaviti dok ne poblesavi ili ne pobedi, ali bolja mi je od Laneta...
hahah, ja bila na probi, samo zbog plusenka.. ***, vec sam napisala, al morala sam opet da kazem :D

Back