Bloody Baroness
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
SVIM SRCEM NAVIJAM ZA JERMENIJUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QELE, QELE!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeljko nema tremu. Dobro prica engleski.
ono tebi dobar engleski..mislis nekako je uspeo procitati sa idiota..za šminku mu skidam kapu
ono tebi dobar engleski..mislis nekako je uspeo procitati sa idiota..za šminku mu skidam kapu
nema idiota, naucilli su napamet..ono tebi dobar engleski..mislis nekako je uspeo procitati sa idiota..za šminku mu skidam kapu
jooj Belgija. taman zaboravim onaj iritirajuci izmisljeni refren, i ono opet ona u rekapitulaciji. mrzim kad se neko zaista trudi, unese, a jednostavno ima facu za udarati ga do prekosutra. do je slucaj kod belgijanke
BIH!!!!!!!!!!!!!

Totalno se slazemŽeljko je nizak? Željko ne zna engleski ?! bina je loša ??!
el ste vi bre normalni ?!
sve je izgledalo jako dobro, kao i na svakoj evroviziji...očigledno nije problem u nekom tamo Željku već u ljudima koji traže manu tamo gde je nema
finci su odlični...drago mi je da su bosanci ušli u finale...
inače,čuo sam da turska ima fenomenalnu pesmu.

-.- 7, 2 za pesmu 

1. PRAZNA Arena.
5. Novaka otpratise ko siroce. Bar im uzeo pare, ako je pametan, a znamo da jeste.
6. ja nisam obavestena da je Finska iskljucivo hard rock-death metal drzava?!

) je odlična.Ok, ovde jedino ja nisam cula Rusiju :S

Nisam previse zainteresovana...A b'e b'ate pogledaj na Tube..
Onako... ne znam sta se svi napalili, kad je pesma obicna![]()

E ljudi. Prestanite da pricate svasta, kako su karte bile preskupe, bina je bila mracna, Zeljko je nizak, los mu je Engleski, trubaci su grozni itd. BAS JE BILO SJAJNO, ELEGANTNO I SVETSKI.
1. Karte su bile najnize do sada. Inace karte u Helsinkiju su bile do 300 eur/ jedno vece, tako da su ove nase dz. za ceo ovaj spektakl koji je sad-pa ko zna kad u Srbiji. Kome je i ovo bilo puno, mogao je da gleda kod kuce, a finale ce moci negde u gradu.
2. Bina je najlepsa do sada i to kazem ne zato sto sam ja Srbin, vec sto je to zaista tako. Ona je najveca, najlepsa, najopremljenija do sada i to su rekli na svim televizijama koje su sinoc pratile polufinale (TVCG i HRT2 gde sam i cuo). Pored bine i Arena je najveca hala u kojoj se Eurovision do sad odrzavao. Organizaciju da ne spominjem.VRH!!
3. Zeljko jeste nizak, ali je sinoc izgledao prilicno dobro pored Jovane. Sa druge strane, on je jedini koji ovo zasluzuje da vodi od muskih zvezda kod nas. Njegov engleski je odlican, francuski takodje, ali kad je rekao Grckoj da je prosla i to na cistom grckom - tad me je dobio skroz.
4. Trubaci su bili odlicna ideja i ono sa izvodjenjem evrovizijskim pesama. Pored njih i ansambl "Kolo" je bio odlican u plavoj i crvenoj boji (bas elegantno, koliko je to moguce, a da ne forsiramo originalnu nosnju) i onda Trkulja za kraj. On je sjajan. Okruzen celom filharmonijom izgleda tako mocno, car muzike, Mocarte-zao mi je ali rodjen je nov.
Inace sto se glasanja tice. Mi, Velika Britanija i Francuska glasamo u cetvrtak, a u subotu svi (nisam siguran za Austriju).