Eurovision 2008-Takmicari

cijeli taj euroson je već godinama teški shit.

ovo ne govorim iz neke zlobe, ja ga ne pratim već godinama.

bacio sam oko na tren ona dvorana je do ajaj :ok:

Veruj mi, pre neki dan sam odgledao kratki istorijat Eurosonga i u poređenju sa onim šundom ovo je vrhunska i kompleksna umetnost.
Mislim u suštini je bezveze, ali raja se loži, pa se ponekad i ja naložim, ali na kratko.
Trenutno se ložim na Lakinu stvar. Bože koji moron :rotf::rotf::super:

Veruj mi, pre neki dan sam odgledao kratki istorijat Eurosonga i u poređenju sa onim šundom ovo je vrhunska i kompleksna umetnost.
Mislim u suštini je bezveze, ali raja se loži, pa se ponekad i ja naložim, ali na kratko.
Trenutno se ložim na Lakinu stvar. Bože koji moron :rotf::rotf::super:

Laka rules!

ludi su i luda pesma

ma predobri evo slušam baš na youtube...

mada im je večerašnja izvedba the best!
eto čekam kad ju neko postavi pa da ju vrtim dok me ne smori:lol::D

Laka je najbolji!
I super su oni filmici izmedju.

Samo me jedno zanima...Sto se ljudi loze na rusku pesmu? Aj sad stvarno... Nit' je nesto posebno, nit' je koreografija nesto specijalno...Jedino onaj plavusan sto se vrti na ledu, al' i to...

I mislim ona Norveska i one plave toalete i "hold on" pesmice...pih...

A s Fincima se ne bih zezala... opaki neki momci...

Laka je najbolji!

Rusi pobijedjuju jer ima stvarno dosta zemalja koji su iz Sovjektskog Saveza tako da će svi glasat jedne za druge +Srbi će glasati za Ruse,Crnogorci i možda Makedonci...

Ma kakvi. Ako cemo tako onda mi pobedjujumo, jer ce nama nasa draga dijaspora da da glasove, a bivsi sssr ce kao prosle godine da podeli glasove izmedju sebe, ali im to nece biti dovoljno. Sto se Dime tice, pesma zvuci super, spot je najbolji od svih, ali nastup je katastrofa. Ono svlacenje alla Sakis 2004. Jedina svetla tacka je Plushcenko.

Bas mi je drago sto glupavi Estonci, ali i curan, nisu prosli dalje. Naravno Belgiji i Holandiji ce opet da budu istocnjaci krivi. Oni su ove godine imali i kako-tako slusljive pesme, ali dzaba kad su ostali imali bolje.

Lakin reakcija na prolazak u finale je bas smesna. Covek fino zvace zvaku i kulira, dok one mlade i ona simpaticna devojka padaju u delirijum.

Da to za italijanski jezik si u pravu. Bas ga je lepo cuti ponovo i jedino zbog toga mi je zao sto nisu prosli dalje, ali eto nama Svajcarske u cetvrtak ijos boljeg italijanskog. Nije ni cudo sto su se Italijani povukli. Imaju zaista melodican jezik i kad pogledas zasto je stvorena Evrovizija (da parira San Remu) onda su u pravu Italijani. Oni bi pobedjivali svake godine.

Laka je najbolji!
I super su oni filmici izmedju.

Samo me jedno zanima...Sto se ljudi loze na rusku pesmu? Aj sad stvarno... Nit' je nesto posebno, nit' je koreografija nesto specijalno...Jedino onaj plavusan sto se vrti na ledu, al' i to...

I mislim ona Norveska i one plave toalete i "hold on" pesmice...pih...

A s Fincima se ne bih zezala... opaki neki momci...

Laka je najbolji!

nemoj tako drugarice ;) , taj plavusan je najbolji klizac na svetu, i moj buduci muz zapravo :lol:
samo zbog njega sam isla na probu, mojoj sreci nije bilo kraja kad sam ga videla uzivo :ok:

Back