Eurovision 2008-Takmicari

:think:
Tek sam sad čula pesme koje će večeras biti u prvom polufinalu
Azerbejdžan je... Interesantan... :neutral:
Slovenka je baš slatka, ali pesmica joj je... Tipičan pop hitić...
Norveška pesma mi se sviđa, simpatična je
Irci su pozitiva, nema šta :lol:
Andora kao da je izašla iz High School Musical :roll:
Bosna, moj favorit :mrgreen:
Finci imaju dobru gitaru :D ali pesma nije ništa posebno
Dimu Bilana sam čula ranije
Iskreno, tipična "Džastin Timberlejk" pesma
Ne zna se da li se klinke više pale na njega ili na nju(pesmu :D )
Kalomiru neću komentarisati, Grčka svake godine šalje iste pesme
Ostale
Takođe bez komentara
:neutral:

Meni Dima isti Enrike Iglesijas. 8)

Da li je Dimin fan klub u okviru OGAE Rusija ili si to sama nasla na internetu?

MIslim da nije..na njegovom sajtu postoji link za taj fan club...pa smo mi s oficijalnog foruma osnovale u okviru tog jednog velikog fan cluba srpski...predsednik svih fan clubova je neki rus Anton...ali mislim da to nema veze sa OGAE Rusija....uglavnom to je oficijalni fan club Dime Bilana

Jos malo vremena da glasate za svoje favorite, ovde na forumu. Inace cuo sam da 9 polufinalista bira publika, a 10.-og bira "tajanstveni'' zir iz svih zemalja, ucesnica polufinala i dve odabrane zemlje iz Big Four, kojui ce da saberi bodove i odaberi tog 10- og. Takodje su ogranicili broj glasova sa jednog broja na .....20.

Jermenci vec 3 godine imaju uzasne pjesme > ili su seljacke ili su dosadne kao proslogodisnja.
Zelim im da prodju kao klovn koji im se pojavio u njihovom ''intru''.
Na svu zalost, Jermenci se uvijek dobro plasiraju zato sto npr. Gruzija i Izrael glasaju za njih, zatim neke USSR zemlje i narafski nekome se svidi iz drugih zemalja...i eto ti visokog plasmana.
pih...
BOSNA!

Oni su zgleda svi dosli na provod ili su ih nasi vodali po kafanama, splavovima i diskotekama tako da su svi promukli (sa naglaskom na Jermeniju. Njena pesma inace zvuci super, ali veceras je out). Za mene je vecars najbolji nastup imala Grcka i Poljska.

U stvarnosti je ostalo jos oko 5 min i 30sec, ali ovde je glasanje zavrseno. I evo nasih prvih finalista.

Azerbaijan
Poland
Israel
Slovenia
Russia
Greece
Romania
Bosnia & Herzegovina
Norway
Armenia

Toliko o prvom polufinalu na forumu Krstarice. Svi koji nisu glasali a zeleli bi, imaju sansu da to ucine u II polufinalu i FINALU.

Back