omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Madonna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emancipovane zhene su one zhene koje prozivaju mu$karce da imaju male kite, da su droljci i babojePciZnacji pola foruma
![]()

moje vidjenje emancipovane zene:
ona koja je svesna sebe u prostoru i vremenu,i koja je sposobna da prihvati sebe kao takvu kakva je,koja razmislja svojom glavnom,sposobna je da sama zakljucuje i da kriticki razmislja.
zena koja postuje suprotan pol i ne tretira ga kao nekog ko je duzan da joj ispunjava hirove,da je finansira i da joj bude radna snaga,stoga ona koja je spremna da sama nosi svoje kofere sa svojim stvarimaiako je slabiji pol,onda zena kojoj nije problem da uradi nesto bez straha da ce polomiti nokat,isprljati se i slicno.ona koja nije opterecena sta ce "selo" da kaze ili sta isto misli o njoj,koja nema vecitu potrebu da se grupise i da pravi sebi copor radi podrske (mislim kazem ovo posto znam "emancipovane" koje se upravo tako ponasaju),ona koju nije strah da bude sama ako nema odgovorajuce osobe na vidiku,a posebno ona koja ne uskace iz veze u vezu samo da bi bila vidjena sa nekim i jer se boji da nekada nema nikoga na koga se moze osloniti.ona koja nije kenjkava,vecito nezadovoljna,koja zivi u oblacima i ceka princa na belom konju,sve u svemu zena koja zivi u realnosti i zna sa istom da se izbori.
sarkazamI ima smisao za humor kao veliki godzila...

fuj babetino,opet si krenuo da prdisA pre svega ttreba bude kulturna i da ne prdi!
A ako vetj prdi,ne mora to da obznannjuje drugima roll
ma boli me uvo za to shta ko misli... nek misli i ceo svet ja cu misliti i dalje to shto mislim... postoje zene koje su u more stvari superiornije od mushkaraca i isto tako postoje mushkarci koji priznaju kvalitet takvih zena... dok je tako za tzv. ceo svet se necu mnogo brinuti...
:-o:-oma boli me uvo za to shta ko misli... nek misli i ceo svet ja cu misliti i dalje to shto mislim... postoje zene koje su u more stvari superiornije od mushkaraca i isto tako postoje mushkarci koji priznaju kvalitet takvih zena... dok je tako za tzv. ceo svet se necu mnogo brinuti...
a šta bi uradio da ti dođe "emancipovan" mita ili torrBg(inaće se deklarišu kao muškarci....a vole "gej" tematike) i ponude ti 2000 eura za "noć"? šta ti kažeš na to?
![]()

.....na primer..... zene kao vozaci.....:|:-o:-o
:-P
Malo je i superiornih zena i muskaraca koji priznaju kvalitet takvih zena, za sad se treba brinuti...
jao ticu, poznajem samo jednu koja vozi extra...![]()
itd.pa nemoj tako.
cinjenica je da su muskarci bolji vozaci. nema tu nista uvredljivo. to je naprosto istina.
kao sto je istina da devojcice bolje crtaju i lepse pisu, a decaci bolje barataju brojkama.
naprosto je tako.
e ja sam danas na izletu bila bolja u pucanju iz vazdusne puske od svih decaka.
jel to znaci da sam emacipovana?![]()

A ja sam juče, kao jedina žena u društvu, imala najbolji skor u pikadu.![]()

e ja sam danas na izletu bila bolja u pucanju iz vazdusne puske od svih decaka.
jel to znaci da sam emacipovana?![]()
))Znaci da si okruzena kavaljerima...![]()