Emancipovana žena ..

alo bre, pravish li ti ikakvu razliku izmedju rechi dobro i extra?!
nerviraj se ti koliko hocesh ali zena-dobrih vozacha je jako malo a ovih extra josh manje... objashnjenje zashto je tako ja ne mogu da ti dam... stvarno se tim nisam bavila nikad... a ni onu knjigu "zashto zene loshe parkiraju" takodje nisam prochitala... mozda zato shto je bila na nemachkom...:roll::lol:

ne nerviram se. iskreno mi je zao. kao prvo, ja sam vozac, i druge vozace ne delim po polu. znaci, ima losih i medju zenama i medju muskarcima. not big dil.

a ti si utvrdila da te koje poznajes lose voze? ti si kao sad merodavna da bas odredis ko lose vozi? ok, nemam nista protiv:lol:

ps. naravno da nismo isti, bogu hvala. ali bas me zanima ko je rekao da zene imaju losije reflekse :roll:

aha, radim kao instruktor;-):|:mrgreen::rotf:

salim se naravno..ali ako neko vozi sporo, kad se prestrojava svaki drugi put ga zamalo oduvaju, kad se isparkirava trebaju tri crnca da zanesu zadnji trap..kako bi ti nazvala takvog vozaca?
maher?:mrgreen:
ajd necu vise.evo ti pusa.:kiss::-)

jel da jeste?
:D
au ja imam pokvarenu mastu..mene sramota na ulici da jedem sladoled..sta mi svasta pada na pamet:lol::lol:
icecream.jpg

Ugledaj se na Japanke, vidiš kako su one opuštene... a druga zemlja po razvijenosti u svetu... pa ti vidi.

pisem razumljivo a nista ne razumes;).

gore si rekla da samo jednu poznajes koja dobro vozi.

mene nerviraju takva uopstavanja. kao, sve zene lose voze. ja uvek kazem da bih volela da vidim naucno objasnjennje za takve uopstene tvrdnje. isto kao- sve zene su kurrve :lol:.
ili svi muskarci su glupi, znam da nisu, ima poneki malo pametan. smesno je uopstavati.
trba izdvojiti konkretne primere. na primer, moja komsinica tragicno vozi. ali isto tako, i moj komsija uzasno vozi. dakle, ostavite se vise uopstavanja. nista licno tebi, draga helena:).

Dato je naucno objasnjenje. Muskarci su predodredjeni da budu lovci, dakle da se odlicno snalaze u prostoru, da imaju osecaj za brzu i pravovremenu reakciju, da zaobilaze prepreke, da unapred predvidjaju reakcije objekata oko sebe i u odnosu na to uskladjuju svoje reakcije i kretanje, sve je to bilo potrebno lovcima u davna vremena kad su divljac morali da jure, stignu i ubiju da bi uopste nesto jeli i oni i njihova zena i deca u pecini ili pod satorom.
To objasnjenje moze da ti se svidja ili ne svidja, ali prosto je tako.
To ne znaci da SVI muskarci imaju ove osobine niti da ih SVE zene nemaju.
Ali, kao sto rece ko to tamo peva, realnost govori da ces retko sresti muskarca koji izrazito lose vozi, i retko sresti zenu koja izrazito dobro vozi

Back