- Poruka
- 18.738
ma smotane su brate mili
mada mi je bas napaljivo kad ih vidim da onako lijepo drze mijenjac

mada mi je bas napaljivo kad ih vidim da onako lijepo drze mijenjac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

alo bre, pravish li ti ikakvu razliku izmedju rechi dobro i extra?!
nerviraj se ti koliko hocesh ali zena-dobrih vozacha je jako malo a ovih extra josh manje... objashnjenje zashto je tako ja ne mogu da ti dam... stvarno se tim nisam bavila nikad... a ni onu knjigu "zashto zene loshe parkiraju" takodje nisam prochitala... mozda zato shto je bila na nemachkom...![]()
)))Jeste, Novaista, nismo svi isti. Mi smo bolji.![]()
a vamo ti smetaju obrezani
fuj kakvi dvostruki arshini)))

a ti si utvrdila da te koje poznajes lose voze? ti si kao sad merodavna da bas odredis ko lose vozi? ok, nemam nista protiv
ps. naravno da nismo isti, bogu hvala. ali bas me zanima ko je rekao da zene imaju losije reflekse![]()

:-)

jednog po jednog ili na gomili?![]()
.....Sećam se kad smo prvi put videli "Umproforce"... Nigerijci... a mi svi ushićeni, vidi Amerikance....![]()

Ne znam, nisam zagledao tamo... mada su stalno bili u društvu znaš kakvih riba... i to lokalnih.
Od tada želim da postanem "Umproforac".

vec vidim novu hit-temu..jednog po jednog al odjednom![]()
![]()

vec vidim novu hit-temu..
bila sam sa trojicom ..ali nisam sigurna da me vole???:rolleyes:![]()

ma smotane su brate mili
mada mi je bas napaljivo kad ih vidim da onako lijepo drze mijenjac![]()

Ja ću da volim.
jel da jeste?
au ja imam pokvarenu mastu..mene sramota na ulici da jedem sladoled..sta mi svasta pada na pamet![]()
Vaj not? To je samo seks.pristao bi da je delis sa jos dvojicom?
![]()
Ugledaj se na Japanke, vidiš kako su one opuštene... a druga zemlja po razvijenosti u svetu... pa ti vidi.

pisem razumljivo a nista ne razumes.
gore si rekla da samo jednu poznajes koja dobro vozi.
mene nerviraju takva uopstavanja. kao, sve zene lose voze. ja uvek kazem da bih volela da vidim naucno objasnjennje za takve uopstene tvrdnje. isto kao- sve zene su kurrve.
ili svi muskarci su glupi, znam da nisu, ima poneki malo pametan. smesno je uopstavati.
trba izdvojiti konkretne primere. na primer, moja komsinica tragicno vozi. ali isto tako, i moj komsija uzasno vozi. dakle, ostavite se vise uopstavanja. nista licno tebi, draga helena.