gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
Dobro i kokain ubija,ali posredno...Oni koji previše šmrču uglavnom umru od trovanja olovom![]()
nek nadju jeftiniju hartiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro i kokain ubija,ali posredno...Oni koji previše šmrču uglavnom umru od trovanja olovom![]()
O Maginoj Pelagiji Ne!Nije prikladno ovde...Mozes li malo vise o ovome? Pozdrav
veca stopa smrtnosti u svetu je od alkoholizma nego od droga...
dakle, moram da počnem da se drogiram
dajte mi špric! odma! šta sam čekala do sad..
e da kažem: DA Ekatarini i NE droZama!
pardon, mislila sam- ne moram da se drogiram da bih stvarala tako nešto.
a za slušanje...pa naravno, isto.
a krug? krug je univerzalni simbol za više stvari, baš sam jednom tumačila sam krug kao pojam i ne bih da davim ovde jer nema veze s Ekatarinom- "ne dirajte moje krugove" (:
pesma je ovde objašnjavana koliko se sećam, i rekli smo da je besmisleno pokušavati
objašnjavati pesme- kako je u trenutku doživiš- to ti je.
a krug? krug je univerzalni simbol za više stvari, baš sam jednom tumačila sam krug kao pojam i ne bih da davim ovde jer nema veze s Ekatarinom- "ne dirajte moje krugove" (:
pesma je ovde objašnjavana koliko se sećam, i rekli smo da je besmisleno pokušavati
Pa baš to sam 'tela rećiI ovo se moze tumaciti na razne nacine...![]()
Naravno da se pesme ne mogu objasniti jer ima puno onih koji ih drugačije tumače. Podseti me dobro.
Zaista, po meni su Pink Flojdi bili ludi i od toga dobijali inspiraciju![]()
Kurajberi-Bezobrazno zeleno
"Krug je napravljena 1988. godine i u toj pesmi se govori o zivotnom putu koji svako mora da prodje, da bi zaokruzio svoj zivotni krug, da bi ispunio zivotnu misiju na ovom svetu i da bi prosao kroz sve teskoce i lepote zivota, svaki zivot je za sebe originalan i neponovljiv i o tome se govori u pesmi." Milan Mladenovic
Mislim da bi ovo moglo biti sazeto objasnjenje pesme... Mada kao sto je dobri komsija rekao, pesma se moze tumaciti na milion nacina...![]()
Iz kog je ovo perioda?
"Krug je napravljena 1988. godine i u toj pesmi se govori o zivotnom putu koji svako mora da prodje, da bi zaokruzio svoj zivotni krug, da bi ispunio zivotnu misiju na ovom svetu i da bi prosao kroz sve teskoce i lepote zivota, svaki zivot je za sebe originalan i neponovljiv i o tome se govori u pesmi." Milan Mladenovic
Mislim da bi ovo moglo biti sazeto objasnjenje pesme... Mada kao sto je dobri komsija rekao, pesma se moze tumaciti na milion nacina...![]()
.Slazem se, ipak su oni ljudi kao i svi ostali, ne treba analizirati svaku njihovu rec i izmisljati skrivena znacenja u njima...
Svi se guraju oko vas kad ste uspesni, ali kad vam krene lose, cistac...