DVOJE KAO JEDNO

...ja pamtim kad su se jednom oko mene posvadjali a onda i potukli neki likovi a pritom mi nijedan nije ni bio momak...otkacila sam ih posle na keca...takvi retardi mi u drustvu ne trebaju:-):-):-)
E to :lol: na foru - ja sam je prvi vidO. Imate valjda i vi neki kodeks, pa vam se ovde učini da ste manje vredni ako njemu sirotica posveti 5 minuta.....

Mora da samnom nije sve uRedu...nesam se biJo za takve stvari...jbga...nisam svoj...krivo je drustvo...znao sam da sam sFasta propustiJo...moram natrag u mashinu za povratak u buducnost(kako lepo zvuci)...em se vracam, em idem napred

...nisam bas siguran da si ti beogradjanin kad ovako lupetas.
sta sad kao po lokalima u gradu samo frke trke njesra tuce...?
ma daj

..........ne, ja sam iz ajove ali trenutno sastavljam fordove po bg-u ,ne pricham o lokalim vec nocnim klubovima ali ne bih ulazio u raspravu .............mozda sam radikalno objasnio neshto shto u naslovu pishe ,banalizovali ste moje pitanje koje je trebalo ovako da zvuchi:u teshkim momentima da li su vashi poznanici stali jedno uz drugo ili su neki ipak odmeravali situaciju .......

..........ne, ja sam iz ajove ali trenutno sastavljam fordove po bg-u ,ne pricham o lokalim vec nocnim klubovima ali ne bih ulazio u raspravu .............mozda sam radikalno objasnio neshto shto u naslovu pishe ,banalizovaliste moje pitanje koje je trebalo ovako da zvuchi:u teshkim momentima da li su vashi poznanici stali jedno uz drugo ili su neki ipak odmeravali situaciju .......

nisu teski momenti samo kad je tuca u pitanju.
ok ja sam bio odlutao od teme malo :lol:
bas u teskim momentima se vidi da li su jedno ili dva.

.......evo jedan primer ,moj drug se ozenio i dobio dete 97 ,radio u dobroj firmi ,iznajmljivali gajbu,zena mu studirala i sve bilo ok ,98 pochela prva sranja na kosovu ,pochele prve sankcije plata mu se smanjila i pocheli problemi ,preselili se kod njene keve ,on da bi nadoknadio manjak u parama pocheo posle posla da pomaze nekim drugovima koji su se bavili krechenjem ,pocheli manje da se vidjaju ,prve charke,njena keva staje uvek na njenu stranu i minira njega i .....................razvedu se na kraju ,i ja se sad pitam da li bi do tog doshlo da je sve bilo kao na pochetku njihovog braka ,tj. ona je pala na prvoj maloj poteshkoci a on se borio tad da im nishta ne nedostaje ,i danas on sebe krivi mada ne znam shto ....................josh mu ona pravi problem oko vidjanja deteta ........zivot je ponekad pun izazova ..

joooooj.. kad ovako nešto pročitam..
kao cice koje ne priskaču momcima u pomoć su isfolirane kučkice..
a šta su ti momci koji se tuku da bi (šta?) zadržali primat nad cicom u pitanju?
jel pade tebi, postavljaču teme, na pamet kako bi se momak koji se tuče da bi ispao baja pred devojkom (ili suparnikom, nebitno) osetio da mu devojka priskoči u pomoć? i da li bi i ona posle "dobila svoje" ako je to već njegov način, jer ga je osramotila?

a o devojkama kojima imponije da se zbog njih tuku sam već ovde negde govorila..
bah
=/

Back