loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.542
I sad ide glupo smejanje bez udubljivanja. Nema veze ni za to.Pročitaj ti moje postove. Ako želiš da skapiraš šta sam htela da kažem. Nebitno uostalom. Nije prvi put sa tobom neko nerazumevanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad ide glupo smejanje bez udubljivanja. Nema veze ni za to.Pročitaj ti moje postove. Ako želiš da skapiraš šta sam htela da kažem. Nebitno uostalom. Nije prvi put sa tobom neko nerazumevanje.
Postoji odnosi sa neživotnim karakteromДобро, можда спадаш у групу особа које немају шта да пруже па бежиш од односа који имају животни карактер.

Postoje. Ja tebi, ti meni. Kompromis ja, kompromis ti. Nemoj da njegov kompromis bude veći od tvog, osećaćeš se loše. Ironija, ako te mrzi da se udubljujes.Postoji odnosi sa neživotnim karakterom![]()
Žrtva je jedno.I sad ide glupo smejanje bez udubljivanja. Nema veze ni za to.
Nema kalkulacija i vaganja ja manje, ti više u zdravoj vezi.Postoje. Ja tebi, ti meni. Kompromis ja, kompromis ti. Nemoj da njegov kompromis bude veći od tvog, osećaćeš se loše. Ironija, ako te mrzi da se udubljujes.
Jel tebi jasno šta sam napisala?Žrtva je jedno.
Kompromis je drugo.
Žrtva opet može biti na dobrovoljnoj bazi ili ne.
Ako nije, neko manipuliše sa tobom, ako jeste dobrovoljno daješ bubreg, npr. (mada ni to ne mora biti okarakterisano kao žrtva, već humani, ljudski čin, ali opet tvoja odluka, dakle - dobrovoljno).
Tema je na ljis- u te gledam da pišem sa tog gledišta.
Da li je sada moj stav jasniji, ne želim da misliš da omalovažavam tvoj.
Jasno, ali se ja sa tobom ne slažem ovde.Jel tebi jasno šta sam napisala?

Postoji odnosi sa neživotnim karakterom![]()
Te sitne žrtve ili kompromisi se podrazumevaju, niko nije sto posto usklađen.
A i kad bi mogli, ni za sebe ne bi radili, s kamoli za drugog, svi bi voleli da imaju sluge a vreme da troše na zabavu, hobi, bleju
Prava žrtva bi bila ako bi morao da daš deo sebe, nešto što ti je važno, npr. jaku karijeru, da žrtvuješ svoju ambiciju ili zemlju i odnose sa svojim bližnjima, viđanja s primarnom porodicom, prijateljima
To je pravi ispit jer u tom trenutku partner nekad nije u poziciji da i on žrtvuje nešto svoje pa ne možeš unapred da znaš da li bi cenio, uzvratio drugim postupkom, da li je "vredelo"...
I ako se zaebeš, teško prevaziđeš osećaj da mrziš i sebe i njega
@LuleS tačke umetnosti razgovora je lepše spontano navoditiOčigledno se mora prići direktno sa negativne strane a nikako slušaoca navesti spontano na sopstveni zaključak, što ja volim da radim.
Ali ne znam da li je opet ok odgovor@Lule
Direktno je učinkovitinije. Nekad i neophodno, zavisi s kim imaš posla.S tačke umetnosti razgovora je lepše spontano navoditi
Ali mene mrzi da se bakćem

Ne samo da je loše za tebe, u toj vezi, nego i šire. Sve te stvari radiš pre svega za sebe, to je deo života i uopšte normalnih međuljudskih odnosa - da se čini jedno drugom - kakva bre žrtvaOvo što opisuješ u postu na koji se nadovezujem su komptomisi u jednoj vezi.
Nešto dobrovoljno, na obostrano zadovoljstvo. To je ok.
Raditi nešto što ne želiš i što doživljavaš kao svoju žrtvu je jako loše za tebe, u toj vezi.
odgovorio sam postavljacu: ne nije ljubav. vec osecaj za druge.Pogledaj forum gde je tema. Omašio si poentu.
Lule zašto si sada zamutila izvor vodeNe samo da je loše za tebe, u toj vezi, nego i šire. Sve te stvari radiš pre svega za sebe, to je deo života i uopšte normalnih međuljudskih odnosa - da se čini jedno drugom - kakva bre žrtva
A tek da uradiš nešto za nekog koga voliš, do koga ti je stalo - to se valjda potpuno podrazumeva, u neku ruku je i zadovoljstvo. Hej, zdrav si i sposoban da radiš.
Ako to neko doživljava kao žrtvu, ja bih želela da to znam i sklonim se iz takvog odnosa.

Isušila gaLule zašto si sada zamutila izvor vode![]()