Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно мачко...наслада божијјих дарова...;-)Eden - po hebrejskom: naslada.
Наравно мачко...наслада божијјих дарова...;-)

Мир...љубав...смирење....радост....све оно од чега је човек давно одустао.....и прихватио пожуду...бес...новац...рат....егоизам...

Лепе ноге...

Пази се којице,ово ти је та нова "православна" теологија...она се учи на богословији...чудо једно како ђаво вара људе..али и они му оздашно помажу...биће жива провала кад схвате да рај и пакао наступа одмах након упокојења...некад и пре...провала суза наравно
Мир...љубав...смирење....радост....све оно од чега је човек давно одустао.....и прихватио пожуду...бес...новац...рат....егоизам...
Не брини Медо за мене... ја и тако ни у шта не верујем док се не уверим...
Не плашим се ни раја, ни пакла а ни суза...
Само ме на овој теми интересује ко је то видео душу и како... ето.. а нико да ми одговори... све нешто рекла казала...
то се не нуди...за то се бори...pa i nije nesto - mislim, u eri Prozaca bez recepta Bog ovo nudi? kome?
жао ми је због тога....:|

то се не нуди...за то се бори...
Већи ме је страх ништавила ....мук.....
Драго ми је да си сасвим срећна...
Нисам очајан....
зашто си тако повучена вечерас....опусти се...8-)Хм... и није баш неко позитивно расположење...
Много бринеш Медо.. Свако има свој пут и ништа не можеш променити...
Немаш веруј ми....Седи један сат у столици сам и ослушкуј се...али се немој затрпавати хвалоспевима...ће да видиш...још кажеш Боже ја не верујем да ти постојиш,али не затварам срце своје за тебе ако Те има...Pa ja ovo imam i bez Boga.
Немаш веруј ми....Седи један сат у столици сам и ослушкуј се...али се немој затрпавати хвалоспевима...ће да видиш...још кажеш Боже ја не верујем да ти постојиш,али не затварам срце своје за тебе ако Те има...
Da li je propoved osobina svih vernika?
ок....ћерајте по свом...то је сад у реду?...е баш финоћа