Dusa

Пази се којице,ово ти је та нова "православна" теологија...она се учи на богословији...чудо једно како ђаво вара људе..али и они му оздашно помажу...биће жива провала кад схвате да рај и пакао наступа одмах након упокојења...некад и пре...провала суза наравно

Мир...љубав...смирење....радост....све оно од чега је човек давно одустао.....и прихватио пожуду...бес...новац...рат....егоизам...

Пази се којице,ово ти је та нова "православна" теологија...она се учи на богословији...чудо једно како ђаво вара људе..али и они му оздашно помажу...биће жива провала кад схвате да рај и пакао наступа одмах након упокојења...некад и пре...провала суза наравно

Не брини Медо за мене... ја и тако ни у шта не верујем док се не уверим...
Не плашим се ни раја, ни пакла а ни суза...
Само ме на овој теми интересује ко је то видео душу и како... ето.. а нико да ми одговори... све нешто рекла казала...

Не брини Медо за мене... ја и тако ни у шта не верујем док се не уверим...
Не плашим се ни раја, ни пакла а ни суза...
Само ме на овој теми интересује ко је то видео душу и како... ето.. а нико да ми одговори... све нешто рекла казала...

жао ми је због тога....:|

жао ми је због тога....:|

Нема потребе Медо. Ја сам сасвим срећна.;-)
Живети у страху није добро... не води никуда...

Погодила сам чега ти је жао или те опет нисам разумела...:roll:

Pa ja ovo imam i bez Boga.
Немаш веруј ми....Седи један сат у столици сам и ослушкуј се...али се немој затрпавати хвалоспевима...ће да видиш...још кажеш Боже ја не верујем да ти постојиш,али не затварам срце своје за тебе ако Те има...

Немаш веруј ми....Седи један сат у столици сам и ослушкуј се...али се немој затрпавати хвалоспевима...ће да видиш...још кажеш Боже ја не верујем да ти постојиш,али не затварам срце своје за тебе ако Те има...

Ne razumem kako ja da verujem tebi ako ti ne veruješ meni, a tiče se mojih osećanja. A interesantno je da si već ko zna koji vernik ovde koji pokušava da prave neke zaključke o meni a bez mene. Da li je propoved osobina svih vernika?
A što se tiče mog srca ono je otvoreno za mnogo toga. Jedino ne moram da otvaram srce za Njega ako Ga ima, jer ja znam da Ga nema.;-)

Back