Duhovi

Duhove..neee nisam zvala..ako su onako beli i nevidljivi prosto ne bih znala sta sa njima da radim i da ih prizovem ali ..pozvala bih jednog ovozemaljskog..rado..

Duhove..neee nisam zvala..ako su onako beli i nevidljivi prosto ne bih znala sta sa njima da radim i da ih prizovem ali ..pozvala bih jednog ovozemaljskog..rado..

Чекај сада... колико то врста духова постоји...
Замисли могла сам да позовем духа а да не знам јел овоземаљски или оноземаљски...:roll:
Од када је бело невидљиво...:roll:

Е, ова тема почиње да се размрдава...:D

Чекај сада... колико то врста духова постоји...
Замисли могла сам да позовем духа а да не знам јел овоземаљски или оноземаљски...:roll:
Од када је бело невидљиво...:roll:

Е, ова тема почиње да се размрдава...:D

I vreme je bilo.. pazi kada samo jedno "ili" menja celu stvar...znaci ..beli ili nevidljivi

I vreme je bilo.. pazi kada samo jedno "ili" menja celu stvar...znaci ..beli ili nevidljivi

Е то већ битно мења ситуацију. :D
Сада само још да ми кажеш јесу ли овоземаљски бели а оноземаљски провидни, или обрнуто...

Ko to ovde priča o ovozemaljskim, nevidljivim duhovima?
To mi je vrlo poznat fenomen. Ja sam neke osetila... Samo, oni nas, koji nismo duhovi, ne osećaju. Samo se šunjaju, uznemiravaju, vitlaju okolo, ali se ne usuđuju ni da nas dotaknu.

Ko to ovde priča o ovozemaljskim, nevidljivim duhovima?
To mi je vrlo poznat fenomen. Ja sam neke osetila... Samo, oni nas, koji nismo duhovi, ne osećaju. Samo se šunjaju, uznemiravaju, vitlaju okolo, ali se ne usuđuju ni da nas dotaknu.

Ти би могла мало да се заузмеш за права тих духова...
Какав је то расизам? Подела на беле и провидне...:evil:

Е то већ битно мења ситуацију. :D
Сада само још да ми кажеш јесу ли овоземаљски бели а оноземаљски провидни, или обрнуто...[/quote

Ovozemaljski je..Plav i visok....so good?

Back