Duhovi

A jel to neki dobar ili zli duh?
Ako je dobar onda ga neću ne služi svsi!

О бре Дачо... прати мало...
Твој лични дух. Сам бираш да ли је розе или плав... да ли је зао или је добар... са које је планете...
Шта ћеш више?

О бре Дачо... прати мало...
Твој лични дух. Сам бираш да ли је розе или плав... да ли је зао или је добар... са које је планете...
Шта ћеш више?
Sam osecaj da mozes a biras ..i pozelis da bude ..Šaren..jer takvoh bi zelela..kada je mogao Aladin da ima svoga duha sto ne bi i neko drugi osim moje malenkosti ..ustvari ..Zelela bih duha ..ne zarad materijalnih blagodeti ..vec zarad..sto bi morao da mi ispunjava zelje..

:lol::lol::lol: Daaaa..Plavi duh..

Јаој...:roll: па ја тек сада ништа не разумем...

Ти си плави дух који тражи плавог духа а колега дух ти помаже да га нађеш?
Или сам опет нешто побркала...:D

Јаој...:roll: па ја тек сада ништа не разумем...

Ти си плави дух који тражи плавог духа а колега дух ти помаже да га нађеш?
Или сам опет нешто побркала...:D

Pobrkala si..i ne budi pakosnica jedna.. nije ovo ta tema..:lol:

E pa ovako...izuzetno sam radoznala poprirodi i sve sto je okultno misteriozno me oduvek privlaci.Kao curica sam prizivala duhove<najcesce sama> ali to su vise bile igrarije.Pre neki dan sam pokusala na malo ozbiljniji nacin to da uradim ,ovaj put sa komsinicom i USPELO nam je.Mogu slobodno reci da nije sve jedno kada casa krene da seta po stolu<u mom slucaju cxep od koka kole jer nisam imala odgovarajucu casu>. Pitanja sam postavljala kad u sebi kad na glas,iz razloga da proverim da li je to igra psihe ili istina. Mogu vam reci da je ISTINA svaki odgovor koji sam dobila.Mozda sreca,mozda nesto drugo ali nama se javio ,,DOBAR,, duh raspolozen cak i da trazi cigaretu da mu zapalimo...e sad da li je mene stitio moj andjeo cuvar,branio me od zlih sila ili nesto drugo...za taj cu odgovor za sada ostati uskracena. Dobrih sat vremena je trajala nasa diskusija,postavljanje pitanja i ostalo..na kraju smo ga lepo zamolile da ode i rekao je da cemo cuti kada bude izasao.I zaista posle samo par minuta od prekida rituala pod prozorom je nesto puklo,verujem da je to bio taj znak. U komsinicinoj kuci se nista cudno nije posle toga dogadjalo. Pa pretpostavljam da smo sve uradile kako teba... Uskoro cu sve ponoviti,pa eto prepricacu vam sledece iskustvo.

Back