Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ne mogu da imam svoga duha..onako kako ga ja zamisljam..
Право на личног духа? Може...То је баш модерно.
A jel to neki dobar ili zli duh?
Ako je dobar onda ga neću ne služi svsi!
О бре Дачо... прати мало...
Твој лични дух. Сам бираш да ли је розе или плав... да ли је зао или је добар... са које је планете...
Шта ћеш више?
Аха... ево некога ко има искуства са призивањем духова... јавља ми се...8-)
Tebe dok ne udari u glavu nešto jače neće izgleda opametiti. Hajde još jednom. Samo se vi zezajte sa prizivanjem.
Tebe dok ne udari u glavu nešto jače neće izgleda opametiti. Hajde još jednom. Samo se vi zezajte sa prizivanjem.

Sam osecaj da mozes a biras ..i pozelis da bude ..Šaren..jer takvoh bi zelela..kada je mogao Aladin da ima svoga duha sto ne bi i neko drugi osim moje malenkosti ..ustvari ..Zelela bih duha ..ne zarad materijalnih blagodeti ..vec zarad..sto bi morao da mi ispunjava zelje..О бре Дачо... прати мало...
Твој лични дух. Сам бираш да ли је розе или плав... да ли је зао или је добар... са које је планете...
Шта ћеш више?
Takvog i pomenuh da bi dozvala ali Kojica..masta..o crvenom sa repom ..Meni su draži oni od krvi i mesa - produhovljeni i duhoviti.![]()
Што се ти муко толико секираш за моју памет?
Ja ti samo odgovorih na repliku koju si ostavila na moj post. Ništa lično. Prizivaj koliko želiš, pametnom čoveku je dovoljno jednom reći.
Boze..pa ti si Duh..odjedno se pojavi...i ne diraj nam nase krugove..pardon Duhove..

Ja ti samo odgovorih na repliku koju si ostavila na moj post. Ništa lično. Prizivaj koliko želiš, pametnom čoveku je dovoljno jednom reći.
Јаој... то је тај плави високи...:shock: што не рече раније, да не будем нељубазна према њему...![]()
)Nije srce...plavi i visoki duh je neko drugi ..ovo je samo nas dragi kolega Bubula..
)
Daaaa..Plavi duh..
Јаој...па ја тек сада ништа не разумем...
Ти си плави дух који тражи плавог духа а колега дух ти помаже да га нађеш?
Или сам опет нешто побркала...![]()