Duhovi

Postoji samo naša mašta! :twisted:

Ja sam bila sama kad sam zvala duhove pa zbog toga imam individualan dozivljaj toga, to lici na mastanje, na neki nacin, jer je to subjektivan dozivljaj, kao da samo ja to mogu da vidim, mada definitivno mogu to svi da vide sto sam ja videla ali ne obracaju paznju jer i ne pomisljaju na duhove, i stvarno ne znam da li je tacno da kad se grupno zovu duhovi, da li se oni i pojave pred svima, ali imam razlog da verujem da je to tacno.

Duhovi na
SS Watertown

Priča o duhovima sa SS Watertown [Votertaun] jeste na neki način klasik u analima lovaca na duhove, ne samo po jednostavnosti priče već i po tome što ne postoje nikakva neslaganja oko činjenica. Činjenice su jasne. Njihova tumačenja nisu.

Jedno od uobičajenih “naučnih” objašnjenja jeste da je posada broda patila od stresa prouzrokovanog smrću njihovih prijatelja i da su zbog njihovog emotivnog stanja počeli da viđaju lica mornara u talasima mora. Ova pojava naziva se pareidolia. Mornari su, prema ovom objašnjenju, bili povezani u mrežu zajedničke vizualne histerije koja je pripomogla ubeđenju da su, umesto vode i zapenušanih talasa ustvari videli ljudske pojave.

http://www.misterije.com/index.php?Itemid=171&id=40&option=com_content&task=view

Ja sam bila sama kad sam zvala duhove pa zbog toga imam individualan dozivljaj toga, to lici na mastanje, na neki nacin, jer je to subjektivan dozivljaj, kao da samo ja to mogu da vidim, mada definitivno mogu to svi da vide sto sam ja videla ali ne obracaju paznju jer i ne pomisljaju na duhove, i stvarno ne znam da li je tacno da kad se grupno zovu duhovi, da li se oni i pojave pred svima, ali imam razlog da verujem da je to tacno.

Kao što rekoh igra podsvesti!

Ja sam bila sama kad sam zvala duhove pa zbog toga imam individualan dozivljaj toga, to lici na mastanje, na neki nacin, jer je to subjektivan dozivljaj, kao da samo ja to mogu da vidim, mada definitivno mogu to svi da vide ali ne obracaju paznju jer i ne pomisljaju na duhove, i stvarno ne znam da li je tacno da kad se grupno zovu duhovi, da li se oni i pojave pred svima....

Jesi li sigurna da se nisi zaigrala Barbikama?
Mislim, dešava se da od Barbike pomisliš da je Poltergajst.
Ja sam imala igračku, Kaspera, i stalno sam tripovala da mi se obraća i da se noću, kad ja legnem u krevet, šunja po sobi.

Grupni duhovi? Pa to je, valjda, ono kad idu u grupi... Mogu da budu i divizija, ili armija duhova.
Teraju se promajom.

И све рече, само не рече шта си то видела...:roll:

Treba da zovnes duha po imenu i prezimenu osobe koja je izvrsila samoubistvo, i to na primer pre samo nekoliko dana, ti duhovi najlakse dolaze.

Е, јесте... ту си у праву... сада сам се сетила...

Звала сам једног који се обесио.. већ сутрадан се појавио... и још вилени по форуму...
Сада не могу да га зауставим...:shock:

Back