Duhovi

Da li ste nekad zvali duhove i ako jeste kako ste prosli i sta mislite o tome?

mi smo se kao mali okupljali u podrumu i prizivali duhove...
ono, igla, konac, azbuka, sveca...mrak...
par puta se desilo da se zalupe vrata od promaje i mi onda pocnemo da vristimo :D

cisto sumnjam da bih se sad usudila da to ponovo uradim...:)

Jesi li sigurna da se nisi zaigrala Barbikama?
Mislim, dešava se da od Barbike pomisliš da je Poltergajst.
Ja sam imala igračku, Kaspera, i stalno sam tripovala da mi se obraća i da se noću, kad ja legnem u krevet, šunja po sobi.

Grupni duhovi? Pa to je, valjda, ono kad idu u grupi... Mogu da budu i divizija, ili armija duhova.
Teraju se promajom.

Često idu lajkovačkom prugom...!

Naoružaj se strpljenjem i pročeprkaj po temama ovog pdf....
Videćeš !
Ima ličnih iskustava sa neoborivim dokazima !

Kad na ID programu pogledam one serije o duhovima, poverujem bre..:mrgreen:..jedino mi smešno kad krenu da ih isteruju
iz ukletih kuća, tu niko nema pojma šta radi, samo mašu tamo bzv..:lol:

E a najjci su mi oni snimci i price kad se shatro pojavi duh sve sa leptir mashnom/majicom/haljinom/patikama.

Tu odmah eliminisem laz.

Pa pobogu,ajde kapiram dusha izasla iz tela ali kako je uspela leptir mashna da se pretvori u duha leptir mashne?:

Ako se pojavi duh on mora biti go i to uopste ako moze poprimiti ljudski oblik.

Razmisljajte malo.

Šta ste zapeli sa prizivanjem duhova?

Da pozajmim ja nekom duha iz moje gajbe.

Prethodni vlasnik se roknuo (obesio o roletnu) pa neće duh da mu ode uopšte. Pop 15 puta sveti vodicu kao deluje a ono kita.
Kao klinka sam mu videla lik u mojoj sobi kraičkom oka.
A sada ga vidi moje dvogodišnje dete. Zove ga deda a mi nemamo dede u rodbini. Pokazuje prstom na prozor kaže: ''Beži deda'' i prestravljena mi se pribije u naručju. A meni jeza.
Svremena na vreme nas smara noću, čuju se koraci, pa se nadviruje dok još nisam zaspala, nekad duva u vrat hladan vazduh a prozori i vrata su zatvoreni pa nema promaje.

Ne zezajte se sa duhovima jer prizivate loše duhove koji ne mogu da odu sa ovog sveta, i kada postanete svesni da su tu kradu vam životnu energiju jer ih se plašite i mislite o njima. Čovek da izludi.

Nego, ima li neko način da se oteraju duhovi i zatvori portal?

Kažu batina je iz raja izašla i služi da se duhovi oteraju ali mora se obavezno tri puta duh lupiti batinom jer tek tada je potpuni uspeh da se on više nikad ne pojavi.

Izgleda da duhovi vole fudbal.

3.jpg

Back