Sonya Skarlet
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to ozbiljno?![]()
Vrlo.
Nešto sam razmišljala: da ubedim par poznanika da se ubiju, pa da onda pokušam da ih prizivam, dok su još "taze". To bi bilo empirijsko dokazivanje postojanja duhova.

Ha,ha,ha:-D
Sta ces da im obecas za uzvrat? ;-)
Pa da ću JA da ih prizovem.
Dakle,jos niko nije odgovorio na pitanje da li ste imali iskustva sa duhovima?:![]()
А када ја кажем да је тема постављена на погрешном месту, ти се на мене љутиш...![]()

Ma ne ljutim se,zar nije u "Kultnim stvarima"?![]()

Окултним или Култним...
Ма нема везе... има овде свачега... али друштво за ''озбиљно'' ћаскање на ову тему, овде нећеш наћи...
Samo se vi zezajte sa ovime.
Duhove..neee nisam zvala..ako su onako beli i nevidljivi prosto ne bih znala sta sa njima da radim i da ih prizovem ali ..pozvala bih jednog ovozemaljskog..rado..
Чекај сада... колико то врста духова постоји...
Замисли могла сам да позовем духа а да не знам јел овоземаљски или оноземаљски...
Од када је бело невидљиво...
Е, ова тема почиње да се размрдава...![]()
I vreme je bilo.. pazi kada samo jedno "ili" menja celu stvar...znaci ..beli ili nevidljivi
Ko to ovde priča o ovozemaljskim, nevidljivim duhovima?
To mi je vrlo poznat fenomen. Ja sam neke osetila... Samo, oni nas, koji nismo duhovi, ne osećaju. Samo se šunjaju, uznemiravaju, vitlaju okolo, ali se ne usuđuju ni da nas dotaknu.

Е то већ битно мења ситуацију.
Сада само још да ми кажеш јесу ли овоземаљски бели а оноземаљски провидни, или обрнуто...[/quote
Ovozemaljski je..Plav i visok....so good?
Ти би могла мало да се заузмеш за права тих духова...
Какав је то расизам? Подела на беле и провидне...![]()
Е то већ битно мења ситуацију.
Сада само још да ми кажеш јесу ли овоземаљски бели а оноземаљски провидни, или обрнуто...[/quote
Ovozemaljski je..Plav i visok....so good?
:shock: Има дакле и плавих... ау...
Rece Alisa u zemlji Chuda...:shock: Има дакле и плавих... ау...
Pa ja rekoh da ih nisam videla, nego osetila. Otkud znam kakvi su?
I neću da se borim za njihova prava. Šta me briga za njihova prava, kad me uznemiravaju?