Doziveti erekciju u toku razgovora?!

Meni se pre neki dan digao i protiv moje volje kad sam isao kod frizerke da mi ostruca bradu jer dok je to radila i trudila se da bude precizna morala je zauzimati neobicne poze i drzati me za glavu te me u jednom momentu usmerila na grud svoju, tako bese prisna poza da mi se digo u momentu i ona je to primetila i jos duze se zadrzala u toj pozi, o sudbo kleta.

Meni se pre neki dan digao i protiv moje volje kad sam isao kod frizerke da mi ostruca bradu jer dok je to radila i trudila se da bude precizna morala je zauzimati neobicne poze i drzati me za glavu te me u jednom momentu usmerila na grud svoju, tako bese prisna poza da mi se digo u momentu i ona je to primetila i jos duze se zadrzala u toj pozi, o sudbo kleta.

E to je prilicno zeznuta situacija, jos ako je frizerka neka brbljivica, a po difoltu obicno jeste, ume iskusenje da potraje, ko to izdrzi taj je superheroj. :D

E to je prilicno zeznuta situacija, jos ako je frizerka neka brbljivica, a po difoltu obicno jeste, ume iskusenje da potraje, ko to izdrzi taj je superheroj. :D
I ova je bila brbljiva na pocetku ali kad se situacija zahuktala i kad je primetila moju izbocinu u farmerkama i sama je usporila, pocela plitko da dise i pricu svela na minimum.
Sto je najgore bila jos neka baba u salonu koja je pomno pratila kako mi frizerka stuca bradu i to je jos dodalo na napetosti.
U pocetku sam bio prekrstio noge da se moja "nelagoda" ne primeti al onda sam se drznuo i blago se raskrecio na uzivanje babe i frizerke a i svoje, bogami. :mrgreen:
Kako je krenulo zamalo da ostanem bez brade u potpunosti a da nije bilo babe ko zna kako bi se zavrsilo.

I ova je bila brbljiva na pocetku ali kad se situacija zahuktala i kad je primetila moju izbocinu u farmerkama i sama je usporila, pocela plitko da dise i pricu svela na minimum.
Sto je najgore bila jos neka baba u salonu koja je pomno pratila kako mi frizerka stuca bradu i to je jos dodalo na napetosti.
U pocetku sam bio prekrstio noge da se moja "nelagoda" ne primeti al onda sam se drznuo i blago se raskrecio na uzivanje babe i frizerke a i svoje, bogami. :mrgreen:
Kako je krenulo zamalo da ostanem bez brade u potpunosti a da nije bilo babe ko zna kako bi se zavrsilo.

hahaha darknuti je nevaljao

Za dlaku.
Da napomenem da je frizerka bila slatka ko bombonica, mlada i jedra a veoma vesta s rukama.

uh dobra ANALogija

i meni kad je prala kosu jedna mlada frizerka

a znas kakve su one udesene napirlitane nasminaken ne u na stiklama parfem itd... i ja onako zabacen na onoj stolici i ona mi pere kosu i pocne da SPORO I BLAGO MASIRA KOSU malim rukama I JAO sine

a ja zabacen i sve se vidi...

vidi tacno me gleda u prepone..

a ako si u farmerkama i kad pocne da se dize sta onda...
onda te steze i nezgodno je

i onda moras da ga izvadis .. odes do vca jer te boli nema gde da se dize,,

i sta biva

da skratim pricu...

tako ja zabacen i osetim ja da mi se dize
jer ona blago i sporo masira ... ja sta da radim

brze ruku u dzep i kao zazvoni mi telefon

i kazem prekidaj hitam poziv
!!!
izvukao sam se
!
nisam bas mogao da mi se digne jer je bilo ljudi.. a togi istog momenta bih tu malu sto mi je prala kosu i to masirala glavu, prala kosu, uhvatio i pocekao one helanke sto je mala i onako na onim stiklama okrenuo i kroz rupu na helankama a verujem da je imala tange nabio qurac i svrsio po faci..

da izvinete na vulgarnosti

:D

a verujem da je namerno masirala tako nezno glavu i gledama da mi se digne.. mozda je i zelela da mi se digne ali *** bilo je ljudi oko nismo bili sami

hocete da kazete da sam pogresio, da sam trebao da joj kazem ajmo do vca da ga spustis?

Poslednja izmena:
i ja sam posumnjao po postovima...

znaci nisam jedini, bas malo pre citam.
dark mudro zboris..

nego gde smo mi ono stali ko done frizerke... eto to je prilicno dobar primer...

sto joj nisi rekao jer joj treba krema za brijanje da se jos malo nalegne na medjunozje gaahaaaa
Znaci i tebi je proslo kroz glavu da kod SM nisu cista posla, ili je ***** il latentna lezbaca. :mrgreen:

Back