Значи, Путин иде да гледа звезду
Ово је последњи доказ - ако је требало још доказа - да је звезда прави тим а да партизан треба укинути.
NaraFski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је последњи доказ - ако је требало још доказа - да је звезда прави тим а да партизан треба укинути.
`Ah, nizak sam, nizak, bedan i bezvredan`![]()
Ybt. pa vi ste stvarno za posmatranje![]()
Nicice ces ti da padas kad vidis rusku zastavu, samo polako...![]()
`Ah, nizak sam, nizak, bedan i bezvredan`![]()
Ybt. pa vi ste stvarno za posmatranje![]()
Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........
Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........
Ја сам русофил али сам кошаркашки висок.Јеси ли ти икада у животу познавао или био пријатељ са било којим Русом када овако лупеташ...
Јеси ли ти икада у животу познавао или био пријатељ са било којим Русом када овако лупеташ...
Не знам да ли ће долазити Спартаковци из Москве, пошто су они браћа са Делијама.Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........
Jok ja, hvala Bogu, ali bi moj pokojni deda koji je bio u zarobljenistvu u Nemackoj mogao da ti isprica nesto zanimljivo na tu temu
Kad odlucis da krenes na onaj svet, javi mi da ti posaljem njegove podatke pa da se nadjete tamo![]()
Знам неке Рускиње и Русе који су високи 180-200 цм.Јеси ли ти икада у животу познавао или био пријатељ са било којим Русом када овако лупеташ...
Иначе, као ватреном Гробару, жао ми је што данас не игра Партизан са братским ЦСКА из Москве и што се Путин определио за Звјезду, а не Партизан![]()
Не знам да ли ће долазити Спартаковци из Москве, пошто су они браћа са Делијама.
Иначе, можда доћу гостујући (Зенитови) навијачи.
Иначе, као ватреном Гробару, жао ми је што данас не игра Партизан са братским ЦСКА из Москве и што се Путин определио за Звјезду, а не Партизан![]()
Знам неке Рускиње и Русе који су високи 180-200 цм.
A crvena petokraka zvezda i drug Krcun su stari srpski simboli .Како, бре, можеш да будеш Партизановац..... ***... који си ти СрбИН......???![]()
Kada je dolazio Bajden sve TV stanice i novine su zvonili na sva zvona, sve se znalo gde se krece , kad je gde , blokirao ceo grad napravili haos
a sad kada Putin dolazi nista , jer ne smeju , plase se da narod ne izadje na ulice i pozdravi Putina
Знам да је необично...десничар сам, српски родољуб, конзервативац, Монархиста, а навијам за Партизан...шта ћеш, вјероватно утицај другова у раном детињствуКако, бре, можеш да будеш Партизановац..... ***... који си ти СрбИН......???![]()
Па прими моје саучешће, али царева одлука је неопозива
Звезда - Србија - никад Југославија!
Како, бре, можеш да будеш Партизановац..... ***... који си ти СрбИН......???![]()
Kmo prenos na svim televizijama , kada je bio onaj izdajnik i nato sluga Medvedev onda su svi sve prenosili ,od razvlačenja crvenog tepiha pa nadalje ...![]()