Господине Ковјенићу,
То је велика част за Вас, што познајете Елона Маска. Да ли планирате да радите у тој компанији, као саветник, на пример?
И због Маска оставићете своје студенте и студенткиње у Љубљани...шта да се ради, Маск је ипак Маск.
Ако Вам није тешко, питајте Маска колико новца треба да уплатим за премијум Х налог..да ли може то да се уплати у банци..и да ми да попуст.. Ви и ја се виртуално познајемо дуги низ година.
Лаку ноћ Крстане и пријатан уторак Вам желим...
Драга пријатељице, подразумева се да је у сфери мог интелектуалног интересовања сваколика људска генијалност. Господин Елон Маск је, ту нема никакве сумње, највећи геније у историји људске цивилизаци, бриљира на многобројним пројектима, који су, руку на срце, општекорисни за све људе. То је оно што нас је душама привукло, нарочито од када је свом, на свету најпрестижнијем пројету, наденуо има нашег генијалног Николе Теселе. Од тада га обожавам, као рођеног брата, душманима из ината. Пре месец-два, то сам и на његовој прелепој платформи Х, одговарајући, онако филозофски, на питање које ми често постављају верни чланови те платформе, КО ЈЕ ЕЛОН МАСК И КОЈИ ДОПРИНОС ИМАЈУ ЊЕГОВИ ГЕНИЈАЛНИ ИЗУМИ ЗА ЧОВЕЧАНСТВО, написао и следеће, а то је господина Маска нарочито занимало и тражио је шире образложење (Узгред буди речено то је и допринело томе да се одлучи да Теслу врати његовој љубљеној Србији, ОВЕ ДВЕ ДРЕВНЕ РИМЉАНСКЕ СИНТАГМЕ, БОЉЕ РЕЋИ ПРОРОЧАНСТВА:
1. NOMEN EST OMEN ( У имену је знак)
2. и, наравно, - NOMINA SUNT CONSEQUENTIA RERUM (Имена су последица ствари - буквалан превод)
Зашто сам рекао пророчанске? Зато што те две древне мудрости могу да значе и као благослов, али и како клетва. Благослов је ако се то име достојанствено носи и наставља се идеја онога чије име носимо, а клетва ако чинимо супротно томе ...
Што се тиче самог Х и плаћања, сам нећу да га платим, али нећу ни да ми неко нешто поклони, сада сам мало у гужви, довршавам три моје књиге:
1. ЕХ-ПОПОВЕ ИСПОВЕСТИ, срцем записан вапај пренапаћене душе,
2. ЖЕНЕ ФИЛОЗОФИ(ЊЕ) У АНТИЧКОЈ ФИЛОЗОФИЈИ и
3. РОДОЉУБИВА ПОЕЗИЈА
али чим то средим, а средићу, хвала Богу, јер то желим и још могу, то сам обећао и господину Маску, ћу се у целости посветити тој платформи, јер је то и њему у интересу - уложио је у тај пројекат огромно долара, тако да тек тада могу да обећам свима да ће на Х имати више простора и да их то неће коштати ништа ...
Срдачан поздрав, драга пријатељице!

Част и задовољство ми је да смо већ годинама душама спјени, као она Платонова два облутка једне душе, те молим Бога да тако спојени заувек останемо ...