ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
a znači neki poslovi su u pitanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce li se i Putin zdraviti sa masom, treba mi sat da poklonim unuku??
Pa ne bas... Nije ovo Busova poseta Albaniji
Ovde je rec o trapavim pokusajima da se imitira neka stara hladnoratovska politika voznje u dva camca.
Nezgodno je sto za to treba dobar balans, inace se nakvasi dupe![]()
Uh al će da bude prijatna reakcija iz Sarajeva. Dodik se sastaje sa Putinom i to u Beogradu...![]()
Pa nece valjda u Sarajevu![]()
А да није можда Додик молио и кумио да се састану, а не обратно?
Некако је то логичније.
Јес' се упец'о, локалнационал'ста.
Zato što se telefonom ne odrađuju poslovi...
2.5 мин је невероватна почаст за ту булументу. Да сам ја на Путиновом месту дао бих им по 2.5 секунде да ми се обрате.
2.5 мин је невероватна почаст за ту булументу. Да сам ја на Путиновом месту дао бих им по 2.5 секунде да ми се обрате.
Bez obzira. Dovoljno je staviti Dodika, Putina i Beograd u istu rečenicu i imaš razlog da se utroše hektolitri tinte za štampanje raznoraznih gluposti.
Ko hoce da prica sa njim, neka otputuje u Rusiju, pa sve lepo natenane.
A ne, izginuse od putovanja u Vasington, od Moskve beze kao djavo od krsta, al' sad bi svi s Putinom da pricaju u jednom danu.![]()
Касни Путин, а посету Храму Светог Саве и утакмици Ц. Звезда - Зенит Он неће пропустити, тако да негде мора да се апцигује време.
ЦАР БАЋУШКА ће наћи времена за све наше људе ... и за Додика, и за Тадића..... чак и за ове говнаре из Парламента... тако да СВАКА ЧАСТ ПУТИНУ ШТО ИМА НЕРАВА ЗА НАС... нисмо заслужили...
ЦАР БАЋУШКА ће наћи времена за све наше људе ... и за Додика, и за Тадића..... чак и за ове говнаре из Парламента... тако да СВАКА ЧАСТ ПУТИНУ ШТО ИМА НЕРАВА ЗА НАС... нисмо заслужили...
Значи, Путин иде да гледа звезду
Ово је последњи доказ - ако је требало још доказа - да је звезда прави тим а да партизан треба укинути.