Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2.5 мин је невероватна почаст за ту булументу. Да сам ја на Путиновом месту дао бих им по 2.5 секунде да ми се обрате.

Касни Путин, а посету Храму Светог Саве и утакмици Ц. Звезда - Зенит Он неће пропустити, тако да негде мора да се апцигује време.

Ko hoce da prica sa njim, neka otputuje u Rusiju, pa sve lepo natenane.

A ne, izginuse od putovanja u Vasington, od Moskve beze kao djavo od krsta, al' sad bi svi s Putinom da pricaju u jednom danu. :bljak:

ЦАР БАЋУШКА ће наћи времена за све наше људе ... и за Додика, и за Тадића..... чак и за ове говнаре из Парламента... тако да СВАКА ЧАСТ ПУТИНУ ШТО ИМА НЕРАВА ЗА НАС... нисмо заслужили...

ЦАР БАЋУШКА ће наћи времена за све наше људе ... и за Додика, и за Тадића..... чак и за ове говнаре из Парламента... тако да СВАКА ЧАСТ ПУТИНУ ШТО ИМА НЕРАВА ЗА НАС... нисмо заслужили...

`Ah, nizak sam, nizak, bedan i bezvredan` :hahaha1: :hahaha1:

Ybt. pa vi ste stvarno za posmatranje :rotf:

On je Drug, a Bacuska je onaj cosavi klon Nikolaja Krvavog sto podrzava NATO agresiju na Libiju :bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back