Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи, Путин иде да гледа звезду

Ово је последњи доказ - ако је требало још доказа - да је звезда прави тим а да партизан треба укинути.

Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........

А занте ли ви да су одређђене главешине правиле план да изместе Маракану негде у Инђију или неко слично удаљено од Београда место?

Какве везе има висина??? Стварно не разумем - али с обзиром да сам ја упознао неке Русе - МОГУ РЕЋИ ДА СЕ НИ ПО ЧЕМУ НЕ РАЗЛИКУЈУ ОД НАС СРБА - САМО ШТО СУ КАО ДРЖАВА И НАРОД ВЕЛИКИ И СНАЖНИ за разлику од нас који смо стицајем историјских околности постали пропалице...
Ма вала баш, једино су мало плављи, остало је врло слично...добро су друштво, махом фини људи (ја у Бару упознах масу Рускиња и Руса). На срећу, они су да кажем, били доста изоловани од разних освајача па им нису били на удару, а и династија Романов је одлично водила Русију...ми смо имали несрећу да будемо први на удару Турцима, Швабама итд. , а и да нас често воде погрешни људи.

Знам да је необично...десничар сам, српски родољуб, конзервативац, Монархиста, а навијам за Партизан...шта ћеш, вјероватно утицај другова у раном детињству :)

Ма шалим се, Шоми - навијај за кога хоћеш... али некако у Србији је одувек било од када су дошли комунисти и уништили старе клубове да Срби навијају за Звезду а проJугословени и остали за Партизан...

Poslednja izmena od moderatora:
Ма шалим се, Шоми - навијај за кога хоћеш... али некако у Србији је одувек било од када су дошли комунисти и уништили старе клубове да Срби навијају за Звезду а проШугословени и остали за Партизан...

Nema to veze Mito, znam bruku ovih nasih sto navijaju za zvezdu,a i bruku pravih cetnika sto navijaju za Partizan ... Nidje veze :mrgreen:

А занте ли ви да су одређђене главешине правиле план да изместе Маракану негде у Инђију или неко слично удаљено од Београда место?

Џибери и дођоши у овај град још од 1941. имају разне сифилистичне идеје које им се углавном рађају ИЗ МРЖЊЕ...

Ма шалим се, Шоми - навијај за кога хоћеш... али некако у Србији је одувек било од када су дошли комунисти и уништили старе клубове да Срби навијају за Звезду а проШугословени и остали за Партизан...

Hmmm, nece bas biti, ja znam gomilu ljudi koji se izjasnjavaju kao Jugosloveni i navijaju za Zvezdu, kao i Srbe navijace Partizana.

Џибери и дођоши у овај град још од 1941. имају разне сифилистичне идеје које им се углавном рађају ИЗ МРЖЊЕ...

post-59-13008208233389.jpg

Pa ne dolazi Putin da gleda bankrotirani i propali Titin ispljuvak od kluba , već da ošmeka lokaciju ,tu iznad Autokomande na mestu sadašnje rupe, može da se podigne lep stambeno poslovni kompleks od par stotina miliona evra , a Krcunovo čedo će izgleda u Borču ili MML . :(

Раније је БСК, а данашњи ОФК београд и ОКК Београд био популарнији, а и маса неких клубова који више не постоје.
Јесте истина за Звјезду су некако били Срби четници, а за Партизан је навијала љевица.
Данашњи Гробари су бољи од оних из периода екс-ју.
Иначе, знам да на Звјездином сјеверу постоји навијачка група која се отворено залаже за Краљевину Србију, у савезу са Српском Републиком и Црном Гором...заборавих име групе :)

Pa ne dolazi Putin da gleda bankrotirani i propali Titin ispljuvak od kluba , već da ošmeka lokaciju ,tu iznad Autokomande na mestu sadašnje rupe, može da se podigne lep stambeno poslovni kompleks od par stotina miliona evra , a Krcunovo čedo će izgleda u Borču ili MML . :(

MML JE ELITA :)

PA STA JE BLIZE MML ILI BORCA

p.s. sa Konjarnika sam ali ako ti je drazi Pancevac od suvog betona...onda si Kostunucin :P

jel se sleteo Putin ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back