- Poruka
- 4.363
U Ustanickoj ulici ima vec 200 hiljada ljudi, vidim sa prozora
Da nisu prosvetari dosli ranije da traze plat...pardon, reforme obrazovanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Ustanickoj ulici ima vec 200 hiljada ljudi, vidim sa prozora
Значи, Путин иде да гледа звезду
Ово је последњи доказ - ако је требало још доказа - да је звезда прави тим а да партизан треба укинути.
Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........
А занте ли ви да су одређђене главешине правиле план да изместе Маракану негде у Инђију или неко слично удаљено од Београда место?
Ма вала баш, једино су мало плављи, остало је врло слично...добро су друштво, махом фини људи (ја у Бару упознах масу Рускиња и Руса). На срећу, они су да кажем, били доста изоловани од разних освајача па им нису били на удару, а и династија Романов је одлично водила Русију...ми смо имали несрећу да будемо први на удару Турцима, Швабама итд. , а и да нас често воде погрешни људи.Какве везе има висина??? Стварно не разумем - али с обзиром да сам ја упознао неке Русе - МОГУ РЕЋИ ДА СЕ НИ ПО ЧЕМУ НЕ РАЗЛИКУЈУ ОД НАС СРБА - САМО ШТО СУ КАО ДРЖАВА И НАРОД ВЕЛИКИ И СНАЖНИ за разлику од нас који смо стицајем историјских околности постали пропалице...
Знам да је необично...десничар сам, српски родољуб, конзервативац, Монархиста, а навијам за Партизан...шта ћеш, вјероватно утицај другова у раном детињству![]()
E da mi imamo jednog Putina
neka je dobrodosao![]()
Ма шалим се, Шоми - навијај за кога хоћеш... али некако у Србији је одувек било од када су дошли комунисти и уништили старе клубове да Срби навијају за Звезду а проШугословени и остали за Партизан...
А занте ли ви да су одређђене главешине правиле план да изместе Маракану негде у Инђију или неко слично удаљено од Београда место?
Ма шалим се, Шоми - навијај за кога хоћеш... али некако у Србији је одувек било од када су дошли комунисти и уништили старе клубове да Срби навијају за Звезду а проШугословени и остали за Партизан...
Џибери и дођоши у овај град још од 1941. имају разне сифилистичне идеје које им се углавном рађају ИЗ МРЖЊЕ...
Џибери и дођоши у овај град још од 1941. имају разне сифилистичне идеје које им се углавном рађају ИЗ МРЖЊЕ...
Nema to veze Mito, znam bruku ovih nasih sto navijaju za zvezdu,a i bruku pravih cetnika sto navijaju za Partizan ... Nidje veze![]()
Pa ne dolazi Putin da gleda bankrotirani i propali Titin ispljuvak od kluba , već da ošmeka lokaciju ,tu iznad Autokomande na mestu sadašnje rupe, može da se podigne lep stambeno poslovni kompleks od par stotina miliona evra , a Krcunovo čedo će izgleda u Borču ili MML .А занте ли ви да су одређђене главешине правиле план да изместе Маракану негде у Инђију или неко слично удаљено од Београда место?
Раније је БСК, а данашњи ОФК београд и ОКК Београд био популарнији, а и маса неких клубова који више не постоје.Ма шалим се, Шоми - навијај за кога хоћеш... али некако у Србији је одувек било од када су дошли комунисти и уништили старе клубове да Срби навијају за Звезду а проШугословени и остали за Партизан...
То још нисам чуо - да неки четник навија за Партизан...... ај' не зезај...
Nema to veze Mito, znam bruku ovih nasih sto navijaju za zvezdu,a i bruku pravih cetnika sto navijaju za Partizan ... Nidje veze![]()
Pa ne dolazi Putin da gleda bankrotirani i propali Titin ispljuvak od kluba , već da ošmeka lokaciju ,tu iznad Autokomande na mestu sadašnje rupe, može da se podigne lep stambeno poslovni kompleks od par stotina miliona evra , a Krcunovo čedo će izgleda u Borču ili MML .![]()
Kakav Kusta, s*****m mu se u usta![]()