Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи, Путин иде да гледа звезду

Ово је последњи доказ - ако је требало још доказа - да је звезда прави тим а да партизан треба укинути.

Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........

Могу само да замислим КАКАВ ЋЕ ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ДЕЛИЈЕ ПРИРЕДИТИ ЦАРУ СВЕ РУСКЕ ЗЕМЉЕ.......ахахаха.........

Цару ће да кличу, могу да се кладим

Док "српском" председнику и његовој камарили поручују искључиво да се обесе, и то кад их се сете

Зашто ли је то тако, питам се :think:

Јеси ли ти икада у животу познавао или био пријатељ са било којим Русом када овако лупеташ...

Jok ja, hvala Bogu, ali bi moj pokojni deda koji je bio u zarobljenistvu u Nemackoj mogao da ti isprica nesto zanimljivo na tu temu :D

Kad odlucis da krenes na onaj svet, javi mi da ti posaljem njegove podatke pa da se nadjete tamo ;)

Не знам да ли ће долазити Спартаковци из Москве, пошто су они браћа са Делијама.
Иначе, можда доћу гостујући (Зенитови) навијачи.

Иначе, као ватреном Гробару, жао ми је што данас не игра Партизан са братским ЦСКА из Москве и што се Путин определио за Звјезду, а не Партизан :(

Jok ja, hvala Bogu, ali bi moj pokojni deda koji je bio u zarobljenistvu u Nemackoj mogao da ti isprica nesto zanimljivo na tu temu :D

Kad odlucis da krenes na onaj svet, javi mi da ti posaljem njegove podatke pa da se nadjete tamo ;)

ma jok što mu daješ dedine podatke.......kad on krene na onaj put ti ćeš ga zajedno sa dedom sačekati gore pa nek mu deda sve lepo ispriča

Иначе, као ватреном Гробару, жао ми је што данас не игра Партизан са братским ЦСКА из Москве и што се Путин определио за Звјезду, а не Партизан :(

Па прими моје саучешће, али царева одлука је неопозива

Звезда - Србија - никад Југославија!

Не знам да ли ће долазити Спартаковци из Москве, пошто су они браћа са Делијама.
Иначе, можда доћу гостујући (Зенитови) навијачи.

Како, бре, можеш да будеш Партизановац..... ***... који си ти СрбИН......???:rtfm:

Знам неке Рускиње и Русе који су високи 180-200 цм.

Какве везе има висина??? Стварно не разумем - али с обзиром да сам ја упознао неке Русе - МОГУ РЕЋИ ДА СЕ НИ ПО ЧЕМУ НЕ РАЗЛИКУЈУ ОД НАС СРБА - САМО ШТО СУ КАО ДРЖАВА И НАРОД ВЕЛИКИ И СНАЖНИ за разлику од нас који смо стицајем историјских околности постали пропалице...

Како, бре, можеш да будеш Партизановац..... ***... који си ти СрбИН......???:rtfm:
Знам да је необично...десничар сам, српски родољуб, конзервативац, Монархиста, а навијам за Партизан...шта ћеш, вјероватно утицај другова у раном детињству :)

Па прими моје саучешће, али царева одлука је неопозива

Звезда - Србија - никад Југославија!

Stvarno bre, samo pravi, izvorni cetnici i procetnicki nastrojeni Srbi navijaju za Crvenu Zvezdu :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back