Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
baci suljpa sto je sigurno sigurno jeEee za to cu morati da bacim Tarot.....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baci suljpa sto je sigurno sigurno jeEee za to cu morati da bacim Tarot.....![]()

baci suljpa sto je sigurno sigurno je![]()

jos niko nije probao grasak da baca??

Eee za to cu morati da bacim Tarot.....![]()
Ajd ii gledaj u plecku

Sve je to politicki korektno, dok ne ubacim Vlasku magiju![]()
a sta oni bacaju...dinamit u reku pa broje pastrmke

Poslednja Igra Leptira: Pa kada bismo tako gledali, zar ne bi trebalo reci da su humani, brizni, pazljivi...
jesu i to.
Poslednja Igra Leptira: a ne dosadni, bez smisla za humor!
ali i ovo.
naravno, govorim o malom uzorku koji poznajem (20-tak ljudi, raznih godista), tako da svoje misljenje mogu macki o rep da okacim...
Poslednja Igra Leptira: Kakve to veze ima sa profesijom kojom se bavi!?
pa da bi neko uspesno i na vreme zavrsio medicinu tesko je mogao biti malo u rock-and-roll bendu, pa putovati po evropi do 23 godine pa se vratiti da studira... hocu da kazem studiranje medicine podrazumeva odredjen stil zivota od najranije mladosti i veliku posvecenost, tokom studija, tome cime ce jednog dana da se bave (ovde izuzimam decu lekara kojima se ocene poklanjaju)... a to uzima danak u drugim stvarima. koje su meni recimo bitne.

Joj, kako si me sad podsetila. Znam dvojicu studenata medicine koji sviraju u r'n'r bendu. A peta su godina, odlicni studenti. A roditelji im nisu profesori. A i slatki su![]()
Nauchno dokazano da su medicinari glupi ljudi. Toliko godina provedu na faxu da su za sve ostale stvari u zivotu kompletni tantuzi.
doktorka u je bila teska kucka sa devojkama al mene je gotivila jer smo se znali preko prijatelja![]()
...а за девојке сам чуо то...мада не у конкретном примеру...мало су то деветарке надувале...
...е да...још једна ствар...доктори су по правилу велики комплексаши...и онда касније лече то и доказују своју мушкост дивљењем које им пружају м. сестре...
U ybte sad ga i ti pretera...![]()
Pа... može li se to posmatrati samo iz tog ugla... veliki broj medicinskih sestri su mlade, tek završile srednju školu, uglavnom neudate i nisu u vezi... dok doktori jednostavo pokušavaju da stignu ono što su propustili bubajući... dok god nema krvi, meni ne smeta....е да...још једна ствар...доктори су по правилу велики комплексаши...и онда касније лече то и доказују своју мушкост дивљењем које им пружају м. сестре...
...е веруј ми нисам...значи баш се трудим да не генерализујем...али кад у буквално свим, значи 100%, мушким примерцима препознаш то...и још чујеш искуства девојака тамо које потврђују то...онда шта рећи?
Ma daj Ljubo, komleksasha imash na svakom koraku. Odakle ti ideja da izdvojish doktorku profesiju kao neku koja ima vishe komleksasha?
Bash mi nekako glupo zvuchi...Al ono bash bash...
Kako onda okarakterisati npr inzenjere, ili josh gore ljude koji nemaju zavrshen fax pa imaju komlekse zbog toga. Ljudi su bre prepuni komleksa...Ne vidim zashto bi izdvajao doktore kao posebne?
Trebalo je da stavim brdo smajlija u uvodni post. J.bg
..i sve bi bio drugacije..Ljudi moji tema je zezanje, fantaziranje i tako to. Svi nešto sanjare o ljudima u uniformama, pa otud. Nisam očekivala da će neko da se baci u analizu lekara kao ličnosti. Svi ti stereotipi su upravo to. Ovaj podforum kao da je politika, niko se ne zeza, svi pametuju, a onda ja ispadnem preozbiljna. Trebalo je da stavim brdo smajlija u uvodni post. J.bg