Submisivnost ⚡️ nije što i mazohizam

Da ali je onda kontrolisano i nije vise submisivnost nego : radi mi tacno sta zelim i koliko. A to je onda na neki nacin i dominacija. 🤪
Nije da sam protiv toga, naprotiv, samo kazem da je tu bitan razgovor o seksu! Tu se onda otvara onaj pravi prostor i razumevanje, cak dosta bitno razumevanje sebe.

Upravo... Ja sam baš razmišljala o tome. Sa nekom osobom to mogu, sa drugom bi bilo maltretiranje. A sa ovom sa kojom funkcioniše sam zapravo u isto tako dominanstnoj ulozi jer je kontrola i dalje kod mene. U pitanju je više role.

Pa ja recimo ne volim bol, ali me uzbuđuje nek vrsta bola ne zato što je bol, već što je čin dominacije, što sam prepuna adrenalina jer vidim pored sebe jednu mušku životinju koja me jako uzbuđuje haha..

dobro ja sam 0 krvna grupa 😂, inače volim te stvari penjanje na visoke planine, trčanje, intenzivne telesne doživljaje itd, nemaju sve žene te sklonosti, možda čak ima manjina.

Imaš li i ti onaj sjaj u očima , meni toliko indikativan za devojke/žene koje su pune temperamenta. Nikada me to nije prevarilo.
Nešto otprilike ovako, govorim samo o očima, pogledu.

Prilozi

• Adobe Express - file.jpg
    Adobe Express - file.jpg
    79,7 KB · Pregleda: 4
Najcesce to i jeste u pitanju. Cela scena. Mnogi se deklarisu kao sadisti i mazohisti a u stvari po definiciji to nisu. Medjutim - uzbudljivo je i reci da je neko sadista a neko mazohista, tako da..neka ostanu te reci zar ne?
Zovi kako hoces, ali sa osobom sa kojom imam inspiracjiu maksimalnu ja ni šamar, povlačenje za kosu, ni pljeskanje po guznim loptama ne smatram ničim nenormalnim...

Back