Doktore, nije mi dobro. trep, trep

Ja imam, da budem iskrena, obzirom na svoju sklonost. :) Ajde ako mi se ne sviđa, ništa bitno. Ali šta da mi se svidi. Skroz bih se smotala kao sajla. Dobro, imam svog lekara, pa nemam taj problem, ali ... Često mi padne to na pamet. Baš je kretenski da odeš na pregled a primiš se na lekara. Mada, za neke delove pregleda bi bilo poželjno primiti se. Znate na šta mislim.

Da li se kojoj desilo da ode kod ginekologa a ono fantastičan tip? Nezgodno ili nije?

Imam rođaka - ginekologa, frajer samo takav. Vidiš , i mene taj odnos doktor-pacijent u ovom slučaju jako interesuje jer je "ginekolog- pacijentkinja" (uvek, nema pacijenata, samo ..tkinja...). Naravno da sam ga pitala, onako kolegijalno (al ne pred ženom jer je straaaašno ljubomorna) i znaš šta mi rekao: ma, meni se ***** smučila, uopšte ne gledam žene na taj način. Što ne znači da ne registrujem dobre ribe, onako usput...

P.S. Kad sam pričala o navalentnim pacijentkinjama , upravo su mi na pamet bile neke njegove priče za konkretne žene koje su mu se otvoreno nabacivale, slale poruke, izmišljale simptome... a ja za njih urgirala da ih pogleda. Neke su me baš, baš , baš iznenadile...:-?

Znaci ne verujem kakav uspeh je dozivela tema :D Vazno da se dize prasina oko doktora... Nego vecina olajava doktore kao ljude bez maste, glupe, ogranicene, bez emocija, koji vide samo pravo i tako to... A sta kazete na to sto ima mnogo pisaca i pesnika medju lekarima? Kako sad to moze?

Back