@George... pa nemoj sada da me ofiras 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@George... pa nemoj sada da me ofiras![]()
mmmm ispod cebenceta....
Nemoj sad o tome, na poslu sam![]()

Eeeee moj DJ... prosla pauza odavno![]()

Meni se to nije desilo. A imala sam do sada dvojicu ginekologa. Jedan je bio cikica pred penzijom. A drugi je bio krupan, procelav, od nekih 35 godina. Neprivlacni skroz i jedan i drugi![]()
Da li se kojoj desilo da ode kod ginekologa a ono fantastičan tip? Nezgodno ili nije?
da nisi mozda ocekivala da te pregleda Holivudski lepotan umesto pravog ginekologa?
Ajde ako mi se ne sviđa, ništa bitno. Ali šta da mi se svidi. Skroz bih se smotala kao sajla. Dobro, imam svog lekara, pa nemam taj problem, ali ... Često mi padne to na pamet. Baš je kretenski da odeš na pregled a primiš se na lekara. Mada, za neke delove pregleda bi bilo poželjno primiti se. Znate na šta mislim.Naravno da nisam ocekivala lepotana. Odakle ti uopste i takva ideja da sam to trazila ili ocekivala?
Ja sam samo odgovorila na njeno pitanje. Nista vise!
da nisi mozda ocekivala da te pregleda Holivudski lepotan umesto pravog ginekologa?

Ko da lep mora da bude i glup. Kakav si onda ti? Lep ili ružan?![]()
ali si prokomentarisala...neprimereno sa tvoje strane...

Devojka je lepo pitala, ja odgovorila.... Stvarno ne vidim u cemu je problem?
Sta je tu neprimereno? cccccc![]()
Nisi video zato što neću da stavljam. Videli me neki, pa pitaj njih. A da te tražim ne mogu. Imam junačke gene.
Da li se kojoj desilo da ode kod ginekologa a ono fantastičan tip? Nezgodno ili nije?