Doktore, nije mi dobro. trep, trep

ne mogu reci da mi je hiper seksi kad ga zamislim kako gura ruku kravi u dupe.

al' to ti je vestacka oplodnja... i ne gura se tamo gde ti kazes... nego, bas se sad nesto pitam... ne znam da li ima ovde veterinara-geneticara... jel ce meso od kloniranog praseta da bude isto tako ukusno kao i meso od davalaca maticnih celija? he... ako me cuje doktor stojkovic iz leskovca, uzece me odma' u njegov tim... i otvaramo prvu kafanu sa pecenim kloniranim prasicima... ima da ide k'o alva...

jednom prilikom, drugar moj, veterinar kazze meni da ima nekog, dobio shljaku, vakcinishe pilice na nekoj farmi, 5 iljada komada...
ja vec zamishljam njega kako ide od pileta i pileta i bocka ga....
pa se pitam, kako chovek to izvede da zna koje je pile bocnuo, a koje ne...
i kako zaboga mozzesh 5,000 komada da izbockash ruchno...

i sve ja to pitam.
on se rasuo od smeha.
rekao mi da sam duhovita.
(a ja samo bila glupa)

ispostavi se da se pilici vakcinishu tako shto se zaprashuju.

svejedno, nisu veterinari loshi.

Žene, a što vam nisu na primer privlačni veterinari...
Isto doktori, isto težak faks...beli mantili, znanje, autoritet... :)
Ili ipak nije stvar u gore navedenim kvalitetima nego u nečem drugom što slutim

meni bas privlacan jedan:) tj skoro mi je bio neki vetrinar da da gashi vakcinu i ja sad ocekujem tako nekog u belom manitilicu,sto mi ic nije privlacno,kad dolazi veterinar u martinkama,sirokim pantalonama(da ne bude predrasuda,ovo sam navela samo kao parlelu doktorskom belom manitlu)...da ga ne opsiujem,super izgleda...super je prema zivotinjama... ...i tako...:)

meni bas privlacan jedan:) tj skoro mi je bio neki vetrinar da da gashi vakcinu i ja sad ocekujem tako nekog u belom manitilicu,sto mi ic nije privlacno,kad dolazi veterinar u martinkama,sirokim pantalonama(da ne bude predrasuda,ovo sam navela samo kao parlelu doktorskom belom manitlu)...da ga ne opsiujem,super izgleda...super je prema zivotinjama... ...i tako...:)

Znaci pomazio ti je macu..bas lepo od njega..

imam dva lekara koji su mi kucni prijatelji, tj. jedan je prijatelj mojih roditelja a jedan je moj drug. niti su privlacni niti su intrigantni, nista. cak sta vise, ta bransa mi je dosta onako sirova, koljacka, zavrni rukave i zamuljaj ruke u sve i svasta, jel tako.. i dosta su mi ograniceni sto se tice nekog opsteg obrazovanja i neke opste kulture, verovatno da su dosta prinudjeni da budu orjentisani samo na to telesno, fizicko, propadljivo i trulezi sklono...nista rafinirano, nista leprsavo ni zanimljivo.
ps. ipak mene privlace ideolozi, istrazivaci, naucnici, pisci, mrsavi, iskrivljeni u kicmi od citanja i citanja, pomalo smotani i pomalo sanjalice. sve ono sto lekari ne smeju da budu.

Back