- Poruka
- 55.623
Slazem se PaulaSa onima sa kojima se ne možemo poklopiti ne treba ni da budemo
To nije dobro za našu dušu i telo, jer nas jako prazni. Ja barem to izbegavam, probam ali ako ne ide ne ide.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se PaulaSa onima sa kojima se ne možemo poklopiti ne treba ni da budemo
To nije dobro za našu dušu i telo, jer nas jako prazni. Ja barem to izbegavam, probam ali ako ne ide ne ide.
Vazi sto se treba poklapati s takvom pojavom,jer to nikako ne moze da predje u nasilje u njihovim mozgovima
Ova je pre zagorela nego napaljena.
I ja se citav zivot to pitamŠta znači zagorela?
izraz seksualne dinamike zasnovane na uzajamnoj energiji i poverenju nije znak slabosti ili manjka dostojanstva...
To je jednostavno prirodan izraz da se potpuno prepusti muškarcu koji je privlači seksualno i emocionalno...
To što tada zena uziva da bude vođena
I da isklujci mozak ne znači da nije jaka osoba i da trazi zlostavljanje...
Sve moze biti u jednom.ALi ta dinamika dva pola , dve krajnosti, nije svima poznata, nisu je svi upoznali.
To je jedan tip lepo rekao postoje muškarci na jednom polu, i žene na skroz suprotnom. Postoje i oni negde u sredini energetski, i ženski mu par takođe. Ima i žena koje su suštinski bliže muškoj energiji, i muškaraca ženskoj. Tako da sve zavidi od spoja koliki će biti elektricitet i kako će to izgledati.
Ako se u nekom prostoru i vremenu nađu dve osobe sa izrazitih polova, jedne potpuno divlje muške energije i jedne potpuno prepuštajuće ženske energije onda se desi eksplozija. bumNo, tu se i hemija uključuje.. tako da miris, ukus, mora da se poklope.
Ne znam.... kao što ljudi pričaju kako se retko desi ljubav, tako imaju sreće oni kojima se dešavalo ovako nešto. Zato sam ja i pisala da je za mene sex 10/10 važnosti.. baš zbog takvih događaja i posle sećanja.
ko na forumu politika...haha, evo da nerviram mrzitelje chatgptja, pitah, pa mi on odgovorio. Šta misliš?
Evo kratko i jasno:
Mazohizam
Izvor: psihološka bol, osećaj krivice ili želja da se kazni.
Cilj: kroz bol (fizički ili emotivni) osoba doživljava olakšanje ili potvrdu da „zaslužuje ljubav samo kroz patnju”.
Energetski obrazac: potiskivanje vrednosti sebe → privlačenje partnera koji povređuje.
Ishod: posle odnosa dolazi iscrpljenost, tuga ili osećaj praznine.
Unutrašnji glas: „Ako me povredi i ostanem, to znači da sam jaka.”
Submisivnost
Izvor: poverenje i svesno prepuštanje autoritetu koji poštuje granice.
Cilj: predaja kao izraz poverenja i užitka, ne kazne.
Energetski obrazac: sigurnost u sebi → uživanje u prepuštanju vođstvu.
Ishod: posle odnosa dolazi mir, uzbuđenje, toplina, povezanost.
Unutrašnji glas: „Mogu da se prepustim jer verujem i želim.”
Ukratko:
Mazohizam traži bol da bi osećao vrednost.
Submisivnost traži sigurnost da bi doživela zadovoljstvo.
Колико год ти то називао природним, и покушавао да убедиш себе у исто, ја то ипак сматрам уврнутим. Исто као што сматрам уврнутим да пишаш по некоме или да неко пиша по теби.Zovi kako hoces, ali sa osobom sa kojom imam inspiracjiu maksimalnu ja ni šamar, povlačenje za kosu, ni pljeskanje po guznim loptama ne smatram ničim nenormalnim...
Vazi,gangbang sredovečnih forumaša nije baš moj džoj .... Samo rokajteKako bi ti mogao da odlepršaš sa ove teme
DobroКолико год ти то називао природним, и покушавао да убедиш себе у исто, ја то ипак сматрам уврнутим