Submisivnost ⚡️ nije što i mazohizam

493572985_1163453322461784_1820670760568396485_n.jpg
Vazi sto se treba poklapati s takvom pojavom,jer to nikako ne moze da predje u nasilje u njihovim mozgovima

izraz seksualne dinamike zasnovane na uzajamnoj energiji i poverenju nije znak slabosti ili manjka dostojanstva...

To je jednostavno prirodan izraz da se potpuno prepusti muškarcu koji je privlači seksualno i emocionalno...

To što tada zena uziva da bude vođena
I da isklujci mozak ne znači da nije jaka osoba i da trazi zlostavljanje...

izraz seksualne dinamike zasnovane na uzajamnoj energiji i poverenju nije znak slabosti ili manjka dostojanstva...

To je jednostavno prirodan izraz da se potpuno prepusti muškarcu koji je privlači seksualno i emocionalno...

To što tada zena uziva da bude vođena
I da isklujci mozak ne znači da nije jaka osoba i da trazi zlostavljanje...

ALi ta dinamika dva pola , dve krajnosti, nije svima poznata, nisu je svi upoznali.

To je jedan tip lepo rekao postoje muškarci na jednom polu, i žene na skroz suprotnom. Postoje i oni negde u sredini energetski, i ženski mu par takođe. Ima i žena koje su suštinski bliže muškoj energiji, i muškaraca ženskoj. Tako da sve zavidi od spoja koliki će biti elektricitet i kako će to izgledati.

Ako se u nekom prostoru i vremenu nađu dve osobe sa izrazitih polova, jedne potpuno divlje muške energije i jedne potpuno prepuštajuće ženske energije onda se desi eksplozija. bum 🤗 No, tu se i hemija uključuje.. tako da miris, ukus, mora da se poklope.

Ne znam.... kao što ljudi pričaju kako se retko desi ljubav, tako imaju sreće oni kojima se dešavalo ovako nešto. Zato sam ja i pisala da je za mene sex 10/10 važnosti.. baš zbog takvih događaja i posle sećanja.

ALi ta dinamika dva pola , dve krajnosti, nije svima poznata, nisu je svi upoznali.

To je jedan tip lepo rekao postoje muškarci na jednom polu, i žene na skroz suprotnom. Postoje i oni negde u sredini energetski, i ženski mu par takođe. Ima i žena koje su suštinski bliže muškoj energiji, i muškaraca ženskoj. Tako da sve zavidi od spoja koliki će biti elektricitet i kako će to izgledati.

Ako se u nekom prostoru i vremenu nađu dve osobe sa izrazitih polova, jedne potpuno divlje muške energije i jedne potpuno prepuštajuće ženske energije onda se desi eksplozija. bum 🤗 No, tu se i hemija uključuje.. tako da miris, ukus, mora da se poklope.

Ne znam.... kao što ljudi pričaju kako se retko desi ljubav, tako imaju sreće oni kojima se dešavalo ovako nešto. Zato sam ja i pisala da je za mene sex 10/10 važnosti.. baš zbog takvih događaja i posle sećanja.
Sve moze biti u jednom.
Zena jake ličnosti, istovremeno nežna i osjećajna i takodje veoma strastvena.

I muškarac isto tako.

Ja to ovako gledam, pametni ljudi i ljubav vode mastovito i kreativno a glupi i to rade glupo.

Ako se privlače seksualno i emocionalno onda razgovorom mogu i do visina, jer je sve stvar poverenja i saznanjem sa kim ste

Muškarac ako je inspirisan tom zenom, povešće je tada a ona će se prepustiti i sve barijere padaju a za uzvrat ce dobiti trostruko...

Ti momenti su kako si rekla jedan od najbitnijih razloga zbog kojih je lepo ziveti

Nije to udaranje ko da se bijes pobogu...

Glupi ce cutati, trpeti, bice ih sramota da iskazu seksualnu energiju...

haha, evo da nerviram mrzitelje chatgptja, pitah, pa mi on odgovorio. Šta misliš?

Evo kratko i jasno:

🖤 Mazohizam

Izvor: psihološka bol, osećaj krivice ili želja da se kazni.
Cilj: kroz bol (fizički ili emotivni) osoba doživljava olakšanje ili potvrdu da „zaslužuje ljubav samo kroz patnju”.
Energetski obrazac: potiskivanje vrednosti sebe → privlačenje partnera koji povređuje.
Ishod: posle odnosa dolazi iscrpljenost, tuga ili osećaj praznine.
Unutrašnji glas: „Ako me povredi i ostanem, to znači da sam jaka.”

🤍 Submisivnost

Izvor: poverenje i svesno prepuštanje autoritetu koji poštuje granice.
Cilj: predaja kao izraz poverenja i užitka, ne kazne.
Energetski obrazac: sigurnost u sebi → uživanje u prepuštanju vođstvu.
Ishod: posle odnosa dolazi mir, uzbuđenje, toplina, povezanost.
Unutrašnji glas: „Mogu da se prepustim jer verujem i želim.”

🔹 Ukratko:

Mazohizam traži bol da bi osećao vrednost.
Submisivnost traži sigurnost da bi doživela zadovoljstvo.
ko na forumu politika... :lol:

napises napr. a4 prepametan post o necemu i svi postaju namah otreznjujuce submisivni, a onda u nekima proradi bes, pakost i zloba, pa rese da ti kazu da nemas pojma, ne shvatajuci da cim su zagazili u tu reku postaju mazohisti jer pred svima trpe svasta na intelektalnom planu i donekle u tome uzivaju misleci da dominiraju. :rotf:

Zovi kako hoces, ali sa osobom sa kojom imam inspiracjiu maksimalnu ja ni šamar, povlačenje za kosu, ni pljeskanje po guznim loptama ne smatram ničim nenormalnim...
Колико год ти то називао природним, и покушавао да убедиш себе у исто, ја то ипак сматрам уврнутим. Исто као што сматрам уврнутим да пишаш по некоме или да неко пиша по теби.

"tabu" "uh ne to, to je čudno i uvrnuto"
su deo balkanske ljusture i ustručavanja oko svoje seksualnosti.

Da ne pričamo o prazastarelim običajima koji su u cg bili čak i osamdesetih, da prilikom vođenja ljubavi muž ženi stavi prevoj preko očiju...
Naravno da vođenje ljubavi može i bez orala, uz dodire, poglede, poljupce, milovanje, grljenje i da može biti fantastično i ništa manje dobro... Sve je do inspiracije i emocija.

Pre nje sam se ljubio zatvorenih očiju. Sa njom sam ih drzao otvorene prilikom poljubaca jer nisam zeleo da propustim niti jedan jedini sekund tog prelepog pejsaza-njenog lica, lica zanesen zene dok se ljubi...

Sa njom se ljubim najljepše na svjetu. Ne ljubimo se sa svakim isto. Ne vodimo ni ljubav sa svakim isto. Kad se dvoje uklope, to je Božiji dar.

Nekad je to samo velika strast, tako se ispostavi a nekada to ima i ostale duboke emocionalne primese sto tu vezu dublje učvršćuje

Uostalom, svi su sigurno doziveli u toku seksa da partnerka kaze :"jače, jako", "brze", "nabij me jako","pokidaj me"...
Jel to mazohizam?

I to je deo submisivnosti.

Pljesnete li je po guznim polu loptama?
VOLE li zene to? Koja kaze da ne voli laze i to debelo
Gnječite li joj guzove nabijajući je strasno s' guza ili pomodarski u dogi pozi?
JEL TO MAZOHIZAM?

Sve je to deo submisivnosti...

Štipaljke na bradavicama, vosak, udarci koji prelaze granicu tolerantnosti bola su već mazohizam i nesto sasvim drugo...
E to je čudno...

Čudno je kod nas balkanaca ovde bilo i kad su zene otvorenije, slobodnije u vođenju ljubavi pa se umelo reći :
"budnica" "nimfomanka" "jebulja" "ku. ra. va" i veliki broj zena se zbog toga ustručavao...

Mnogo toga nam treba da se potrefilo onako baš baš, od privlačnosti, mirisa...

Kada zenu opustis potpuno i kada je privlačiš fizički i emocionalno i imas i njeno poverenje onda će ti i seks biti božanstik a ona će ti uzvratiti trostruko...

Samo je redovno odrzavaj ili zalivaj poput cveća.
Jer prizor zene koja maksimalno uziva, ponekad poput kuje, je neopisiv i spada u one najvrednije momente

Sa njom, koja je bila jake ličnosti, istovremeno veoma nežna osoba, naizgled stidljiva, naučio sam puno toga o prirodnoj sexualnosti koja je tekla iz nas kao nepresusni potok. Od te umereno stidne zenice doziveo sam i reči "rasturi me"...
Jer je inteligentna, svog zadovoljstva se ne stidi. Jer voli i zeli svog muškarca.

Ja do 35 te nisam oblizao zensko medjunozje kako treba... Bio sam tikvan...
Daleko od toga da nismo uzivali ali...
Onda sam se potrudio više, opustio, shvatio svaki deo te čuvene drazice zvane klitoris... Pričao, rekao, pokazi mi kako je mazis...

Dakle, submisivnost vam je uveliko prisutna u seksu, otkrivajte sve do tolerancije bola...
Pa niko ne kaze odvalite je kaišom da joj suze pođu pobogu...

Volite ih nezno, miluje, ljubite, a isto tako kad vam dođe oboma oderite je kao kuju...

Neće se zaliti

Poslednja izmena:

Back