Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj Ljubo, komleksasha imash na svakom koraku. Odakle ti ideja da izdvojish doktorku profesiju kao neku koja ima vishe komleksasha?
Bash mi nekako glupo zvuchi...Al ono bash bash...
Kako onda okarakterisati npr inzenjere, ili josh gore ljude koji nemaju zavrshen fax pa imaju komlekse zbog toga. Ljudi su bre prepuni komleksa...Ne vidim zashto bi izdvajao doktore kao posebne?
Sve sam vas isčitala. Kol'ko istine ste napisali , tol'ko i gluposti i predrasuda...
P.S. Mislim da sam više puta na ovom Forumu pisala da ne volim kolege doktore.Nisam imala ni jednog *ebača doktora, niti dok sam studirala, niti kad sam počela da radim...Al' kad čitam pojedine gluposti i predrasude ovde iznešene, dođe mi ih nekako žao.Vi ćete , dragi moji, biti krivi ako se , sad iz čistog saosećanja i profesionalne lojalnosti, bacim prvom koleZi u naručje. Na dežurstvu, a gde bih inače!![]()
Istina- 1 ima to'lko dobrih (doktora)frajera-ko sa slike, al' glupih. Tu imamo dve subkategorije:1.glup i neznalica k'o doktor(znači-slabo potkovan medicinski) i 2. glup i nenačitan uopšte
Istina: 2 Ima tolko dobrih doktora frajera- ko sa slike, al pametnih, vrhunskih stručnjaka, široko obrazovanih. I tu imamo dve subkategorije:1. ne vide ništa što nosi suknju sem ako nije njihova žena i 2. *ebu sve đto nosi suknju. U okviru druge subkategorije , razlikujemo one koji :
a) *ebu samo med. sestrice (uleti ,naravno, i po neka doktorka)
b) *ebu sve što nosi suknju
Istina 3:[/B Kad biste samo znali koliko su žene navalentne (pod ovim ne mislim na sestre i doktorke, već žene pacijentkinje ili ono što nikako ne mogu da shvatim- majke koje dovedu decu na pregled ili operaciju a onda zaskoče doktora na dežurstvu....Eeee, dragI mojI, kakvih sve žena ima....
El dosta za početak??!
Koliko se ovaj Ljuba nalupetao,mora da ti je neki doca kresnuo ribu koju si voleo,o onom rastamanu da ne pricam..pa svi ste samo ljubomorni..doktori su bas najpametniji..a od devojaka se jedva branimo,ako se i branimo
Elem,vi koji olajavate ste komplexasi,gledajte svoje dvoriste i profesije...mi doce smo se snasli,itekako..kako ko ustvari..ja se ne zalim
Pozdrav svim dobronamernim ljudima![]()
cekam te spremno
da im za primer pokazemo
A ti da prekrsis neka tvoja pravila![]()

Je l mangupe, šapni mi u koju ti kategoriju spadaš( po Marina's classification of male doctors)??!![]()
Tebe treba Mangup dobro istorbat
Fala Sinke, k'o bratu, što se brineš za mene, torba mene već odavno jedan. Dobro.A nije doktor...:razz:
Ajd sad na temu...
Je l mangupe, šapni mi u koju ti kategoriju spadaš( po Marina's classification of male doctors)??!![]()
2-2-b koje prelazi u 2-1...a poslusaj sinnketa,pametno zbori,onako jednom,kolegijalno![]()
Doktorkaaaaa.
Nije mu dobro.
Trep
Trep
Trep :razz:
Sto je tako stidljivo pitas, ja ti garantujem da bi se ona istorbala kao nista, samo joj treba jaci podsticaj.
Sad ona vec masta, kako je drzis za kosu i torbas zguza dok ona duva u aparat za ispitivanje kapaciteta pluca. Sto joj jace nabijes ona ce jace izdahnuti.
Ne seri, Sinke! :?
Hehehe...![]()
Iskusna doktorka zna da proceni kad je stanje urgentno i kad skače na noge lagane da ga pregleda.Pacijenta- o njemu pričamo je l da??! Ovaj (tvoj) nije još uvek vitalno ugrožen...
Tema: Nego Treća, nisi se oglasila povodom moje klasifikacije? Da ti ja ne razbih maštu o doktorima...??!
ali doooktoooorkaa.
ali doooktoooorkaa.
Kako nije urgentno....sav se ukočio
Šaljite helikopter
P.S. Volim ove dame marininih godina, niko ne ume tako dobro da se šali
Volim i ja tebe!!! :razz:
Koliko se ovaj Ljuba nalupetao,mora da ti je neki doca kresnuo ribu koju si voleo,o onom rastamanu da ne pricam..pa svi ste samo ljubomorni..doktori su bas najpametniji..a od devojaka se jedva branimo,ako se i branimo
Elem,vi koji olajavate ste komplexasi,gledajte svoje dvoriste i profesije...mi doce smo se snasli,itekako..kako ko ustvari..ja se ne zalim
Pozdrav svim dobronamernim ljudima![]()

ops:
nisi pomesao....koji hit...их...па да јесте...стегао бих му руку јуначку и водио на пиће...али није...све неке пице од доктора...
:wink:
...чекај...јеси ти онај кога су све овде напушиле или сам помешао?ops:
...а још ме и насмеја...![]()
Hehehe...![]()
Iskusna doktorka zna da proceni kad je stanje urgentno i kad skače na noge lagane da ga pregleda.Pacijenta- o njemu pričamo je l da??! Ovaj (tvoj) nije još uvek vitalno ugrožen...
Tema: Nego Treća, nisi se oglasila povodom moje klasifikacije? Da ti ja ne razbih maštu o doktorima...??!
Nisam u vašoj struci, pa me to čini zanimljivom samo za one što ne biraju. A, šta ću kada me pali ta njihova moć. Moraću da zažmurim. 
Mene doktori ne privlace ni malo... Totalno sam ravnodusna.