Doktore, nije mi dobro. trep, trep

imam dva lekara koji su mi kucni prijatelji, tj. jedan je prijatelj mojih roditelja a jedan je moj drug. niti su privlacni niti su intrigantni, nista. cak sta vise, ta bransa mi je dosta onako sirova, koljacka, zavrni rukave i zamuljaj ruke u sve i svasta, jel tako.. i dosta su mi ograniceni sto se tice nekog opsteg obrazovanja i neke opste kulture, verovatno da su dosta prinudjeni da budu orjentisani samo na to telesno, fizicko, propadljivo i trulezi sklono...nista rafinirano, nista leprsavo ni zanimljivo.
ps. ipak mene privlace ideolozi, istrazivaci, naucnici, pisci, mrsavi, iskrivljeni u kicmi od citanja i citanja, pomalo smotani i pomalo sanjalice. sve ono sto lekari ne smeju da budu.

hm,zanimljivo...

Sve sam vas isčitala. Kol'ko istine ste napisali , tol'ko i gluposti i predrasuda...

P.S. Mislim da sam više puta na ovom Forumu pisala da ne volim kolege doktore.Nisam imala ni jednog *ebača doktora, niti dok sam studirala, niti kad sam počela da radim...Al' kad čitam pojedine gluposti i predrasude ovde iznešene, dođe mi ih nekako žao.Vi ćete , dragi moji, biti krivi ako se , sad iz čistog saosećanja i profesionalne lojalnosti, bacim prvom koleZi u naručje. Na dežurstvu, a gde bih inače!:mrgreen:

Sve sam vas isčitala. Kol'ko istine ste napisali , tol'ko i gluposti i predrasuda...

P.S. Mislim da sam više puta na ovom Forumu pisala da ne volim kolege doktore.Nisam imala ni jednog *ebača doktora, niti dok sam studirala, niti kad sam počela da radim...Al' kad čitam pojedine gluposti i predrasude ovde iznešene, dođe mi ih nekako žao.Vi ćete , dragi moji, biti krivi ako se , sad iz čistog saosećanja i profesionalne lojalnosti, bacim prvom koleZi u naručje. Na dežurstvu, a gde bih inače!:mrgreen:

uuu, dobra ona scena iz filma variola vera, gde rade serbedzija krese onu sestru na stolu...scena je do jaja;)

jednom prilikom, drugar moj, veterinar kazze meni da ima nekog, dobio shljaku, vakcinishe pilice na nekoj farmi, 5 iljada komada...
ja vec zamishljam njega kako ide od pileta i pileta i bocka ga....
pa se pitam, kako chovek to izvede da zna koje je pile bocnuo, a koje ne...
i kako zaboga mozzesh 5,000 komada da izbockash ruchno...

i sve ja to pitam.
on se rasuo od smeha.
rekao mi da sam duhovita.
(a ja samo bila glupa)

ispostavi se da se pilici vakcinishu tako shto se zaprashuju.

svejedno, nisu veterinari loshi.
woahahahaaha... genije... sta reci sem da bih i ja ispala podjednako "duhovita" na tvom mestu...

Istina- 1 ima to'lko dobrih (doktora)frajera-ko sa slike, al' glupih. Tu imamo dve subkategorije:1.glup i neznalica k'o doktor(znači-slabo potkovan medicinski) i 2. glup i nenačitan uopšte
Istina: 2 Ima tolko dobrih doktora frajera- ko sa slike, al pametnih, vrhunskih stručnjaka, široko obrazovanih. I tu imamo dve subkategorije:1. ne vide ništa što nosi suknju sem ako nije njihova žena i 2. *ebu sve đto nosi suknju. U okviru druge subkategorije , razlikujemo one koji :
a) *ebu samo med. sestrice (uleti ,naravno, i po neka doktorka)
b) *ebu sve što nosi suknju
Istina 3:[/B Kad biste samo znali koliko su žene navalentne (pod ovim ne mislim na sestre i doktorke, već žene pacijentkinje ili ono što nikako ne mogu da shvatim- majke koje dovedu decu na pregled ili operaciju a onda zaskoče doktora na dežurstvu....Eeee, dragI mojI, kakvih sve žena ima....

El dosta za početak??!

to je isto sto i serija, samo se gleda na B92.....
hypnotic.gif
hypnotic.gif

Back