skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
Uhh to je dobro ,samo da nije previše fin pošto je ipak doktorHoces reci 2 metra..130es kila..?:???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhh to je dobro ,samo da nije previše fin pošto je ipak doktorHoces reci 2 metra..130es kila..?:???:
ja sam se mnogo lozzila na mog doktora dok mi nisu rekli da u slobodno vreme pishe pesme za narodnjake.
...
svejedno, zubar mi je hit.![]()
Hoces reci 2 metra..130es kila..?:???:
Uhh to je dobro ,samo da nije previše fin pošto je ipak doktor![]()
Tako je.Ma nije bitno,..bitno je da BIG AND HARD![]()

ja sam zadovoljna sa 20cm 8)
Ne nikako da nije fin....onako da je mačor![]()
ja sam se mnogo lozzila na mog doktora dok mi nisu rekli da u slobodno vreme pishe pesme za narodnjake.
...
svejedno, zubar mi je hit.![]()
mislim da je od emininentnijih radio za marinka rokvica.Он пише песме за кога?

Tako je.
A ja baš imam sreće što se toga tiče.![]()
Ma to nije problem...mada je naucno dokazano da je dovoljno 8cm za penetraciju...i sve volite teskase..
mislim da je od emininentnijih radio za marinka rokvica.![]()
mada, mozzda sam se zaebala... mozzda je pisao za onog sa brkovima, shto se posle obrijao, a ima i zzenu koja peva...

Kako kome,..meni nije,...
Pa sta ako pise pesme za narodnjake,...*** mala plata u zdravstvu,..mora od neccega da se zivi
A kakav ti zubar? Pričaj ....
moj zubar
moj zubar ima prst kao prosechan ****.
uvek kazze da ljubav boli, pa onda mozzemo da zamislimo koliko on voli svoje pacijente.![]()
nekako se uvek namesti da najbolje mozze da mi pridje samo ako mi stane izmedju nogu i nasloni se celim telom na mene.
mnogo psuje.
igra on-line puchachine.
i najbolje od svega... uvek savrsheno mirishe.![]()
Ne kvarite mi temu.![]()

Hajde još malo opisa. Maslačak, odlično! Samanta, pohvale za podsticaj. Oni narodnjaci su me za tren uplašili da će sve otići u nepovrat. 
Vidim. Dopada mi se.Hajde još malo opisa. Maslačak, odlično! Samanta, pohvale za podsticaj. Oni narodnjaci su me za tren uplašili da će sve otići u nepovrat.
![]()
Bedak....i posle ja saznam da sam sa njegovom zenom isla na faxBedak....

Da li ste koristile ovu rečenicu? Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni? Sigurne i tople, nežne ruke.
Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
I muškarci mogu da pišu o svojim doživljajima sa ženama u belim i zelenim mantilima.

Kao i 99% mushkaraca koje ti upoznash...![]()
![]()
![]()