Doktore, nije mi dobro. trep, trep

Pa sta ako pise pesme za narodnjake,...*** mala plata u zdravstvu,..mora od neccega da se zivi :D:D:D
A kakav ti zubar? Pričaj ....

moj zubar

moj zubar ima prst kao prosechan ****.
uvek kazze da ljubav boli, pa onda mozzemo da zamislimo koliko on voli svoje pacijente. :D
nekako se uvek namesti da najbolje mozze da mi pridje samo ako mi stane izmedju nogu i nasloni se celim telom na mene.
mnogo psuje.
igra on-line puchachine.
i najbolje od svega... uvek savrsheno mirishe. :D

moj zubar

moj zubar ima prst kao prosechan ****.
uvek kazze da ljubav boli, pa onda mozzemo da zamislimo koliko on voli svoje pacijente. :D
nekako se uvek namesti da najbolje mozze da mi pridje samo ako mi stane izmedju nogu i nasloni se celim telom na mene.
mnogo psuje.
igra on-line puchachine.
i najbolje od svega... uvek savrsheno mirishe. :D

:D:D:D:D:D:D hahhahahaahah sjajno Maslačak :D

Vidim. Dopada mi se. :) Hajde još malo opisa. Maslačak, odlično! Samanta, pohvale za podsticaj. Oni narodnjaci su me za tren uplašili da će sve otići u nepovrat. :)

A ne ne ne ne ,..neću ja tek tako lako da prepustim svoju fantaziju nekim narodnjacima....

Nego imam ja jenog zgodnog doktora,..kardiolog,..hteo da kupi Rav4, zgodan, srednjih godina,..mmrrrnjauuu odličan,......i tako malo po malo on kod mene,...u kancelariji i sve hoce kupiti nece kupiti,....i posle ja saznam da sam sa njegovom zenom isla na fax :( Bedak....

Da li ste koristile ovu rečenicu? Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni? Sigurne i tople, nežne ruke.
Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
I muškarci mogu da pišu o svojim doživljajima sa ženama u belim i zelenim mantilima.

Samo da ne bude crni mantil... :mrgreen:

Back