R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
E ovaj sam JA. Valjda kao takav spadam u grupu s posebnim potrebama. Idem da zahtevam da mi država obezbedi besplatni bicikl ....![]()
Nije to besplatan biciklo. To je NAS biciklo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovaj sam JA. Valjda kao takav spadam u grupu s posebnim potrebama. Idem da zahtevam da mi država obezbedi besplatni bicikl ....![]()
Nije to besplatan biciklo. To je NAS biciklo![]()

Neka ga zovu i NARODNIM - samo nek mi ga dodele (džaba, naravno)![]()
Ja bih bio zadovoljan uređenim biciklističkim stazama kojima ne šetaju pešaci.Neka ga zovu i NARODNIM - samo nek mi ga dodele (džaba, naravno)![]()
I kada stigne biciklo, ode ti na drugu stranu...e, jeftino..![]()

Pa kakav bih ja bio Srbin ako ne zyebem državu ...![]()

Nije to besplatan biciklo. To je NAS biciklo![]()
Имаш мали проблем(без љутње). Не каже се БИЦИКЛО него БИЦИКЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa, ako izvestaj nije tacan, nego je politicki pamflet , usmeren na "slabljenje pozicije Srbije u odlucujucim bla bla bla bla....sranjima .......".....cemu tolika frka, i cemu tolika sredstva , odobrena za tri dana???.......
Znaci ne valja sto se daju sredstva?
Zamisli tek da nisu dali! Koliko bi samo onda imao razloga da se na njih pravednicki obrusis, to bi tek bila bruka.

Davaće sredstva dok traje frka. Obavestiću vas za 6 meseci kad prođe ludilo. Ne kažem da ne valja, ali neće dati dovljno. Sve u svemu dobro je da je skrenuta pažnja na slučaj institucija.
Sledeci put kada nesto znate, ne morate da pitate.
Ja bar nisam licemer kao pojedinci koji bi da brane prava nekoga ili necega preko tudjih ledja.
Nije to duznost drzave, to je duznost drustva. Drzava nije nesto van nas, pokvareno, nego je izraz naseg drustva. Pokvareno drustvo - pokvarena drzava.
Pitanja staranja za nesrecne, bolesne i nesposobne je pitanje etike. Meni je, licno, zao da gledam decu koja prose, zene koje se poradjaju u jendecima ili umiruce od gladi ispred moje kuce, i zato kroz poreze dajem pare ne samo za opravku puteva i skole i vojsku i ne znam ni sam sta sve nego i da se takvim ljudima pomaze.
Ne znam sta bih ti rekao na tvoje neslaganje sa ovim, dmauka. Konsenzus je protiv tebe.
Imali mi u firmi jednog od tih "specijalnih"
Radio na telefonskoj centrali. Prisluskivao razgovore i sirio abrove po firmi, kolegnicama se obracao na veoma vulgaran nacin, pobacao silnu dokumentaciju u djubre. I nikom nista.
Zasticen kao beli medved...
mauka, ti u nedostatku iole smislenog argumenta , lupetas gluposti i lazes ko pas, ne bi li po svaku cenu dokazao nekome, da si u pravu...
Cudi me kako nisi napisao kako kod tebe, u selu, horde invalida, siluju i pljackaju vas, jadne seljake.........mislim, stvarno si bolid..![]()