Dodik: Bošnjaci vrše samogenocid

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili Kalesiji,Cazinu i Vakufu,gdje je situacija ista!

Iz Kalesije se orijentišu prema Tuzli, iz Cazina Bihaću, a u Vakufu opet Zenici ili Sarajevu. Ljubinje, Nevesinje i Kalinovik nemaju ni blizu neki veći centar. Čovječe to su fakti, i stanje takvo je zabrinjavajuće. Da ne govorim o iseljavanju ljudi iz tog dijela RS-a...

Nije više stvar ni u tome gdje je kako nego ti zaista govorim o ogromnom problemu ljudi koji u tim mjestima žive, bez bilo kakve želje za nekakvim ismijavanjem.

Ти људе третираш као стоку. Ниси ништа бољи од ових забрађених српских naZional-шовиниста што Албанце зову дивљим арнаутима.
Склони ту ружу са аватара да се Роза Луксембург не преврће у гробу.

Iz Kalesije se orijentišu prema Tuzli, iz Cazina Bihaću, a u Vakufu opet Zenici ili Sarajevu. Ljubinje, Nevesinje i Kalinovik nemaju ni blizu neki veći centar. Čovječe to su fakti, i stanje takvo je zabrinjavajuće. Da ne govorim o iseljavanju ljudi iz tog dijela RS-a...

Nije više stvar ni u tome gdje je kako nego ti zaista govorim o ogromnom problemu ljudi koji u tim mjestima žive, bez bilo kakve želje za nekakvim ismijavanjem.

Poturica gori od Turcina,to vazi za tebe.

Gradici u FBiH su za tebe metropole,a isti takvi u RS za tebe vukojebine!

E to mozes pricati nekome ko ne zna situaciju na terenu,ali meni ne!

Kalesija npr. moze biti na pola kilometra od londona,ali je kulturoloski i na svaki drugi nacic dno!

Poturica gori od Turcina,to vazi za tebe.

Gradici u FBiH su za tebe metropole,a isti takvi u RS za tebe vukojebine!

E to mozes pricati nekome ko ne zna situaciju na terenu,ali meni ne!

Kalesija npr. moze biti na pola kilometra od londona,ali je kulturoloski i na svaki drugi nacic dno!

Ma možeš ti sebe lagati koliko hoćeš, ali kada ti neko kaže stanje onakvo kakvo jeste, počneš vrijeđati. Tipično ruralno.

Elem, uvijek je za manja mjesta bilo bolje biti blizu većeg grada nego izolovanim.

Ma možeš ti sebe lagati koliko hoćeš, ali kada ti neko kaže stanje onakvo kakvo jeste, počneš vrijeđati. Tipično ruralno.

Elem, uvijek je za manja mjesta bilo bolje biti blizu većeg grada nego izolovanim.

Ti si tak koga je istina pogodila!

Mala mjesta i sela imaju svoju draz,ne mozemo svi biti u gradu,a i ne treba!

Primjer je moje rodno Sarajevo,koje je sada najveca selendra na svijetu!

Zasto se ti brines o tim ljudima kad su vas oni genocidisali nedavno ? :hahaha: A prije toga jos 9 puta. :rotf: I Ratko ti je iz Kalinovika. :ok:

Ти људе третираш као стоку. Ниси ништа бољи од ових забрађених српских naZional-шовиниста што Албанце зову дивљим арнаутима.
Склони ту ружу са аватара да се Роза Луксембург не преврће у гробу.

Neka, pusti ga. Rijetki trenutci kad mozes uzivati u iskrenim komentarima jednog Muslimana. To su obicno stanja ocaja. :mrgreen:

Tvoja opsjednutost muslimanima se može nazvati posebnom psihičkom bolešću. ***, imaš li ti išta pametnije u životu da radiš sem da pišeš o njima? :eek:

Ali dobro, ti si iz RS, tog ekstremno ruralnog i šumskog dijela BiH. Ja razumijem da je tamo nema prostoru za intelektualni napredak, ali uradi nešto samoinicijativno. Prošetaj, pročitaj koju knjigu (ako postoji neka biblioteka), koju predstavu posjeti (ako ima neko pozorište) i biće ti bolje...;)

Joj sto volim kad Muslimani ovako nesto napisu :D

Da, iz onog dela BiH koji vi tako ocajno i beznadezno vec dve decenije pokusavate da uzmete , nije pomogao ni NATO, ni Klinton, ni ustase, ni UN ...

I ja.
Rijetko se tako prelete pa iskazu svoju ljubav prema "njihovoj" BiH. :hahaha:
Obicno je prica od Une do Save od Drine do mora. :hahaha: Al... ta ruzna realnost od koje okrecu glavu ih pristize. :ok:

Oni i nesvesno pokazuju da su "halalili" pola Bosne, znaju da je Srpska otisla zauvek iz bivse BiH, zato o njoj i pisu samo najgore i rugaju se

Da to smatraju svojojm drzavom, ne bi jednu jedinu ruznu rec o njoj napisali

Kud narodna vojska prođe
srećna će se,
srećna će se zemlja zvat

Ajd u borbu i vi stari
gde se vaši,
gde su vaši sinovi

Da se borba prije svrši
da nestanu,
da nestanu fašisti

Republiku mi hoćemo
za nju smo se,