Dodik uvjerava: Doktori Čović i Pranjić odbraniće Srpsku!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja je nisam stvarno osjetila do prije rata. I one priče o partizanima, ustašama i četnicima su mi bile uvijek konfuzne.
Ako se zakonom suzbija silovanje, ubistvo, pljačka i dr. zašto ne i nacionalizam?

Ти би законом да сузбијаш идентитет ?!?!

:fdlan: ... то нигде није успело, поготово неће у БиХ

То ти је фантазмагорија и 0 бодова из Балканске Антропологије

Gluposti iz muslimanske kuhinje.Ne pravi se nikakav hrvatski entitet niti je to moguće bez promjene Daytona.

Надај се наивчино !

Мировни уговори и резолуције, мењају се ако се стање на терену мења ! Чак је небитно ни за Резолуције да се мењају, оставе их да висе у свим променама,

А, ви тамо немате наоружање да задржите статус кво ... :kafa:

Baja sam kaze da je Dejton mrtav. U tom slucaju RS nema, ima HB.

Не схватају, да их полако припремају на стварност !

Да Додик не брани прво себе, па себе, па опет себе у ауторитарности и тек онда РСрпску, давно би ушли у процес унитарије и/или демократије!

Не вреди им много национално, јер у МЗ поготово западној , ако немаш компоненту демократског , као да немаш ништа или јако мало.

То локални шерифима не иде у главу

Mržnja jednih prema drugima je očekivana nakon posljednjeg rata. Dobrim zakonima srezati tu mržnju i obrazovati, sve redom. Vaspitavati od početka.
Ne može to da se reguliše zakonom. I ta mržnja je tu vijekovima.
Ja je nisam stvarno osjetila do prije rata. I one priče o partizanima, ustašama i četnicima su mi bile uvijek konfuzne.
Ako se zakonom suzbija silovanje, ubistvo, pljačka i dr. zašto ne i nacionalizam?
Nisi zato što se u ono doba neke stvari nisu smjele reći javno. A ni raditi. Ali čim dođe vakat... Šansa za istinski suživot i pomirenje je propuštena poslije svjetskih ratova.

Ne može to da se reguliše zakonom. I ta mržnja je tu vijekovima.

Nisi zato što se u ono doba neke stvari nisu smjele reći javno. A ni raditi. Ali čim dođe vakat... Šansa za istinski suživot i pomirenje je propuštena poslije svjetskih ratova.
Može. Govor mržnje zabraniti i sankcionisati na svim medijima, pa i na Krstarici. Verbalni delikt objelodaniti javno.
Suživot je moguć. Naši ljudi, kada kažem naši, mislim na sve tri najbrojnije nacije se odlično slažu i pomažu van granica BiH, što znači da je država trovačnica, a ne porodica ili zajdenica.

Može. Govor mržnje zabraniti i sankcionisati na svim medijima, pa i na Krstarici. Verbalni delikt objelodaniti javno.
Suživot je moguć. Naši ljudi, kada kažem naši, mislim na sve tri najbrojnije nacije se odlično slažu i pomažu van granica BiH, što znači da je država trovačnica, a ne porodica ili zajdenica.
Ne može. Probao je Tito. Pa i kralj. I kako je to dva puta završilo? Možeš ti sad meni zabraniti da napišem na Krstarici svoj stav. Ali ne možeš mi zabraniti da imam svoj stav. Ili da utičeš na to šta će neko da kaže svom djetetu.

Ne može. Probao je Tito. Pa i kralj. I kako je to dva puta završilo? Možeš ti sad meni zabraniti da napišem na Krstarici svoj stav. Ali ne možeš mi zabraniti da imam svoj stav. Ili da utičeš na to šta će neko da kaže svom djetetu.
Tu sam te čekala. Zašto se onda meni stalno prijeti banovanjem zbog drugačijih stavova. Kakav je to forum ako svi misle isto?! Može li forum otkloniti moje stavove i stavove nezanemarljivog broja ljudi?

Jok.Nego su to Srbi iz Srbije koji su prešli na islam pa pobjegli u BiH.Ko preci Alije Izetbegovića.
Interesantno da je srba iz srbije koji prelaze u islam toliko bilo u bosni a ne u raškoj gde su morali dovoditi aljbance i bosniaks da se mešaju
Istorijski spisi osmanlijski ti seru u čorbu. Tvrtko i ekipa, kulin ban, sve je to coolin man ali su uvek bili neprijatelji srpskog prestola te se odvajali na silu

Na argument samo znate da kažete "ma jok" i deflection da uradite

Vlatko Vuković sisica pobegao sa boja na kosovu

Back