Oglasi sa facebooka su 99 posto neozbiljni brate moj,ti ako znas te dve firme onda je to samo taj jedan procenat na koji se moze naletiti,pa sam si postavio oglas iz koga stoji agencija koja zaposljava u Hrvatskoj,mislim ko voli taj vid rizika i zaposljavanja nek izvoli ja nemam nista protiv,ali prosecno inteligentan i pismen covek dobro zna gde prave firme i ovde i u Nemackoj obijavlju svoje oglase i kako se vrsi proces selekcije.Druze , to sto pricas to je tvoje misljenje , ja te pitao jel imas licno iskustvo sa takvim firmama? Facebook je mocno sredstvo informisanja i reklamiranja i kao i svugde ima laznih oglasa, uzmi u trafici neki oglasnik , naci ces prevara koliko hoces. Znam dve velike nemacke firme koje zaposljavaju elektricare , vodoinstalatere , bravare i varioce (prva ima 2000 zaposlenih istara je 116 godina, i druga oko 15000 zaposlenih) daju oglase preko Facebooka jer nase zanatlije u globalu ne pricaju Nemacki. Tako da im ne vredi puno oglas na Nemackom.
I pazi toj super ako znas te velike Nemacke firme i ostavi od njih konekciju ovde zanatlijama da se jave brate moj.