Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ja pratim ovaj forum, ne postoji ubrzano ništa, pa ni spajanje porodice. Ali čitao sam da su dopuštali zajednički termin za samohrane roditelje. Treba im pisati mail, i zvati. Treba probati.
Bilo je reci na jednoj stranici o tome, da prolazi ako se dobro srede papiri, napise se da kao zena psihicki ne moze da prodje kroz trudnocu bez muza, to se pokrije lekarskim nalazima (pretpostavljam neuropsihijatra 😁) i onda na osnovu toga se dodeli ubrzan termin...inace, trudnoca sama po sebi ne moze da bude razlog za ubrzavanje....ali hvala u svakom slucaju na odgovoru

Screenshot_20191104-102913.jpg

Da bi se to desilo, trebalo bi svakog meseca do marta 2020. da podele po dva meseca termina noks 3-5 opsti i po dva i po meseca noks 1-2. Svakog meseca
Ja tek sad vidim da sam prevideo sta je napisano, da ce podeliti aplicirano do decembra 2019.?? Ja sam mislio da stoji do decembra 2018.! pa sam napisao koliko bi trebalo da podele da bi se to desilo. A ovo nema sanse teoretske. Ma nikako.

Dakle:zvala tel. "Evropu" agen. "Gospodin" koji je tamo radio vrlo je bio.. Pa recimo da kažem čudan... Na moje pitanje, šta, kako ovo ONO ŠTA sve treba?Odg. Je glasio sa psovkom(blažeg tipa)... potrebni su mi "Formulari?! " i INFORMATOR I td.( Ko zna kako i šta, molim ponovo za odg.? Da ne bude, bila, a ništa nisam uradila, ipak je termin u pitanju. Imam sve dokumente. I smatram da treba samo informator da se popuni, ne znam, pitam? HVALA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back