Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok,mogu stici jos ovi iz marta 2018 za noks 1-2 i to je to,uredba se zavrsava 31.12.2020 za Zapadni Balkan i tu je kraj noksu 1-2 tj.svi koji su se prijavili a do tada ne stignu su zavrsili.
Wtf druze ako daju termine do 12.2020. ili dokle vec,onda moraju termine da sve te izdele NOKS 1-2 tacnije po starom.Iako novi vec krenuo i mogu ljudi aplicirati za termin preko novog zakona.

Sad sam isao na sajt i pise da se po starom zakonu mozete registrovati za termin do 12.2020.,a ne da se dobijaju termini do tada.
Sto znaci taj koji je po starom 12.2020. registrovao,dobiće po starom 2022 godine.
Tako sam cuo i ljude na youtubu sto pricaju.
Nakon 12.2020. Dele se termini.
Zovi ambasadu pa pitaj,ali pise lepo.
Pa druze pise ti lepo na sajtu ambasade da se termini dele dokle traje Uredba a to je do 31.12.2020,lepo ambasada napisala i ti opet ne verujes,vidis da jedan mesec februar 2018 za noks 1-2 dele 6 meseci.Znaci ko se danas prijavi stigao bih tek 2026 na termin po noksu 1-2 sto je nemoguce.Ambasada ti je izbacila na sajtu ambasade do kad se dele termini po starom a ne do kad se moze aplicirati za termin i ti opet izvrces stvari.

Sad sam isao na sajt i pise da se po starom zakonu mozete registrovati za termin do 12.2020.,a ne da se dobijaju termini do tada.
Sto znaci taj koji je po starom 12.2020. registrovao,dobiće po starom 2022 godine.
Tako sam cuo i ljude na youtubu sto pricaju.
Nakon 12.2020. Dele se termini.
Zovi ambasadu pa pitaj,ali pise lepo.
Uopste tako ne pise,ne razumem kako ne mozes da procitas i da ukapiras jedan obican tekst sa sajta ambasade,stvarno za ne poverovati,o tome je ovde vec pola godine detaljno pisano da je kraj 2020 za stari zakon i da posle toga ne dele vise termine po starom i tacka.

Hahaha zvao "sad zavo ambasadu"koliko neistine je u tebi,pa ambsadu mozes dobiti samo utorkom i cetvrtkom posle 14.00,pa ti si neupucen u sve samo mlatis ovde bezveze,opet sam te uhvatio u lazi,cuj danas zvao i covek mu obijasnio, hahaha😅😅😅
Ja sam opet zvao ambasadu kaze covek da to na forumu lupetaju gluposti.
Jel si to procitao?

Trenutno se na termin čeka duže od godinu dana. Termini se dodeljuju sve dok važi čl. 26 st. 2. Uredbe o zapošljavanju. U skladu sa aktuelnim pravnim tumačenjem Uredbe to je do 31.12.2020.

Pise da se dodeljuju termini do tada,sto znaci da se do tada mozete registrovati za termin,tako rece covek sad.
Nakon toga ce ih jos deliti,ne znam odakle tebi 2026 godina???

Ovde sam se zeznuo sto slusam tebe.

Ajde logično,kako mogu da dele termine do 31.12.2020. i da sve te termine ne daju???
Zamisli sad nas 1000 ljudi koji su se registrovali za NOKS 1-2 ONI ispale?
Brate tebi treba pomoc,uzmi nekog drugara neka ti to rastumaci ako mene ne slusas.Sam sebe ismejavas upravo si i napiso ono sto je tacno da se termini dele dokle traje Uredba,a aplicirati do tada moze svako ali ne moze stici.Razlikuj pojam dodela termina i apliciranje za termin i valjda ces skapirati ljubi te brat.

Ovde sam se zeznuo sto slusam tebe.

Ajde logično,kako mogu da dele termine do 31.12.2020. i da sve te termine ne daju???
Zamisli sad nas 1000 ljudi koji su se registrovali za NOKS 1-2 ONI ispale?
Heuston ti lepo kaže a ti od prevelike želje vidiš šta tebi odgovara. Svako može da APLICIRA dok god na sajtu postoji opcija za APLICIRANJE za termin. A DODELA TERMINA se vrši do 31.12.2020. e pa kome DODELE super ,a kome ne ĆAO!!!!

Ako je neko recimo aplicirao za noks 1-2 i vrv nece stici na red , da li moze da aplicira za termin po novom zakonu ?
Moze, zasto da ne, to su dva odvojena zakona. Ali posao kao iz NOKSA 1-2 nema po novom zakonu. Samo posao za koji imas skolu i diplomi najmanje 3. stepen srednje skole.
hvala brate, trebace srece i da odobre vizu. Svi koji cekate, zelim kao i sebi, da sto pre dobijete termine.

Inace, prava stvar bi bila da produze ovaj zakon 26.2 i posle 2020. godine pa svi da dodju na red. Ali sanse su manje od 1%

Moze, zasto da ne, to su dva odvojena zakona. Ali posao kao iz NOKSA 1-2 nema po novom zakonu. Samo posao za koji imas skolu i diplomi najmanje 3. stepen srednje skole.

hvala brate, trebace srece i da odobre vizu. Svi koji cekate, zelim kao i sebi, da sto pre dobijete termine.

Inace, prava stvar bi bila da produze ovaj zakon 26.2 i posle 2020. godine pa svi da dodju na red. Ali sanse su manje od 1%
Ja bi za taj posao koji sam dobio zavrsio vanredno srednju trogodisnju ubrzano poslao diplomu na nostrifikaciju i prijavio se za taj posao koji sam vec dobio. Mozda bi tako moglo da ne cekam noks 1-2.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back