Toe
Početnik
- Poruka
- 40
Drugari, koliko se trenutno čeka na termin za NOKS 3-5 med. tehničari? Tačnije, kada su predali zahtev kolege ili koleginice koji su dobili termin u martu? Zahvaljujem na odgovoru!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze jel cekas vizu za posao Bageriste? Koji su uslovi ?
- - - - - - - - - -
Uslovi da bi radio u Bemackoj?
iskustvo 20 godina na gradjevinskim masinama
E bravo, stvarno si frajer, jebalo te tvoje iskustvo kad si 0 kao covek. Covek te pita lepo a ti se proseravas.
E bravo, stvarno si frajer, jebalo te tvoje iskustvo kad si 0 kao covek. Covek te pita lepo a ti se proseravas.
Primaju oni i bez iskustva znam ja al ajd da pitam namerno nasa posla! Poz
neznam sto ste nervozni lepo sam odgovorio
pokazao sam pismo od irme depise da sam radio kao vozac gradjevinskih masina 20 godina
- - - - - - - - - -
da si gledao po oglasima video bi da je minimum 2 godine iskustva za masiniste
Pa covek te lepo pita koji su uslovi,a ti odmah 20 godina iskustva, to nigde nije uslov da se razumemo. A ja sam vozač po profesiji, spedicija i kiper i jedno i drugo višegodišnje iskustvo i svasta sam vidjao od bagerista, dolazili su ljudi koji su penziju zaradili kao bageristi pa mogu da kazem da ne znaju nista kao ***** a isto tako u zadnjoj firmi na autoputu je decko sa lopate presao na bager i za 6 meseci je mogao da izdrka tog sto je penzuju zaradio na bageru,eno ga i dan danas šije i ladno moze da kaze da radi 5 godina svako bi mu poverovao ,tako da sve zavisi kako kome ide i te godine iskustva nekad ne znace mnogo, rade ljudi kazem po 30 godina pa su tanki. A sad bageriste bez iskustva neverujem da ce primiti jer kad se kaze to "bez iskustva " na bageru to onda znaci da nista ne znas da radis, a neka svabska firma ne verujem da ce nas da prima i da nas uči, sa nekim znanjem se mora otici ali bas bez ikakvog znanja ne moze.
Nije neophodno, ali ne znam ko ce vam dati posao bez toga.
Drugari, koliko se trenutno čeka na termin za NOKS 3-5 med. tehničari? Tačnije, kada su predali zahtev kolege ili koleginice koji su dobili termin u martu? Zahvaljujem na odgovoru!
Trenutno radim na ugovor o detašmanu i dobio sam ponudu od jedne Nemačke firme za posao, pripadam NOKSU 3-5. Dal imate neki savet ili preporuku? Hvala
Pozdrav svima,
Termin: 07.03.2019.
Viza odobrena: 27.03.2019.
NOKS 1-2 negovateljica
Srecno svima i samo napred!
Cestitam i sve nanbolje.Kako ste dobili odgovor iz ambasade,putem E maila,telefonski...?I odprilike u koje je vrijeme bilo?Unapred hvala.
Pozdrav svima,
Aplicirao 04.02.2018
Termin. 14.03.2019
Viza odobrena 27.03.2019
Noks 3-5 elektricar
Zena na salteru je bila vrlo ljubazna i maksimalno korektna.
Sretno svima i samo napred.