Vozacc: Tvoje ponašanje je korektno, nisi nikog ugrozio ili uvredio, pa tako nema potrebe da ga koriguješ, a ne poznaješ me nimalo da bi znao šta me zadovoljava. Takođe niko od tebe nije tražio da prestaneš da deliš korisne informacije, čak naprotiv. E sad što si se osetio prozvanim i što se braniš napisanim porukama, a preskačeš poentu mojih poruka je verovatno zato što u dubini duše ili malo bliže tvojoj svesti znaš da sam u pravu, ali uvek je teško to sebi priznati. I nema na čemu tu smo da se dopisujemo, pratimo i ubijamo vreme. Tschüss (sam dobro napisao? : ))
- - - - - - - - - -
Pijempan, Uve je bio malo sarkastičan na račun vozacca
- - - - - - - - - -
Kanarinka slažem se 100%
- - - - - - - - - -
@mbln, verujem ti potpuno, a to isto sam cula i od ljudi koji su studirali nemacki itd. Jezik je jako tezak, nije kao engleski ili spanski. Evo ja taman pomislim e nesto znam, umecu da se sporazumem i pustim neki nemacki film da vidim koliko razumem... Tuzno, ali slabo sta iskreno. Em brzo pricaju, em su to slozene recenice koje sadrze i pasiv i konjuktiv 1 itd. Zaista, mucno mi je postalo da gledam te filmove. Trudim se na silu da nesto povezem, da razumem ali bas je to slabo.
Ali necu o jeziku, ljute se kad gusimo temu.
@Uve, moze li malo detaljnije?
Pijempan, Uve je bio malo sarkastičan na račun vozacca
- - - - - - - - - -
Kanarinka slažem se 100%
Naravno da niko nije podsmevao niti omalovažavao moje znanje, ali sam sam primetio da to nije to. I danas posle godinu dana rada i komunikacije sa ljudima koji govore književni nemački, ja i dalje ne mogu da kažem, super govorim nemački.