Sve je normalno, bez straha, dani su unapred bukirani. Kada ne budu bili dani bukirani i ne bude podele onda je vreme za paniku.
Izgleda brate ce odemo kad sve opet ozeleni.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je normalno, bez straha, dani su unapred bukirani. Kada ne budu bili dani bukirani i ne bude podele onda je vreme za paniku.

Danas sam čuo od kolege da je njegov sin dobio odbijenicu pre nekog vremena za spajanje porodice a dečko je podneo zahtev za radnu vizu za medicinara (stomatološki tehničar) i spomenuo mi je da će da kontaktiraju Sanju Soro. Ne verujem da se kolega šali ali da baš toliko pogreše. Mada sve je moguće a živci na minus 3.
Mislim da sam vec pisao o tome. Ja sam npr. za nepune dve nedelje nakon termina obavesten da mi je viza odobrena. Niko ovde ne zna kako i zbog cega neko dobije brzo a neko sporo odgovor. Najverovatnije zavisi od struke, visine obrazovanja i u koju pokrajinu i koji grad (selo) ides. Sto vise ljudi konkurise u jedan grad (selo), vise im treba vremena da obrade zahtev. Logicno da Frankfurt, Minhen Berlin i veliki gradovi imaju znatno vise zahteva nego moje selo u starom DDR-u (pokrajina Brandenburg). Verovatno zato i razlike u cekanju na odgovor za vizu.
Moj muz je predao krajem juna, sa visokim obrazovanjem, jos nisu zvali, odnosno imao je pre desetak dana propusten poziv ali se sad nista ne desava, tako da samo cekanje do isteka tih 10-12 nedelja pa do ambasade. Tako svi savetuju.tako je 24.09. bio na terminu.
Hvala na utesnim recima od srca...
Ne znam ali sam se ubedario nesto i unervozio se bas.. ali iskreno se nadam da ce biti skoro...
Moj muz je predao krajem juna, sa visokim obrazovanjem, jos nisu zvali, odnosno imao je pre desetak dana propusten poziv ali se sad nista ne desava, tako da samo cekanje do isteka tih 10-12 nedelja pa do ambasade. Tako svi savetuju.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Pa i hoce, ide u ponedeljak. Uspeo je da ih dobije telefonom, nakon vise pokusaja i neljubaznih odgovora bez i da saslusaju o cemu se radi, na kraju su mu rekli da ga uopste nisu zvali, to je njega izrevoltiralo pa je resio da ode.Sa propustenim pozivom pravo idete u ambasadu sa pasosem i dokazom o placenoj taksi da vidite o cemu se radi, ja tu nista ne bih cekao.
Su delili danas termite?
Ja mislio danas nedelja
Izvinte molim
#Kanarinka #Uve
Prskamo lagano ali sigurno!!!
hahahah

Ja? Od skoro skoro da jesam.I ja isto, samo 21.11.2017. nadam se npr da cu do 21.11.2018. dobiti termin...Registrovao sam se 17.11.2017.noks1-2,kada bi po proceni trebali javiti za termin?Ambasada Beograd
Prateci situaciju oko noks 1-2 vreme od registracije do momenta kad jave za termin je od 10mececi i 13 dana pa do 11meseci .I nekih 15 do 20 dana do termina znaci nesto malo manje od godinu dana.
ja sam cekao od 18.10.2017 do 24.09.2018 za termin... a sada cekam da me pozovu na viziranje/... i evo sutra tacno 2 nedelje... 14 dana....
nadam se da ce do 18.10.2018 da odobre vizu ili to nema veze....
Ja cekam viziranje, sutra krece 11 ta nedelja