Dimitrije Dima Stanković
Početnik
- Poruka
- 50
Sigurno evo cekam deseti mesec noks 3-5
Ja od 14 januara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno evo cekam deseti mesec noks 3-5
Tu smo negde ja od sestogJa od 14 januara
Tu smo negde ja od sestog
HeidelbergU kom gradu ides?
Gradjevinski tehnicar noks 3-5,neverovatno ode u nedogled,moguce da cekaju novi zakon pa da daju obavestenje ne vidim sta bi drugo moglo biti.Heuston, ako smem da pitam, sta si po struci? Ja sam iz medicinske struke isto noks 3-5, pa mozda se i za nas to cekanje produzilo na 10 meseci.. Do sada je bilo najvise 8,9 meseci cekanja.
Izgleda danas nema termina, ali poceli su pozivi za vize!
I mene to zanima. Drzimo palceve!!!!kada su aplicirali ti koje su zvali danas.
i ja ocekujem poziv.
hvala
iz 06/2018 je bio termin... sada su zvali za viziranje...I mene to zanima. Drzimo palceve!!!!
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
kada su aplicirali ti koje su zvali danas.
i ja ocekujem poziv.
hvala
aplicirao 25.9.2017, mail sa terminom 8.6 za 18.6 i 5.10 odobrena viza!
meni tu puno stvari uopste nisu jasne.ja bio na terminu prosli petak.ii ok je sto se toga tice jos uvek se ne nadam niti ocekujem.mozda cu za nekih 2 nedelje da se zapitam.samo mi skroz cudno nesto da neki ljudi bukvalno posle nekoliko dana budu obavesteni a neki cekaju bukvalno i vise od 3 meseca.evo pre neki dan kod frizera sam bio njegova sestra bila na terminu negde krajem avgusta.proslog utorka kad sam bio kod njega da se sisam kaze mi da vec dobila vizu(a po starom je nije to bitno)izvinjavam se curi posto mislim da je i ona ovde na forumu.mada nije redovna.isto sam ovde citao ako se secam da su neki bukvalno nepunih mesec dana posle termina dobili vizu a vidim koliko ljudi dugo ceka
Mislim da sam vec pisao o tome. Ja sam npr. za nepune dve nedelje nakon termina obavesten da mi je viza odobrena. Niko ovde ne zna kako i zbog cega neko dobije brzo a neko sporo odgovor. Najverovatnije zavisi od struke, visine obrazovanja i u koju pokrajinu i koji grad (selo) ides. Sto vise ljudi konkurise u jedan grad (selo), vise im treba vremena da obrade zahtev. Logicno da Frankfurt, Minhen Berlin i veliki gradovi imaju znatno vise zahteva nego moje selo u starom DDR-u (pokrajina Brandenburg). Verovatno zato i razlike u cekanju na odgovor za vizu.
Do koliko sati zovu iz ambasade
koliko se secam.neke zovu prepodne.doduse.ako me secanje ne vara posle nove godine jedna zena se pohvalila da su je zvali oko 16h.ne secam se da su nekoga kasnije zvali.ma opusti se.kad si bio na termin preprosli ponedeljak jel da.bio praznik prekjuce.danas radili do 12.na skoro celom nivou nemacke.tu ti tamo neki amt za prijavu radio do 15.30.mislim auslaendebehoerde .arbeitsamt do 12.ja mislim nisam sigurana.ali nece pre ponedeljka da te zovu
tako je 24.09. bio na terminu.
Hvala na utesnim recima od srca...
Ne znam ali sam se ubedario nesto i unervozio se bas.. ali iskreno se nadam da ce biti skoro...