Uve je hteo da kaže da si u ovih 600 poruka koliko si napisao za 6 meseci u jedno 400 i kusur napomenuo kako si sam učio nemački i stigao do B2 nivoa, to su valjda svi zapamtili (nemoj da neko nije) i kako još malo pa ispada da će Nemci još malo pa da traže samo jezik, a stručnost i diplome će biti tražene na osnovu položenog nivoa jezika. Mogu ti reći da je čovek 100% upravu, da si se izreklamirao do te mere da očekujem da počnu da se javljaju Nemci i da ti šalju Bewerbung da ideš kod njih da radiš kao ambasador. Muma, doskorašnji učesnik ovog foruma, je bila aktivna na ovom forumu više od godinu dana, posle administratora je bila najkorisniji član foruma, koja je sa svojih 360 poruka koliko ih je ukupno napisala pomogla svima sa veoma korisnim informacijama koje niko drugi nije mogao da nađe, a da pri tom nije pomenula ništa o sebi, a znam da je imala jer sam je kasnije i upoznao. A ti od svojih 600 poruka (pročitao sam ih sve) imaš možda 15ak korisnih, a ostale komotno nisi ni morao da pišeš jer su uglavnom sadržale reklame o svojim jezičkim sposobnostima, akademiji Oksford (vrv ti neko tamo radi pa je onda opravdano) i zastrašivanju ljudi o jeziku koji će da bude potreban. Jezik jeste potreban i glupo je da iko kreće negde bez barem osnovnog nivoa, ali ne treba to nabijati ljudima na nos do te mere da nekom pripadne muka, a na konto opet tvojih jezičkih sposobnosti. OK to što si sam postigao je za svaku pohvalu, ali dao si nam svima do znanja koliko možeš i u jednom trenutku trebaš (trebao) da se zaustaviš. I pre svega ovo je forum za prikupljanje i postavljanje korisnih informacija a ne mali oglasi. U proteklih 150 poruka vrtiš dve iste informacije, kako će da stupi novi zakon i naravno jezik. Daj nešto novo ili si rešio da postaneš legenda foruma.