Registrovao sam se 11.3 za NOKS 6/8 i jos nista, ima li neko ideju koliko se ceka sada za taj NOKS? Hvala
Mislim da ces dobiti u junu! ja sam cekala na termin puna 3 meseca i dva dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Registrovao sam se 11.3 za NOKS 6/8 i jos nista, ima li neko ideju koliko se ceka sada za taj NOKS? Hvala

Imas na sajtu ambasade pod konzularnim odeljenjem, od 14-16h pise da daju info u vezi viza, pa probaj.![]()

Koji NOKS je u pitanju? I ja sam se registrovao 18.1 , NOKS1-2
LosmiBGD, koje zanimanje, ako nije tajna?
Koji NOKS je u pitanju? I ja sam se registrovao 18.1 , NOKS1-2
LosmiBGD, koje zanimanje, ako nije tajna?

Kazes to da ti posalju na adresu. Jel adresa mora bit u Nemackoj? Ne verujem da salju postom za Srbiju. I koliko si dana cekao postu?
već nedelju dana pokušavam da dobijem info da li je moguće zatražiti radnu dozvolu sa ugovorom na pola radnog vremena ili je minimum 40 sati nedeljno? U pitanju je visoka stručna sprema. Pun iznos plate bi inače bio nešto manji od proseka za plavu kartu tako da bih se prijavila samo kao visokokvalifikovana.Ljudi, da li nekom javljaju da je odobrena viza za spajanje porodice? Cekam skoro 2 meseca odgovor i nista.
Ja sam za isti NOKS registrovana od 08.02.i cekam i dalje.
Jesu li te u ambasadi pitali nesto specijalno?
I jesu li ti svi papiri bili u redu, bez dopune...?
Je l' ti teta na salteru dala neku prognozu hoces li dobiti ili ne? Meni je prvi put rekla da misli da necu dobiti, jer mi garatno pismo nije bilo u redu, tako je bilo.
imam jedno pitanje . isao bih sa devojkom na "radnu vizu" u Nemackoj.
ja I na ne pripadamo istom NOKS-u. ja sam noks 1-2
ona 3-4
kako bi sno mogli da apliciramo ,a da termin dobijemo u " isto vreme" .
Ljudi kad mozemo da ocekujemo novu podelu termina za noks 3-5?
Kazes to da ti posalju na adresu. Jel adresa mora bit u Nemackoj? Ne verujem da salju postom za Srbiju. I koliko si dana cekao postu?
Da je neko od vozaca registrovanih u decembru dobio termin
Po mojoj optimističnoj proceni ti bi trebalo da se prijaviš odmah, a ona na proleće sledeće godine. Teško da će brže.
- - - - - - - - - -
Standardno početkom sledećeg meseca, a u međuvremenu ti niko ne brani da se nadaš : )
Kad si se beše registrovao za vozača?
- - - - - - - - - -
Ako ti neko šalje poštom čeka se pet radnih dana, toliko sam ja čekao poštu iz Nemačke.
- - - - - - - - - -
Koliko sam ja ispratio vozači su stigli do 27.11. nije još Decembar stigao na red.
@Akioki, sta nije bilo u redu sa garantnim pismom?
I ja sam isti noks 6-8 ausbildung, registrovan 14.03.2018.
Ljudi pomagajteeeeveć nedelju dana pokušavam da dobijem info da li je moguće zatražiti radnu dozvolu sa ugovorom na pola radnog vremena ili je minimum 40 sati nedeljno? U pitanju je visoka stručna sprema. Pun iznos plate bi inače bio nešto manji od proseka za plavu kartu tako da bih se prijavila samo kao visokokvalifikovana.
Hvala!
Ljudi pomagajteeeeveć nedelju dana pokušavam da dobijem info da li je moguće zatražiti radnu dozvolu sa ugovorom na pola radnog vremena ili je minimum 40 sati nedeljno? U pitanju je visoka stručna sprema. Pun iznos plate bi inače bio nešto manji od proseka za plavu kartu tako da bih se prijavila samo kao visokokvalifikovana.
Hvala!
Prvi put je bilo kao pozivnica napisano, a ne iz Ureda za strance. Ovog puta sam uplatila na racun sa ograniceni podizanjem. Ali ovog puta sam prekoricale dane. Ne mogu da dodjem zbog faxa, Mentor to ne tolerise, a termin cekam 3,5meseca. Uvek neki problem. Citam forume razne, ne znam da li, ako dobijem neku vrstu zabrane, studije tj.,boravak mogu da opovrgnu to. Jer necu biti na socijali ili slicno. Godinu dana sam imala uvek problema na madjarskoj granici, jer kada me pitanju kuda idem, ja budala kazem na fax. Oni odmah visa gde je. I tako svaki put, a ostajala sam po nedelju dana. Ne bi me cudilo da sam im sumnjiva postala:-) Mada kada je trebalo da otvorim racun u banci, morala sam da dobijem saglasnost od Ausländerbehörde, kontam da bi mi oni rekli nesto, jer su skenirali pasos i uzimali dokumenta sa faxa i ostalo.

Moja supruga i dete dobili u sredu vizu 16.05.2018 a predali jos 11.04.2018 to ti ne zavisi do Ambasade to sve Ausländerbehörde odobrava.
Pozdrav
Moze li ambasada da pravi problem ako je u pitanju predugovor, posto mi rekose da za pravi ugovor moraju znati tacan datum kad bih poceo da radim. Inace na predugovoru se nalazi sve sta je potrebno (broj radnih sati, bruto zarada, opis posla itd), takodje sadrzi i pecat firme? Hvala
Pozdrav svima,
Devojka i ja planirmao da se venčamo za mesec dana. Da li neko zna da li mogu da apliciram u Ambasadi za termin za spajanje porodice još sada ili tek nakon venčanja?
Hvala unapred!
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk