Jonny čeka od 21.01. za ausbildung.
Znam, i ja cekam od 29.1, pocela su mi i predavanja vec, pa rekoh, mozda neko zna dokle se stiglo

Imate li ideju kad ce se deliti termini?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jonny čeka od 21.01. za ausbildung.
Znam, i ja cekam od 29.1, pocela su mi i predavanja vec, pa rekoh, mozda neko zna dokle se stiglo![]()
Imate li ideju kad ce se deliti termini?![]()
Pa dobro kako da promenim NOKS Posto je proslo tri meseca cekanja ?
Da li je dovoljno da posaljem mail sa molbom da to preprave?
Dobro jutro svima na forumu!!! Potrebna mi je mala pomoć oko popunjavanja zahteva za vizu.
Šta napisati pod:
1. Izuceno zanimanje? Napisao sam Metallfräser ( Metaloglodac ) z
2. Da li treba da se cekira da li imam važeće zdravstveno osiguranje za saveznu republiku nemačku sa “da” ili “ne”?
3. Iz kojih sredstava podmirujete izdržavanje? Posto stan neću plaćati nego ću stanovati kod roditelja da li da napišem “vom monatlichen Gehalt der Ausbildung“?
Hvala svima!!!
Da li su delili termine skoro, poslednje sto sam ispratio podelili su ...8,9 marta i od tada nista.
Piše se na srpskom jeziku, u formi
"Ja, taj i taj, pa podaci o njemu, saglasan sam da moje dete, pa svi podaci o detetu, putuje sa svojom majkom, pa svi podaci o vama, u nemačku radi trajnog preseljenja.
Ova izjava se može iskoristiti za apliciranje za vizu u Nemačkoj Ambasadi kao i za druge svrhe u kojima je potrebna moja saglasnost za naše dete.
Datum, potpis supruga i to je to.
Overi se apostilom i nosi se sudskom tumaču.
Klepetalo jesu li te zvali za viziranje?da ja prestanem dezurati kraj telefona ako tebe Jos nisu zvali
NisuVeć sam pri kraju sa živcima, a tako imam želju da se pakujem...
Izvini, ne mogu naći post, kada si bila na terminu? Posle mene?
Slobodno se ti opusti, javljam ja čim bude nešto!![]()
NisuVeć sam pri kraju sa živcima, a tako imam želju da se pakujem...
Izvini, ne mogu naći post, kada si bila na terminu? Posle mene?
Slobodno se ti opusti, javljam ja čim bude nešto!![]()
Dokle su stgli za NOKS1-2?
Majku mu al se ceka
Lakse bi bilo da idemo bez vize da vucic to sredi sa Merkelovom i da smanji zaposlenost :-D
Hvala na odgovoru.Delili su 3-4. aprila.
Znam, i ja cekam od 29.1, pocela su mi i predavanja vec, pa rekoh, mozda neko zna dokle se stiglo![]()
Imate li ideju kad ce se deliti termini?![]()
Noks 1-2 je deljen do 4.septembra. ...Meni danas 211. dan cekanja![]()