rihannadiva
Početnik
- Poruka
- 16
Trebala bi mi pomoc. Citam na internetu da ugovor ne sme biti stariji od 6 meseci. E sad, od kada se racuna tih 6 meseci, kada je ugovor potpisan(pocetak novembra), ili kada sam trebala poceti sa radom(pocetak marta)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozda znate koliko im obicno treba da obrade zahtev za Noks 6-8?
Trebala bi mi pomoc. Citam na internetu da ugovor ne sme biti stariji od 6 meseci. E sad, od kada se racuna tih 6 meseci, kada je ugovor potpisan(pocetak novembra), ili kada sam trebala poceti sa radom(pocetak marta)?
Kosarkaski trener za mladje kategorije, imam profesionalni visesezonski ugovor, ne znam na koju sumu treba da bude potpisan (klub brine o tim stvarima a mene zanima da ja budem zadovoljan). Ne znam da li je bolje traziti posao iz Srbije ili se nuditi na licu mesta, ja sam dobio zvanicnu ponudu a oni su do mene dosli preko zajednickih prijatelja.
Sudeci po poslednjim iskustvima oko dva ipo meseca za dobijanje zahteva i 7-14 dana za dobijanje vize.

Imam pitanje za vozace koji su se prijavili po noksu 3-5. Da li ste nosili nekakvu diplomu srednje skole, da li vam je to bilo potrebno za ambasadu?
Sto se tice koda95 ja imam karticu EU izdatu u Sloveniji, da li je dovoljno da to fotokopiram samo i prilozim uz ostala dokumenta?
Generalno bi mi bilo dobro da neko od vozaca napise sta je sve nosio od dokumenata, hvala lepo!
Suprug i sin su doblili vizu za spajanje porodice. Da li i njima treba zdravstveno osiguranje da bi podigli vizu? Hitno nam treba odgovor
Hvala
Suprug i sin su doblili vizu za spajanje porodice. Da li i njima treba zdravstveno osiguranje da bi podigli vizu? Hitno nam treba odgovor
Hvala
Treba i njima osiguranje od 6 meseci. Od dana putovanja.
Molim da mi neko objasni sta znaci to novo registrovanje od 01.11.2017 jer koliko vidim nema nikakvih olaksica. Ja registrovan 22januara Noks 3-5sad sam procitao da ni ugovor ne sme biti stariji od 6mesec. I smucila mi se srbija kad uzmem vizu prodajem srpsko drzavljanstvo za gajbu piva jer vise I ne vredi. Hvala svima na odgovoru