Kaže se Republik Serbien.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže se Republik Serbien.
I ja sam to napisala, pa mi u agenciji prepravili na Republik Serbia. Popunite kako vam volja
Ima ovde na forumu su postavili dva obrazsca kako se popunjava I to agencija je popunila formular I naravno naplatila 2000 upisuje se trenutna adresa na kojoj ste prijavljeni malo pretrazite forum
Pa ako se navede da se zadrzava adresa,naravno da se upisuje trenutna,a ako se naveda DA SE NE ZADRZAVA,ostaje ona koju prijavis u nemackoj,ali to nije odgovor koji ja mislim da jeste.Moja sumnja je u to da:AKO NAVEDEMO DA ZADRZAVAMO ADRESU,mozemo ispasti neki sezonski radnici ili vec sta...ima neka caka,moramo saznati tacno zasto je to navedeno u obrazcu.Ako zadrzimo adresu ovde,onda ona adresa u Nemackoj nam nije adresa stalnog boravka,bla bla....postoji neka caka sigurno,ne moze tako na izgled bezvezno pitanje da bude u obrazcu a da nema neko znacenje.
Upravo suprug poslao zahtev za termin za radnu vizu Noks 6-8... Jel se i dalje ceka oko dva meseca? Bar sam tako shvatila iscitavajuci prethodno postove...Ranije je bilo znatno duze
Pozdrav svima, imam dva pitanja pa ako neko zna odgovor bio bih mu zahvalan
Koje je otprilike očekivano vreme za termin NOKS 6-8? Znam da zavisi od slučaja do slučaja ali otprilike. Drugo pitanje bi bilo, ukoliko ugovor od poslodavca odgovara svemu šta se traži (radno vreme, godišnja bruto plata itd.) mogu li mi praviti problem zato što mi je diploma Visoke škole a ne fakulteta, i u pitanju je H+/-? Da, pročitao sam prvu stranicu da ukoliko je H+/- radi se nostrifikacija, ali iskreno čuo sam da to i ne mora biti presudno ukoliko je deficitarno zanimanje u pitanju i ukoliko je ugovor dobar. Hvala![]()
Izgleda prijatelju da nema termina ove nedelje...
Ovi sto su dobili vize prosle nedelje su bili mnogo aktivniji,
javljali su sve u vezi termina sad niko nista
ja sam vise puta pitao za termin,niko nista.
pozzz
- - - - - - - - - -
nadam se da ce podeliti jos koji termin do kraja marta,
pa mozda potkace i mene
ako ne onda posle 5 aprila.....
Forumasi, ima li neko info na koliko se ceka na termin sa Noks6-8
Trenutno vreme od trenutka apliciranja za termin do dobijanja vize, za NOKS 6-8, je 2-2,5 meseca. Do pre par meseci je bilo 40-ak dana, ali sada je iz nekog razloga duze..
Sto se tice H+/- rangiranja visokoskolske ustanove, ja sam u istoj situaciji kao i vi. Pitao sam ovde pre par stranica da li neko zna ista povodom toga, niko nije odgovorio, a nije ni na prethodnih 180 i kusur str, sve sam iscitao.. Ja cu da odstampam informacije sa Anabina za moju visokoskolsku ustanovu, i tako da predam, bez nostrifikacije, pa kako bude..
Ja cekam od 8.2.2018. Obrazovanje, isti NOKS.
- - - -
Hvala na info. Drzim fige.
Nije potrebna nostrifikacija 100%.[/QU
Konacno lepe vesti, stiglo odobrenje vize, punih 2 meseca cekanja da pozovu
Previse dugog cekanja odobrenja vize? Zar nije dve sedmice?
Trenutno vreme od trenutka apliciranja za termin do dobijanja vize, za NOKS 6-8, je 2-2,5 meseca. Do pre par meseci je bilo 40-ak dana, ali sada je iz nekog razloga duze..
Sto se tice H+/- rangiranja visokoskolske ustanove, ja sam u istoj situaciji kao i vi. Pitao sam ovde pre par stranica da li neko zna ista povodom toga, niko nije odgovorio, a nije ni na prethodnih 180 i kusur str, sve sam iscitao.. Ja cu da odstampam informacije sa Anabina za moju visokoskolsku ustanovu, i tako da predam, bez nostrifikacije, pa kako bude..
Previse dugog cekanja odobrenja vize? Zar nije dve sedmice?
ja sam 4 dana cekao na odobrenje...u pitanju je vozac...